یعنی بهترین رام برای x10 همینه ؟!
بالاترش نیومده ؟
.
اوکی برم اینو دانلود کنم ببینم مراحلش چطوریه
ممنونم![]()
یعنی بهترین رام برای x10 همینه ؟!
بالاترش نیومده ؟
.
اوکی برم اینو دانلود کنم ببینم مراحلش چطوریه
ممنونم![]()
سونی بیچاره مث سامی نیس که شونصد تا رام داشته باشهیه 1.6 داره ، یه 2.1 و یه 2.3.3 ، که اگه با این برنامه آپدیت کنین همین 2.3.3 رو میریزه
![]()
ممنونم پارسا جان
فقط به عنوان آخرین سوال
شما خودت اینکارو کردی ؟
آخه گوشی واسه خودم نیست میترسم یه موقع خرابکاری کنم : دی
.
برنامه رو دانلود کردم :
1. بک آپ کانتکت ها رو با خوده برنامه بگیرم یا یه چیزی خودم بنصبم ؟
2. فقط به اینترنت وصل باشمو با برنامه برم جلو ؟ لازم نیست رامی دانلود کنم ؟ اینطوری که هیجان نداره : دی
بعد دیگه مثل سام ، لازم به نصب کرنل یا همچین چیزی نداره ؟!!!
قربونت هادی جان
بله خودم کردم این کارو...
اتوماتیکه و خود برنامه همه کارشو میکنه ، احتمال مشکل خیلی خیلی کمه
1.بک آپ کانکت ها رو من با خودش تست نکردم ، میتونین از نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنین ، فقط موقع ریستور باید وای فای گوشی وصل باشه و اکانت جی میل هم براش تعریف شده باشه...
2. نه اتوماتیکه خودش همه کار میکنهخودش تمام فایل های مورد نیاز رو دانلود میکنه و نصب میکنه ، نیاز به هیچ کار دیگه ای نیست
![]()
آهان !
اوکی دمت گرم
امشب میرم ببینم چوکارا میتونم بکنم
بلکم درست شه
آخه بد ترین مشکلش اینه که خیلی باتریش زود تموم میشه گفتم شاید بابت رام باشه
اگه مشکلی بود اینجا میپرسم
ممنونم![]()
سلام
دوستان کسی با همچین چیغامی موقع آپدیت این گوشی آشنایی داره ؟
چکار باس کرد ؟
ممنون
من تقریبا هر بار خواستم با PC companion گوشی رو آپدیت کنم همین پیغام رو دیدم.پیشنهاد من استفاده از update service هست.توی سرچ سایت سونی اریکسون بزنید و پیداش کنید.روش کار هم مشابه هست.
دوستان سلام
دیشب برنامه وبگردی 20:30رو دیدید!
می گفت : که برنامه هایی هست که به محض کانکت شدن به نت کسانی که آندروید دارن تمامی اطلاعات گوشی رو میفرسته برای سایت آمریکایی
درسته؟
و چند تا برنامه هم توی وب سایتشون معرفی کرد برای استفاده راحت از نت!
حالا کدوم برنامه بی دردسره معلوم نیست
به نقل از وبسایت وبگردی2030:
هر روز تلفنهای همراه هوشمند در جیب یا کیف میلیونها نفر در سراسر دنیا جابجا می شوند.
پس از موارد نرم افزارهای جاسوسی بر روی "آی- فن" و "ویندوز فن" اکنون نوبت به آندروئید، سیستم عامل موبایل گوگل رسیده است که کاربران خود را ردیابی کند.
در روزهای اخیر یک برنامه نویس جوان آمریکایی به نام "ترور اکهارت" نرم افزاری را کشف کرد که مخفیانه فشار دست بر روی کلیدها، موقعیت جغرافیایی کاربر و متن پیامهای دریافت شده توسط میلیونها تلفن همراه برپایه سیستم عامل شرکت مانتین ویوو را ثبت می کند.
این نرم افزار جاسوسی متعلق به شرکت آمریکایی Carrier IQ است که بلافاصله پس از اعلام این خبر بر روی سایت "رجیستر" آن را تکذیب کرد.
به اعتقاد این شرکت، بسیاری از شرکتهای تلفنی و اپراتورهای موبایل برای تشخیص مشکلات فنی و عملکردهای تلفنهای همراه بدون اینکه حریم شخصی کاربران را نقض کنند از این نرم افزار استفاده می کنند.
به بیانی ساده، این نرم افزار سیستمی است که بر افت خط و یا کمبود آنتن نظارت می کند، اما این محقق جوان اهل کانکتیکات در رساله خود که در قالب یک ویدیوی 17 دقیقه ای منتشر کرده نشان داده است که این نرم افزار کاربران را جاسوسی می کند.
براساس گزارش وب نیوز، همچنین برخی از کارشناسان انفورماتیک کشف کردند که این نرم افزار نه تنها در دستگاههای آندروئید وجود دارد بلکه بر روی دستگاههای "بلک بری" و "نوکیا" نیز نصب شده است.
از ویژگی بارز این نرم افزار که آن را به طور بالقوه جاسوس معرفی می کند این است که حتی با تعویض سیستم عامل نیز از روی تلفن همراه حذف نمی شود.
باوجود این، اندرو کوارد، معاون رئیس بخش بازاریابی شرکت Carrier IQ در برنامه AllThingsDigita این خصوص توضیح داد: "نرم افزار ما مقادیر بالایی از اطلاعات را از سیستم عامل دریافت می کند. اما این بدان معنی نیست که پس از دریافت این اطلاعات از آنها برای ردیابی کاربران استفاده کند و یا این اطلاعات را به اپراتورها ارسال کند. ما پیامهای کوتاه را نمی خوانیم اما زمانی که یک پیام کوتاه دریافت می شود شماره تلفن فرستنده را می بینیم اما آن را آرشیو نمی کنیم. اگر یک تماس تلفنی قطع شود اپراتور آرزو دارد از محل قطع تماس آگاه شود تا بتواند مشکل را حل کند. به همین دلیل ما محلی که تماس در آن قطع شده است را ثبت می کنیم."
فیلمش هم ضمیمه شده
و این هم نرم افزاری که معرفی کرده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اساتید چک کنن اطلاعات بدنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by Lady parisa; 04-01-2012 at 12:17.
چرنده!حالا بفرسته مثلا اس ام اس مارو بیکارن بشینن ترجمه کنن؟!
اگر اینطور بود گوگل تحت فشار شدیدی قرار میگرفت
این که برنامه های وبگردی اینا بیشتر جاسوسن تا اون!: ))
در ضمن اون برای شناسایی گوشی به سرور ها برای آپدیت و موقعیت یاب جغرافیای استفاده داره تا دزدیدن اطلاعات!
یعنی اگر هر ایرانی عزیزتلویزیون ایرانو بندازه بره مملکت آزاد میشه : ))
کاملا بیخوده... این اطلاعاتی که ما توی گوشیمون داریم به هیچ درد اینا نمیخوره ، توهم زدن این 20:30ــی ها : ))
مگه بیکارن بشینن تمام اس ام اس های ما رو بخونن؟؟؟ بعد به قول رضا بشینن ترجمه کنن؟؟؟ مکان ما رو هم پیدا کنن ، به چه دردشون میخوره؟؟؟ ما به چه کارشون میایم؟؟؟ یکی بیاد جوک هایی که واس من میفرستن رو بخونه به چه کارش میاد؟؟؟
واقعا خندم میگیره از دست این جاهایی مثل 20:30... تو تمام دنیا صحبت از اینه که دارن همه چیز ملت رو کنترل میکنن ، حالا بر میگردن چنین حرفی میزنن : ))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)