تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 577 از 1124 اولاول ... 774775275675735745755765775785795805815876276771077 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,761 به 5,770 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

من خودم 3 تا شرکت عوض کردم از تابستان تا حالا .دیگه خسته شدم .مثلا پارس انلاین خراب بود رفتم صبانت یه مدت گذشت دیدم خراب شد صبانت اومدم پرسیدم اونای که پارس انلاین داشتند گفتند سرعت الان خوب شده اومدم مخابرات خوب بود الان خراب شده الان از کسای که صبانت دارند میگند سرعت بهتر شده..الانم دیگه بیشتر بخاطر پینگ که موندم مخابرات

خداییش پینگ مخابرات عالیه! باور ندارین؟ اینم مدرک....

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

وایمکس ایرانسل(تهران) به پهنای باند 2مگ

بین 20 تا 70 نوسان داره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه .s.a.e.e.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من نمیدونم این همه بحث برای چیه؟ برای حل این قضیه دو راه دارید ... ساده تر اینه که از یه شرکت دیگه اینترنت بگیرید ... و راه مشکل تر اینه که اینقدر مشترکین به بالادستی هاشون شکایت کنند که یا کلا تعطیلش کنند یا به حالت اول برگردونند ... واقعا شما ها صبر ایوب دارید این همه مدت تحمل کردین ... من دو سال پیش دو سه روز مخابرات افت سرعت داشت کوچ کردم و کلا دورش رو خط کشیدم ... مخابرات باید به داشتن این چنین مشتری های وفاداری افتخار کنه ... اگه همه تون مثل من بودین که الان بدبخت ورشکست شده بود باید یک ماه پیش به خاطر از دست دادن مشتری هاش درشو گل میگرفت
    مشکل از کجاست ؟ مشکل اونجاست که حسابگر دزده و پینگش دیوانه ات میکنه.مشکل اینجاست که صبانت سرویس یک مگی رو که داشتم بعد از یک ماه جمعش کردم.مشکل اینجاست که قیمت حجم اضافه پارس آنلاین زیاده و در نهایت مشکل اصلی اینجاست که من از کدوم شرکت غیر از مخابرات میتونستم تو یک سال و نیم نزدیکه دوترابایت دانلود کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مگه اینجا نتش از مرکز همدان نیست؟؟؟شهرای دیگم مشکل دارن یا فقط همین خراب شدست؟؟؟........پشتیبان میگفت نمیدونم از بالا مشکل داره اگه واقعا از بالا مشکل داشته باشه باید شهرای دیگه هم مشکل داشته باشن.

اگه فقط همین شهر خراب شده مشکل داره واقعا اخر بدبختیه که یه ماه نتونستن درستش کنن(((اگه البته واقعا مشکلی وجود داشته باشه!!!)))
    هیچ مشکلی در شهرهای دیگر نیست، مشکل پهنای باند کم آورده مخابرات است که فکر کرد اگر سرویسهاشو محدود کنه اونوقت پهنای باند زیادی میاره و در عرض دو ماه تعداد مشتریانش را از 21000 به 28000 رساند. از طرف دیگر نیز همه مشترکین از سرویسهای نامحدود 256 یا 512 به 1 مگ و دو مگ مهاجرت کردند و پهنای باند بیشتری را اشغال کردند، حالا وضع شده این و تا وقتی که پهنای باتد بهشون نرسد وضع همین است

5. این کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ممنون بابت جوابتون

خداوکیلی باید چیکار کنیم ؟ درسته که اطلاع دادن به اون سایتها یا اس دادن ممکنه موثر باشه ولی باید اول مشکل رو از اینجا پیگیری کرد.من تو پست قبلیم اون شکلک خنده رو گذاشتم ولی واقعا گریه داره.خود من الان روزی دوهزار و خورده ای دارم بابت اینترنت پول میدم( ماهی 70 تومن) این ده روزه میشه بالای بیست و سه تومن از پولم رفته.برای مثال اون رییس مخابرات کرمانشاه یا زیر مجموعه اش مثل اون آقای پشتیبان که معلوم نیست چند وقته کجاست و پیداش نیست اینها میان پول منو بدن ؟ بحث بیست تومن نیست چون من کارم دانلود فیلم و فروختنشه ولی همه اش اینترنت که نیست.پول لیچر و dvd و برق و .. به کنار اعصاب خوردیش هم به کنار

یادمه یه نفر میگفت ما اگه پسته خراب داشته باشیم میگیم نخر از اونی بخر که بهتره ( بحث سرویس های یک به پنج و یک به ده).الان پسته و فندقتون که ریده چرا نمیاین بلبل زبونی کنین و جواب ملت رو بدین
    تا جایی که میشد دلیل این مشکل رو بهتون توضیح دادم.
    مشکل اینه که مردم شهر ما بلد نیستن اعتراض کنن، اگه بلد بودن وضع شهرمون این نبود.
    فقط بلدیم توی تاکسی و فروم و... از مشکلات صحبت کنیم، بعد که مقامی میاد به شهرمون همه میریم ازش استقبال میکنیم!
    چند نفر از این 20هزار کاربر مخابرات حتی به شرکتی که مسئول این افتضاحه زنگ زدن؟ چند نفر قضیه رو به خبرگذاری های رسوندن؟
    باز دم اونیکه میاد لینک و شماره میذاره گرم! وقتی همه ما یاد گرفتیم جای تز دو ساعت به دو ساعت زنگ زدن و فحش دادن به اپراتوری که از هیچی خبر نداره از طریق قانونی و از کانال درست حقمونو بگیریم وضع شهر و کشورمون خیلی بهتر میشه

7. 3 کاربر از sc@ry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان برای تعویض پورتی که قرار بوده عوض شه اما هنوز نشده، باید به کدوم قسمت مخبرات رفت؟
    پردیس جز منطقه شهری حساب میشه که مرکز مخابرات ولیعصر رو بردن اونجا؟!؟!؟!؟!!!!!!!

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

مشکل از کجاست ؟ مشکل اونجاست که حسابگر دزده و پینگش دیوانه ات میکنه.مشکل اینجاست که صبانت سرویس یک مگی رو که داشتم بعد از یک ماه جمعش کردم.مشکل اینجاست که قیمت حجم اضافه پارس آنلاین زیاده و در نهایت مشکل اصلی اینجاست که من از کدوم شرکت غیر از مخابرات میتونستم تو یک سال و نیم نزدیکه دوترابایت دانلود کنم ؟
    حرفاتو کمو بیش قبول دارم ... اما شمایی که این همه دانلود داری میتونی یه قرارداد سفارشی و ویژه با یه شرکتی ببندی که سرعت دانلود بالا با پینگ ناپایدار و قیمت مناسب در اختیارت بگذارند ... کافیه نوع مصرفت رو براشون مشخص کنی(مثلا 30 گیگ در ماه) تا با کمترین قیمت مناسب ترین سرعت و پینگ رو که این مصرف شما رو جواب بده در اختیارت بگذارند ... چون تا جایی که من میدونم همه شرکت ها به مشتری هایی که اشتراک های بلند مدت یا حجم های زیادی می خرند تخفیف بیشتری میدهند ... اما همون طور که خودت میدونی هیچ شرکتی وضعیت پایداری نداره که من بخوام اون رو پیشنهاد بدم ... اما بعید نیست از لحاظ قیمت برای شما که کاربر پر مصرفی هستی تخفیف های خاصی اعمال کنند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

تا جایی که میشد دلیل این مشکل رو بهتون توضیح دادم.
    مشکل اینه که مردم شهر ما بلد نیستن اعتراض کنن، اگه بلد بودن وضع شهرمون این نبود.
    فقط بلدیم توی تاکسی و فروم و... از مشکلات صحبت کنیم، بعد که مقامی میاد به شهرمون همه میریم ازش استقبال میکنیم!
    چند نفر از این 20هزار کاربر مخابرات حتی به شرکتی که مسئول این افتضاحه زنگ زدن؟ چند نفر قضیه رو به خبرگذاری های رسوندن؟
    باز دم اونیکه میاد لینک و شماره میذاره گرم! وقتی همه ما یاد گرفتیم جای تز دو ساعت به دو ساعت زنگ زدن و فحش دادن به اپراتوری که از هیچی خبر نداره از طریق قانونی و از کانال درست حقمونو بگیریم وضع شهر و کشورمون خیلی بهتر میشه
    فحش دادن که کاری درست نمیکنه....

در مورد خبر گذاری ها، مطمئنم که اکثر کاربر ا نرفتن. چیزی بنویسن!!! همه میگن: بقیه که انجام میدن، ما چرا!!!!!
    اونایی که به اون سایت های خبری که لینک شد، گزارش دادن، لطف کنن اعلام کنن ( صادقانه)!!!!!!!

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

مثل اینکه درست بشو نیست
    من که شهرستانی هستم و کم میتونم بیام کرمانشاه اعتراض خودم رو به تمام سایت های خبری رسوندم و اسمس هم دادم تا ببینیم چی میشه
    تنها دلخوشیم این بود پینگ مخابرات عالیه..........
    اخه خدا ما چیکار کردیم باید تو این دوره زمونه اینطوری بشم

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

هیچ مشکلی در شهرهای دیگر نیست، مشکل پهنای باند کم آورده مخابرات است که فکر کرد اگر سرویسهاشو محدود کنه اونوقت پهنای باند زیادی میاره و در عرض دو ماه تعداد مشتریانش را از 21000 به 28000 رساند. از طرف دیگر نیز همه مشترکین از سرویسهای نامحدود 256 یا 512 به 1 مگ و دو مگ مهاجرت کردند و پهنای باند بیشتری را اشغال کردند، حالا وضع شده این و تا وقتی که پهنای باتد بهشون نرسد وضع همین است
    پس چطور این دوستمون میگه همه جا مشکل داره؟؟؟

مخابرات تبریز ارومیه اراک مشهد تهران مشکل داره..... بقیه رو نمیدونم!
    والا ادم میمونه چی بگه، حرف کیو باور کنه حرف کیو باور نکنه ما که موندیم

اگه مشکل سراسریه که خیلی بعید میدونم تمام شرکتها مشکل داشتن نه فقط مخابرات.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •