تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 577 از 1042 اولاول ... 77477527567573574575576577578579580581587627677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,761 به 5,770 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

امیر جان )amir pers(
    شما سئوالاتت خیلی زیاده و دوستانی که جواب میدند وقتشون کمه یه لطفی بکن و مورد مصرفتو بگو تا ما بهترین سرویس رو از بهترین شرکت برایت معرفی کنیم. به هرحال هر کدوممون توی اینجا نیش یکی از این شرکتهای کلاهبردار رو خوردیم . و بهترین سرویس رو بهت معرفی میکنیم .حالا شما بفرما

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

امیر جان )amir pers(
    شما سئوالاتت خیلی زیاده و دوستانی که جواب میدند وقتشون کمه یه لطفی بکن و مورد مصرفتو بگو تا ما بهترین سرویس رو از بهترین شرکت برایت معرفی کنیم. به هرحال هر کدوممون توی اینجا نیش یکی از این شرکتهای کلاهبردار رو خوردیم . و بهترین سرویس رو بهت معرفی میکنیم .حالا شما بفرما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام.
    دوستاني كه از سرويس پارس آنلاين در تهران استفاده ميكنند لطفا بنويسند با چه سرعتي روزانه و شبانه دانلود مي كنند چون در صفحه اصلي سايت نوشته كه شبانش هم رايگان شده و ميخواهم ببينم كه سرعتش شبا افت ميكنه يا نه؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

امیر جان )amir pers(

ممنونم از شما اما من سوال زیادی نپرسیدم. فقط می خوام بدونم تفاوت قیمت مابین محدود و نامحدود چقدره ؟
    مثلا 128 یا 256 .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

امیر جان سئوال زیاد نپرسیدی ولی من اگه جواب اینو بگم فردا میای میگی که کدوم شرکت بهرته کدوم سرویس بهتره شبانه چطوره
    این مشکل شما نیست همه اینجوری هستن کافیه پستهای قبل رو بخونی وقتی که بگی کارم چیه بچه ها بهترین راهنمایی رو میکنن حتی شایداصلا نیازی به دی اس ال سرعت بالا نداشتهباشی و با دایال آپ هم کارت راه بیفته ( خیلیها اینجوریفکرمیکدرن که با دی اس ال بهتر هستند ولی در عمل خرجش گرونتر بود )
    شما باید بگی کارت چیه شاید دانلود میخوای که اصلا چیزای دیگه ای رو بهت معرفی کنیم
    ولی برای این که جوابت رو دادهباشم
    128 محدود = بستگی داره از کی بگیری چقدر حجم بگیری توی استی شرکتها هست مثلا 9 گیگ برای سه ماه هست 35 تومن و بدون شبانه
    شبانه دار هم صبانت میده فکر کنم با ده گیگ برای یک ماه 13 تومن
    128 نامحدود = سی تومن هست چهل تومن هست برای لایزر اوراکل 25 تومن اینها
    256 =سی تومن هست چهل تومن هست شرکت با شرکت فرق میکنه ولی تفاوت قیمت زیاده داداش باید به جیبت هم نگاه کنی هرکدوم از این بچه های اینجا یا حجمی شبانه دار دارند که دائما نارای هستند یا نامحدود هستند مثل بنده که بازم ناراضی هستند ( به خاطر اصطهلاک سیستم چون 24 ساعت روشنه )

6. 2 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام خدمت تمامي دوستان گرامي
    آقا اين صبا نت قيمتاش خيلي عاليه ولي يه مشكلي داره ، اونم اينه كه توي قزوين وقتي به نمايندگيش زنگ مي زني ، بهت مي گه كه زير 10 گيگ سرويس ارائه نمي كنن !!!!!!
    آيا اين فقط توي شهر ما اينجوريه يا كلا صبا نت زير 10 گيگ سرويس ارائه نمي كند ؟؟
    تازه ميگه كه سرعت 1 مگ فقط براي تهرانه و توي سايت اشتباه نوشتن !!؟؟؟
    من الان مشكلم اينه كه آيا اين نمايندگيش توي قزوين داره بازي در مياره يا كلا صبانت فقط سرويس 10 گيگ به بالا مي ده ؟؟
    ممنون ميشم كسي راهنمايي كنه

8. این کاربر از apadana.1001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام
    من بین این دو سرویس گیر کردم
    512 30 GB ماهیانه 60 تومن پارس آنلاین
    384 35GB ماهیانه 63 تومن شاتل

منو راهنمایی کنید مردم از بس حساب کتاب کردم

من الان از صبانت دارم
    حدود 1.5 سال پیش پارس آنلاین داشتم 128 اون موقع 25-30 سرعت میداد راضی بودم بعد
    تصمیم به تنوع گرفتم پاشدم رفتم شاتل 512 اکو راضی بودم حجمش پدرمو در آورد رفتم art 256 ازش گرفتم که عالی بود از نظر سرعت و همه چی .
    الان دوباره هوس کوچ کردن کردم اما بین این دو سریس و این دو دوست قدیمی گیر کردم کلا بچه هایی که تو تهرانن و از شاتل و پارس سرویس میگیرن بگن الان وضعش چه طوره
    ممنون
    Last edited by isbn; 02-01-2010 at 10:36.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

KING_DESIGNER عزیز
    ممنون از شما.چشم . من اون سوالها رو نمی پرسم.اما اون جوری که شما گفتید اگه بگم .باید عرض کنم که من اهل دانلود هستم ، اما نه خیلی زیاد و در حد دی وی دی و این چیزها . چون وقتش رو هم ندارم. فکر می کنم حدود 3 گیگ برای هر ماه برام کافیه. اما چیزی که برام مهمه سرعته . خسته شدم از دایال آپ که سرعت دانلودش در بهترین شرایط 3 هستش. پدرم رو درآورده .من سرویسی می خوام که سرعت دانلودش حداقل 20 باشه و قیمتش هم مناسب.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

امیر جان
    دی اس ال روزگارتو سیاه میکنه
    الان میگی 20 کیلو ولی دارم میبینم اون روزی که 60 کیلو 60 کیلو میخوای بزنی تو رگ
    ولی به هرحال من چندتا پیشنهاد رو میکنم
    وشما بنا به احوالت بگیر
    اگه کارت فقط دانلوده میتونی شبانه دار بگیری
    حجمی و شبانه دار که ارزون هم در میاد ولی مکافات داره خیلیهم مکافات داره نگم بهتره باید بشینی هر روز چرتکه بندازی چقدر مصرف داشتی
    یه روزی میاد که فقط صد مگ حجم باقیمونده داری تا اخر برجت باید یه جوری بری سایت ببینی که دو مگ بیشتر مصرف نکنی وگرنه مثلا ده تومن باید بری حجم بگیری
    مکافاته
    ولی خیلی هم گرفتن و راضی بودند
    شما میتونی یه 128 از صبانت بگیری ک شبانه اش سرعتش فرق میکنه و بالاتر میره که توی چهارساعت یک گیگ دانلود میکنی
    یا این که مثلا بری 512 اکو از شاتل بگیری ماهی 9 تومن هست و شبانه اش هم همونه 512 هستش که سه گیگ در ماه میده فکر کنم و برای شبانه هم همون سرعت 512 رو باز گذاشته
    حجمی این مدلیه که سرویسهای زیادی هم هستند لایزر داره که مفت گرونه بهترینش همین صبانته و بعدش شاتله و بعدش هم فن اوا . و بعدش هم عصر انتقال داده ها که دارند

و یا این که مثه ما نامحدود بگری با خیال راحت بگردی و سیستم هم 24 ساعت بندازی توی دانلود
    اگه تورنت هم میخوای دانلود کنی باید از این سرویس ما استفاده کنی
    که قیمت این سرویسها مثلا برای 128 حدود 30 تومن در میاد از سپنتا
    و27 تومن از فن اوا
    و 40 تومن از عصر انتقال داده ها
    قیمتها بالا پایین داره و کیفیتها هم متفاوته
    توی سرویس ما همین نامحدود اسمش با خودشه محدودیتی نداری وراحتی من بهت میگم شما یه کاری کن سه ماه با صبالنت سرویس برنز بگیر ببین خوشت میاد
    اگه راحت بودی تمدید کن
    اگه دیدی حجم کم میاری و دل دزدی داره بیا سمت نامحدود هرچند که میدونم اخرش مییای اینور ولی بازم دست خودت دیگه
    در ضمن خرید ترافیک بیشتر یعنی همون حجم هرگیگ 2 تومن برای صبانت هست و سه گیگ ده تومن برای شاتل
    این نکته ها رو داشته باش هر گیگ فناوا هم 5 تومن هست
    حالا یه چیز دیگه هم بگم که تازه کاری
    خیلی از دوستان میرن فیلمها و نرم فازارای روز رو دانلود میکنن که به نظر من خریدش به صرفه تره تا اصطهلاک سستم و رنج الکی
    خریدشون از ارشیودارا به نفعهته هرکدوم از فیلمها تراکی هشتاد تومن درمیاد که خیلی عالیه رایت میکنه و میده بهت تا بری دانلود کنی و بگردی کدوم سایت داره و... رنج بیخودیه
    اینم یه پیشنهاد دوستانه بود سئوالی بود در خدمتم

12. 2 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما میتونی یه 128 از صبانت بگیری ک شبانه اش سرعتش فرق میکنه و بالاتر میره که توی چهارساعت یک گیگ دانلود میکنی
    سلام .

البته به نظر من شبانه هم به درد نمیخوره .

من از وقتی 1 مگ صبانت گرفتم سر ساعت 3 صبح سرعت از دایل آپ کمتر میشه ( چه یوزر شبانه ، چه یوزر روزانه ) ... سر ساعت 8 صبح هم سرعت به حالت عادی برمیگرده .

یعنی من شبها حتی 1 مگابایت هم دانلود ندارم .

دوستانی که صبانت دارن هم بیان بگن ببینیم مشکل دارن یا نه .

مخلصیم .

14. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •