ببخشید تو این لینک 630 2گیگ رو 253 تومن زده با 16 ماه گارانتی اما مارکشو ندیدم میشه یه نگا بندازید ببینید چه مارکیه اگه قابل اطمینان باشه بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید تو این لینک 630 2گیگ رو 253 تومن زده با 16 ماه گارانتی اما مارکشو ندیدم میشه یه نگا بندازید ببینید چه مارکیه اگه قابل اطمینان باشه بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مارکش پالیت هست !
سافایرو فک نکنم بتونید تو ایترنت پیدا کنید!
ولی اگه ایسوس خواستین بگردین پیدا میشه!
از یه فروشنده پرسیدم 6570 یک گیگ رو 170 تومن گفت این مدل رو 2 گیکشو بخرم ؟ در ظمن تو این سایت 6570 را با 630 مقایسه کرده میزان فریم در باژی ها. 6570 رو در حالت متوسط اما 630 رو زده در حالت نسبتا بالا تست شده گفته امتیاز 6570 بیشتر از 630 هست ولی عملکرد 630 بهتراز6570 هست ..بی زحمت این لینکو ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6570 من 4 گیگشو گفتم!(2 گیگشو نمیدونم!)
شما در آخر نظر خودتونه من شرایطو گفتم حالا شما ببین کدوم به صلاحتونه اگه هم یه تاپیک جداگانه بزنید بهتره تاپیک اسپم باران شده!
آقا MSI LIGHTNING 6970 که کمی از گارانتیش مونده باشه ( شایدمن بدون گارانتی باشه یعنی تموم شده باشه ) چه قدر بخرم به نظرتون ؟
بستگی به شرایط فیزیکی و کارکرد کارت داره از 700 تا 780 جا داره
داداش اصلا کار نکرده پشت ویترین بوده فقط
اگه مطمئنی .... باید در نظر داشته باشی که نداشتن گارانتی یه عیب بزرگه .... چون نمیدونی دقیقا" الان بعد یه ساعت کار کردن چه اتفاقی بهش میوفته!(اگه گاراتنی نداشته باشه تقریبا" بدبخت میشی اگه یه اتفاقی بیوفته براش!اون مدت گارانتی بیهوده 1 سال و 4 ماه یا 2 سال و ... انتخاب نمیشه که ... همشون بحث مهندسی روشون شده و فهمیدن اگه عیب پنهانی داشته باشه تو این مدت بروز میده !حتی رو بعضی از قطعات گارانتی به ساعت مینویسن (مثل پاور ها که همشون تقریبا" گارانتی با ساعت دارن!)....!)
اگه این همه مطمئنی میتونی 800 تا 920 تومن هم خرج کنی!(ولی اون 3 سطر بالایی رو در نظر بگیر!)
![]()
مرسی داداش ولی ظاهرا 6 ماه به بالا گارانتی داره . پس 800 تا 900 می ارزه
شما اگه خریدارین برا احتیاط واجب 880 به بالا ندین!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)