خداییش پینگ مخابرات عالیه! باور ندارین؟ اینم مدرک....
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
خداییش پینگ مخابرات عالیه! باور ندارین؟ اینم مدرک....
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
وایمکس ایرانسل(تهران) به پهنای باند 2مگ
بین 20 تا 70 نوسان داره!
مشکل از کجاست ؟ مشکل اونجاست که حسابگر دزده و پینگش دیوانه ات میکنه.مشکل اینجاست که صبانت سرویس یک مگی رو که داشتم بعد از یک ماه جمعش کردم.مشکل اینجاست که قیمت حجم اضافه پارس آنلاین زیاده و در نهایت مشکل اصلی اینجاست که من از کدوم شرکت غیر از مخابرات میتونستم تو یک سال و نیم نزدیکه دوترابایت دانلود کنم ؟
هیچ مشکلی در شهرهای دیگر نیست، مشکل پهنای باند کم آورده مخابرات است که فکر کرد اگر سرویسهاشو محدود کنه اونوقت پهنای باند زیادی میاره و در عرض دو ماه تعداد مشتریانش را از 21000 به 28000 رساند. از طرف دیگر نیز همه مشترکین از سرویسهای نامحدود 256 یا 512 به 1 مگ و دو مگ مهاجرت کردند و پهنای باند بیشتری را اشغال کردند، حالا وضع شده این و تا وقتی که پهنای باتد بهشون نرسد وضع همین است
تا جایی که میشد دلیل این مشکل رو بهتون توضیح دادم.
مشکل اینه که مردم شهر ما بلد نیستن اعتراض کنن، اگه بلد بودن وضع شهرمون این نبود.
فقط بلدیم توی تاکسی و فروم و... از مشکلات صحبت کنیم، بعد که مقامی میاد به شهرمون همه میریم ازش استقبال میکنیم!
چند نفر از این 20هزار کاربر مخابرات حتی به شرکتی که مسئول این افتضاحه زنگ زدن؟ چند نفر قضیه رو به خبرگذاری های رسوندن؟
باز دم اونیکه میاد لینک و شماره میذاره گرم! وقتی همه ما یاد گرفتیم جای تز دو ساعت به دو ساعت زنگ زدن و فحش دادن به اپراتوری که از هیچی خبر نداره از طریق قانونی و از کانال درست حقمونو بگیریم وضع شهر و کشورمون خیلی بهتر میشه
دوستان برای تعویض پورتی که قرار بوده عوض شه اما هنوز نشده، باید به کدوم قسمت مخبرات رفت؟
پردیس جز منطقه شهری حساب میشه که مرکز مخابرات ولیعصر رو بردن اونجا؟!؟!؟!؟!!!!!!!
حرفاتو کمو بیش قبول دارم ... اما شمایی که این همه دانلود داری میتونی یه قرارداد سفارشی و ویژه با یه شرکتی ببندی که سرعت دانلود بالا با پینگ ناپایدار و قیمت مناسب در اختیارت بگذارند ... کافیه نوع مصرفت رو براشون مشخص کنی(مثلا 30 گیگ در ماه) تا با کمترین قیمت مناسب ترین سرعت و پینگ رو که این مصرف شما رو جواب بده در اختیارت بگذارند ... چون تا جایی که من میدونم همه شرکت ها به مشتری هایی که اشتراک های بلند مدت یا حجم های زیادی می خرند تخفیف بیشتری میدهند ... اما همون طور که خودت میدونی هیچ شرکتی وضعیت پایداری نداره که من بخوام اون رو پیشنهاد بدم ... اما بعید نیست از لحاظ قیمت برای شما که کاربر پر مصرفی هستی تخفیف های خاصی اعمال کنند
فحش دادن که کاری درست نمیکنه....
در مورد خبر گذاری ها، مطمئنم که اکثر کاربر ا نرفتن. چیزی بنویسن!!! همه میگن: بقیه که انجام میدن، ما چرا!!!!!
اونایی که به اون سایت های خبری که لینک شد، گزارش دادن، لطف کنن اعلام کنن ( صادقانه)!!!!!!!
مثل اینکه درست بشو نیست
من که شهرستانی هستم و کم میتونم بیام کرمانشاه اعتراض خودم رو به تمام سایت های خبری رسوندم و اسمس هم دادم تا ببینیم چی میشه
تنها دلخوشیم این بود پینگ مخابرات عالیه..........
اخه خدا ما چیکار کردیم باید تو این دوره زمونه اینطوری بشم![]()
پس چطور این دوستمون میگه همه جا مشکل داره؟؟؟
والا ادم میمونه چی بگه، حرف کیو باور کنه حرف کیو باور نکنه ما که موندیم
اگه مشکل سراسریه که خیلی بعید میدونم تمام شرکتها مشکل داشتن نه فقط مخابرات.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)