اینجا کسی iPod nano نداره؟
قیمتش فکر کنم حدود 210 باشه (دقیقا نمیدونم). یکم زیاد هست ولی خیلی ازش تعریف میکنن. به نظرتون ارزش داره؟ یا آدم پول بذاره یهو iPod touch بخره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا کسی iPod nano نداره؟
قیمتش فکر کنم حدود 210 باشه (دقیقا نمیدونم). یکم زیاد هست ولی خیلی ازش تعریف میکنن. به نظرتون ارزش داره؟ یا آدم پول بذاره یهو iPod touch بخره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بدون شک از بهترین MP3 Player (بدون PMP) های دنیاست، اگه نگیم بهترین. خیلی جالبه ولی خب با اون قیمت ارزش تاچ خیلی بیشتره مگه اینکه یکی تاچ یا آیفون داشته باشه و بخواد اینو هم اضافه کنه به کلکشن. ساعت خوبی هم میشه البته و کلا چیز خیلی جذابیه![]()
اگه از مدل نانو خوشتون میاد میتونید مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم در نظر بگیرید. غیر از قابلیتهایی که گفته شده میتونه از طریق بلوتوث با موبایل ارتبط برقرار کنه تا بشه از طریق هدنزفری متصل به همین پلیر یا میکروفن روش ارتباط تلفنی برقرار کرد به نظرم گزینه خوبی برای افرادی که ورزش زیاد میکنند هست.
دوست گلمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطف کردند با همه مشغله ایی که داشتند پست اول این تاپیک رو به روز رسانی کردند.
با تشکر فراوان![]()
دوستان سرعتت انتقال فایل شما تو آیفانباکس چقدره؟
تو لپ تاپ قبلیم با پردازنده Pentium T4300 یعنی Dual Core 2.1 GHz سرعت انتقال حدود 10 مگابایت در ثانیه بود.
تو این لپتاپ با پردازنده i5 2410 سرعت رسیده بود به حدود 14.
اما دیروز که از iOS 5 به بنا به دلایلی به 4.3.3 برگشتم ببینید سرعت چقدر شده!!:
البته رو پورت USB 3 اینطوریه و روی USB 2 حدود 2-3 مگابایت در ثانیه پایین تره! که منطقا نباید فرقی با هم داشته باشن!
آقایون این روش واسه آیپاد 4g هم جواب میده؟
مال من هم ٢٣/٢٤ هست.
-------------------------------
خیر جواب نمیده.آقایون این روش واسه آیپاد 4g هم جواب میده؟
بسته به نوع گوشی میزبان میتونید از برنامه های متفاوتی استفاده کنید.
مثلا برای S60 v3 /v5/^3 میتونید برنامه joikuspot رو نصب کنید و اینترنت رو با وایرلس شیر کنید.بعضی گوشی های آندروید هم این قابلیت hotspot رو دارند.خود آیفون 4 هم از 4.3.3. به بعد این قابلیت شیر رو داره.
Last edited by Rhodes; 27-10-2011 at 17:44.
واو! واو! واو! این عکسو ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3جی!!
ممکنه فکر کنید فیکه، ولی به آدرس عکس دقت کنید!!! سرور اپل!!!
و ممکنه فک کنید اسکرین شات آیفون باشه و این یه اشتباه باشه ولی اگه دقت کنید می بینید اسمی از اپراتور وجود نداره! پس مطمئنا آیپاده.
شايعه واسه ٣ جي دار شدن آيپاد زياد بود. ولي توي آپديت آخري كه فقط رنگ و قيمت بود اصلا به اين قضيه اشاره اي نكردن. اين عكس مال كدوم بخشه؟ Accessories ؟
آیا از خط و خش پشت آیپاد تاچ / کلاسیک خود خسته شده اید؟ آیا همیشه به خاطر اینکه زیبایی پشت آیپاد فقط 1 ثانیه دوام دارد به اپل فحش داده اید؟ آیا می خواهید شکوه آیپادتان را به آن بازگردانید؟
آیا می خواهید آیپادی به این شکل داشته باشید؟
![]()
راه حل شما اینجاست!
.......کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این کار رو اگه می خواید انجام بدید باید مسئولیت 100 درصد رو خودتون بپذیرید. نه من و نه اون بنده خدایی که این راهو پیدا کرده مسئول آیپاد شما نیستیم!
خودم رو آیپادم این حرکتو زدم و به طرز اعجاب انگیزی خوشگل شد، هیچ اثری از خط و خش های قبلی هم روش نیست. البته اسکاچی که من استفاده کردم وطنی بود و یه خورده نرم بود، ایشالا بعدا یه خوبشو می گیرم می زنم به بدنش!
البته حواستون باشه که حتما تو خط مستقیم این کار رو بکنید وگرنه اگه کج و کوله بکشید زشت می شه.
.......
البته بعضی دوستان هم خلاق بودن و سلیقه ی بیشتری به خرج دادن:
![]()
Last edited by {sahand}; 02-11-2011 at 17:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)