تاپیک ادیت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاپیک ادیت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شماره تلفنشو داری ؟ می خوام قبل از اینکه برم یه زنگ بزنم ، مطمئن بشم آورده یا نه
اینم شمارش 7747841
توپخونه نسخه همه کنسولا پیدا میشه بقیر از pc![]()
Last edited by *IN*; 21-10-2009 at 13:11.
تهران هنوز كسي نديده
منو بگو تو يزد داشتم امروز دنبالش ميگشتم![]()
بهادر و مصطفی جان یادتون نره اینو پاسخ بدید
دوستان عزیزی که تونستن بازی رو گیر بیارن..آیا بازی نسبت به دمو سخت تر شده یا آسون تر؟
چند تا بازی با تیمهای بزرگ انجام بدید و آمار بازیهاتون رو اینجا اعلام کنید.
اونایی که بازی کردن یکی نیست جواب ما رو بده این انیمیشن دویدنها نسبت به دمو تغییری کرده؟
دوستانی که بازی رو دارن تو هوا بارونی از نمای دوربین wide عکس بزارن ببینم چجوریه فقط کیفیت بالا باشه
اول من یک توضیحی بدم. بازی پیشرفت های خوبی داشته که همشون مکمل یکدیگه هستن. ببینید الان زمان پاسخدهی بهتر شده و همچنین پاس های عمقی دیگه مثل نسخه ی دمو نیست و میشه گفت کاملا خوب شده اینا همه باعث آسون شدن بازی میشن ولی باید اینو در نظر گرفت که تیم مقابل یعنی CPU هم از همین امکانات برخورداره.بازی رو راحت تر میشه توی زمین چرخوند مثل فوتبال واقعی و موقعیت های بیشتری رو میشه روی دروازه ها خلق کرد ولی از طرفه دیگه هوش و رفلکس دروازه بان ها هم بهتر شده. به نظر من سختی بازی فرقی نکرده و اگر یک جاهاییش آسون تر یا سختر شده به جاش جاهای دیگه برعکس عمل شده تا همدیگرو خنثی کنند.
من یک بازی انجام دادم. من اسپانیا بودم و CPU بارسلونا که من 2 بر 1 بردمش و توی دمو هم همینطوری بوو از 3 تا گل بیشتر نمیتونستم به بارسلونا بزنم.
دوتا عکس از آنفیلد در شب که خیلی زیبا شده:
![]()
دوستان پچ نقل و انتقالات کونامی جمعه میاد یا پنج شنبه ؟
اگه بیاد تو قسمت بازی که جناب a.asgharpor گفتن میشه دانلود کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)