دوستانی که این کارای پچ و آپدیت و ایمپورت و خلاصه اینارو کاملا واردن یه پست جامع بزنن خیلی خوب میشه...من کلی تو این تاپیک سرچ کردم منتها چون مطالب پراکنده بود چیز زیادی دستگیرم نشد!!!
دوستانی که این کارای پچ و آپدیت و ایمپورت و خلاصه اینارو کاملا واردن یه پست جامع بزنن خیلی خوب میشه...من کلی تو این تاپیک سرچ کردم منتها چون مطالب پراکنده بود چیز زیادی دستگیرم نشد!!!
من امروز سی دی گیمینگ پچ به دستم رسید خواستم از زحمات صمیمانه دوست عزیزم 4039 تشکر کنم
در ضمن از طرف ما هم نائب الزیاره باشید دوست عزیز .
امیدوارم بتونم جبران کنم .
Last edited by mellllanic; 20-01-2009 at 19:56.
رفیییق منم همییین مشکلو دارم ، Pes editor رو هم دارم ولی نمیدونم این کاری که شما گفتی رو چه جوری باید انجام بدم... اگه میشه یه خورده بیشتر توضیح بده چی کار کنم تا لباس ها با عوض کردن فایل آپشن خراب نشن... ممنون![]()
بچه ها میگم این ویندوز سون عجب چیزیه به راحتی هم میشه توش بازی کرد اونم با های
یه سئوال از کرایز عزیز دارم.
تو وقتی توی مد b a l به یه تیمی می رفتی که واسه پست تخصصیت نمی خواستت، می تونستی توی اون تیم فیکس بشی؟
چون من پستم amf هست و یه سری برای پست wf رفتم به اینتر!!! اما همیشه به عنوان یار تعویضی می اومدم و منو توی
پست cmf بازی میداد! آیا تونستی فیکس بشی یا نه؟!!!!!
Sporttv HD Liga Sagres PT scoreboard
دانلود:
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. .......................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
RTP- Radio Televisao Portuguesa ScoreBoard
دانلود:
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
......................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
من چون بازی رو رو آماتور بازی می کنم معمولا توی مود بال خیی راحت می تونم نمره خوب بیارم واسه همین بعد 3 4 بازی فیکس میشم در مورد پست هم باید بگم من همون اول wf Both side برداشته بودم که همون اول استفاده از ترینر PES Legend باعث شد همون یه دونه wf هم از یادم بره بنابر این تیم پاریس سن ژرمن منو میذاشت توی amf بعد چند بازی دیدم پست amf برام چک زده شده یعنی به طور تخصصی یاد گرفتمش اواخر فصل وقتی چند بازیکن با پست amf خریداری کرده بود والبته من هم همیشه بازی رو از اول مسابقه به صورت فیکس آغاز می کردم به مدت 5 6 بازی به صورت یار تعویضی میومدم زمین اونم نه amf منو cmf میاورد که میدان داری کنیم بنابراین بعد چند مسابقه ای که توی cmf بازی کردم این پست هم برام چک زده شد و تخصصا این پست رو هم یاد گرفتم سال بعدش رفتم کالیاری کاچو که یه تیم ضعیف هست بنابراین وقتی می رفتم زمین تیم یه 2 3 گلی همیشه عقب بود واسه همین مربی از رو ناچاری مینو نوک حمله می آورد زمین این باعث شد همون اوایل فصل پست cf رو یاد بگیرم (اگه اشتباه نکنم اگه مجموعا به مدت 180 دقیقه توی یک پست بازی کنی اون پست رو یاد میگیری برای من که اینطور بود محاسبه کردم این حدود اومد)
سومین فصل به آث میلان رفتم همون فصلی که اینزاگی بازنشست شد و به همین راحتی تو سن 19 سالگی شماره 9 میلان رسید به مناون فصل خفن بهم چسبید کلا نوک حمله میلان بودم و CF ( که تخصصا یاد گرفته بودم ) بازی می کردم ولی چون میلان تیم قدرتمندی بود در طول فصل هر وقت هم که به بازی میومدم به عنوان یار تعویضی cf نمیفرستاد بلکه dmf می فرتاد تا از گلهای زده دفاع کنیم به لطف ای مسئله توی فصل سوم با بازی در این پست dmf رو هم به جمع پست هام اضافه کردم سال بعدی به ویارئال رفتم که کلا ترکیب هافبک و حمله اش به گونه ای بود که برای من جدید نبود و مشخص بود که نمی تونم پست جدیدی به لطف این تیم به دست بیارم و معمولا amf یا cf ی بازی می کردم که بلد بودمشون سال بعدی به رم رفتم و تیم رم اولین تیمی بود که پستی به نام ss داشت و این تنها پست این تیم در خط حملش بود که من با totti تعویض نمیشدم و همیشه به جای menez میومدم که ss بازی می کرد بنابراین اواخر فصل بعد از معدود بازی هایی که توی ss بازی کردم پست ss رو هم یاد گرفتم حالا دارم توی فیورنتینا بازی می کنم چون دیدم با 3 بازیکن حمله می کنه rwf و lwf و cf من فقط یکی دو بازی اول رو rwf بازی کردم چون یار تعویضی میومدم ولی از وقتی فیکس شدم فعلا دارم cf بازی می کنم منتظرم نیمکت نشین بشم اواخر فصل تا شانس بازی در پست های rwf یا lwf رو به دست بیارم تا پست واقعیم که همون اول انتخاب کرده بودم یعنی wf Bothe side رو یاد بگیرم که این آخرین پستی خواهد بود که یاد خواهم گرفت چون مشخصه که به هی بهانه ای نمیشه توی پست smf یا wb بازی کرد تا همینجاشم که از بی پستی این همه پست یاد گرفتم هنر کردم. پدرمو در آورد تا این پستها رو یاد بگیرم بخصوص پست ss که به سختی بدست آوردم چون همش توی رم amf بازی می کردم
نقل قول:
نوشته شده توسط krauser [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز من شما وقتی این رو میریزید با PES Editor یک پرینت مجازی از روستر تیمها در میاری بعد فایل Edit رو پاک می کنی این ادیت فایل به هیچ دردی نمیخوره فقط به درد این می خوره که باهاش اسامی صحیح رو استخراج کنی و روی ادیت فایل خودت اعمال کنی
رفیییق منم همییین مشکلو دارم ، Pes editor رو هم دارم ولی نمیدونم این کاری که شما گفتی رو چه جوری باید انجام بدم... اگه میشه یه خورده بیشتر توضیح بده چی کار کنم تا لباس ها با عوض کردن فایل آپشن خراب نشن... ممنون![]()
دوست عزیز اون فایل Edit رو اصلا فراموش کن با PES Editor اسامی غلط رو اصلاح کن اینا مال بازیکنان کلاسیک هستند که توی بازی فیک هستند به ترتیب وارد کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)