تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 577 از 1135 اولاول ... 774775275675735745755765775785795805815876276771077 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,761 به 5,770 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من فقط برای عقب دیدم و فکر نکنم جلو خیلی مصرف داشته باشه (به دلیل قطور بودن ورق پالانی جلو و ابگیر نبودن انها).از یدکی فروشهای شورلت باید تهیه کنید و توی تهران که اکثرا دارن. برای تعویضشم اول ورق جدید رو روی گلگیر غقب جوری نگه داشتم که سر و ته ورق روی جای خودش قرار بگیره و بعد با ماژیک یه خط روی گلگیر انداختم و همانطور که در عکس دیدید یک سانت جا گذاشتم و بعد با فرز تمام دور گلگیر پوسیده رو بریدم .البته بیرون با هواگاز میبرن و اصلا دقیق و تمیز نمیشه.بعد هم با سیم جوش برنج جوش دادم .البته باز بیرون با سیم جوش اهن جوش میدن و چون حرارت بیشتری میدن گلگیر رو دچار اعوجاج میکنن و اگر پول خوبی خرج کنید و صافکار هم هم حرفه ای باشه دوباره میتونه گلگیر رو میزان کنه.من از برنج استفاده کردم که به دلیل ذوب سریعتر خیلی کمتر مشکل ایجاد میشه.ضمنا اگر دور گلگیر خودتون از هم نپاشیده و خیلی نازک نشده به نظرم همون با تکه های کوچک ورق درست بشه بهتره .

2. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان یه چیزی به ذهنم رسید و فکر کردم مطرح کنم و به نظرم ضرری نداره.
    برای رسانه ای شدن موضوع منع تردد و مشکلات این طرح و اینکه همه ی خودروهای بالای 20 سال الاینده محیط زیست نیستن دوستان میتونن به اخبار 20:30 پیامک بدن و اگر تعداد پیامکها به حدی برسه اونها به بررسی مشکل میپردازند (ان شاالله) شمارش هم 30002030

4. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مقدار استحكام زر جوش نسبت به جوش با آهن چقدر فرق ميكنه؟
    شايد در دراز مدت زرجوش زودتر خودش رو ول بكنه و ترك بخوره.
    اون يك سانت اضافه رو براي اتصال دو لبه گذاشتيد؟ اينجوري به احتمال زياد آب در لاي لبه اضافي باقي ميمونه و دوباره باعث پوسيدگي ميشه.
    من از يك صافكار كهنه كار آمريكايي شنيدم كه ميگفت اگر دوتا لبه تيكه كاري رو مستقيما روبروي هم بگذارن و جوش بخوره، خيلي دوام بالاتري پيدا ميكنه و ديگه آب پشتش جمع نميشه.
    البته به نظر من بهترين كار بعد از تمام شدن جوشكاري و موجگيري، رنگ آميزي غليظ تمام نقاطيه كه در ديد نيست و احتمال زنگ زدگي زياده، و البته بعدش استفاده از خميرهاي پلاستيك و يا همان موم براي پوشش و آب بندي كامل ناحيه ترميم شده، البته اگر دسترسي خوبي داشته باشيم، چون اون قسمت بدجايي هست و دسترسي به پشت اون تقريبا ناممكنه.
    براي موجگيري هم بايد مشته رو در پشت محل گرم كردن نگه داريم و با قالب بدنه ضربه بزنيم كه اينهم باز بخاطر همون دسترسي بد به ناحه داخلي گلگير خيلي سخته.
    شما از چه راهي استفاده ميكنين؟
    اين كليپ رو مدتها پيش ديده بودم و خيلي خيلي جالبه!
    اينهم سايت اون شركت سازنده
    Last edited by camaro lt; 13-12-2012 at 23:59.

6. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان من یه نوا دارم میخوام بفروشمش اگه کسی خواست بگید مدل ۶۵ کرم رنگ سی۶ ۴لاستیک نو فنی سالم زیزوبند را دوماهه نو کردم تودوزی صندلی و سقف وکف پوش نو اماده سواریه خودم چندبار باهاش مسافرت رفتم کاملا راحته قیمتم ۶۲۰۰گفته بودم اما پول لازمم کسی پای معامله بیاد کمترم میدم

8. 4 کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

علت استفاده صافکارها از مفتول اهن یکی قیمت پایینترشه و دیگری اینکه نیازی به پودر تنه کار نداره.البته با ترکیب اکسیژن و گاز مایع (به دلیل دمای کمتر از ترکیب اکسیژن و استیلن) عملا هم نمیشه اهن رو جوش داد و علت استفاده من از برنج هم همینه. ضمنا استفاده از برنج در بدنه و در ورق به نظرم بهتر هم هست.البته در جاهایی هم جوش اهن باید استفاده بشه و عملا اونجا برنج کاربردی نداره مثل شاسی و جاهایی که بار و فشار بهش وارد میشه.ولی ورق بدنه خودرو به نظرم هرچه سریعتر جوش بخوره و کمتر حرارت ببینه بهتره چون ورق در معرض حرارت زیاد به سرعت ترد میشه و بعدا راحتتر میشکنه.ضمنا من در جوشی که دادم فقط در 1 نقطه ورق موج افتاد و خوشبختانه جای مناسبی بود و به راحتی صافش کردم .البته موج افتادن ورق بیشتر در قسمت وسیعتر اتفاق میفته و مثلا بغلهای درب عقب خیلی به سختی موج میفته.
    ضمنا علت 1 سانت فاصله ای که گزاشتم هم این بود که :
    1-ورق اماده 100% مشابه فابریک ساخته نشده و خطا داره پس باید به روشی خواب اون مثل گلگیر بشه.
    2-اگر بخواهیم لب به لب جوش بدیم کار خیلی سخت میشه.
    البته همانطور که میدانید داخل گلگیرهای عقب هم مثل جلو پالانی دارد و اگر این پالانی خوب اببندی بشه اصلا اب نباید به داخل ورق اصلی گلگیر برسه و البته روش اصولی که برای ماشینهای خیلی اس استفاده میشه اینه که چون همیشه اول پالانی میپوسه و اب به گلگیر میرسه و وقتی اون هم پوسید و رنگ خراب شد تازه ما متوجه میشیم که پوسیدگی داریم برای اصلاح اون باید پالانی داخل گلگیر بیرون بیاد و یدونه مشابه براش ساخت و یا نمونه نو تهیه کرد و اون رو نصب کرد و با اینکار دیگه تا 20 سال گلگیر بیمه شده.البته من برای نوا برنامه دیگری دارم و اون هم اینه که بعد از اتمام کار داخل گلگیر رو کاملا با موم میپوشونم و اب دیگه به هیچ وجه نمیتونه وارد بشه.
    Last edited by MJ1970; 14-12-2012 at 11:35.

10. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پس كلا پيشنهاد شما بعد از تجربه هايي كه داشتيد اينه كه استفاده از گاز و اكسيژن( زر جوش) بهتر از استيلن و اكسيژن( جوش آهن) هست؟
    در مورد شاسي كاملا حق با شماست و زر جوش نميتونه كار خاصي بكنه و خيلي براي اين قضيه ضعيفه، و البته تا جايي كه من ديدم براي شاسي هاي ضعيفي كه قوطي ورق آهن هست( مثل پرايد يا پيكان) از جوشكاري آهن با نازل بزرگ و تيكه كاري استفاده ميشه . و در مورد شاسي هاي فلزي كه از بيم و يا تيرچه هاي فلزي قطور هست( مثل انواع خودروهاي آمريكايي يا كاميونها) حتي از جوشكاري با قوس الكتريكي و تيكه كاري با اون استفاده ميشه. بخصوص در مورد بليزرها زياد ديدم كه نزديك محل نصب جعبه فرمان بر روي شاسي هميشه بخاطر فشارهاي زياد و ضربه ترك برميداره و ناچاره جوشكاري ميكنن( اين يكي از خصلتهاي بد و نقاط ضعف شاسي بليزر هست)
    سوال در مورد صافكاري و..خيلي زياده اما ميگذارم تا شما تصاوير نهايي كار رو بگذاريد و بعد ميپرسم!!
    اينهم يك سيستم نه چندان جديد در آمريكا( و البته خيلي جديد براي ما!) در هنر صافكاري..

12. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سلام.
    وقت همگی بخیر.
    علی اقا در راستای اون اتفاقی که دیروز خدمتتون عرض کردم،امروز رفتم اون شیلنگ رو عوض کردم اما بازم ماشین از دو به سه نمیکشه.
    حتی الان با دور بالا هم دنده از دو به سه جا نمیره.یعنی فعلن دنده سه نداریم.
    بنظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟؟این لوله هم از کاربرات ماشین میاد میخوره به گیربکس.انتهاش هم طبق فرمایش شما شیلنگ پلاستیکی داره.
    حالا بنظر شما وکیوم گیربکس باید عوض بشه؟؟؟
    اینم عکس از زیر ماشین.
    اینی که فلش زدم وکیوم گیربکس هست؟؟؟
    خودم میتونم عوضش کنم؟؟

برای اطلاع دوستان عرض کنم که ماشین دوستم نوا هست که از دیروز دیگه دنده 3 نمیده.ماشین هم اتوماته.

14. 3 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان عزیز پیرو صحبتهایی که بین کلاسیک سواران tt انجام شد برای اعتراض به اجرای منع تردد خودروهای کلاسیک متنی اماده شد که در tt قرار شد برای اخبار 20:30 ارسال بشه تا شاید گزارشی تهیه بشه و قضیه به گوش همه برسه.شماره پیامک 30002030 این هم متن پیامک:
    مدتی است شاهد متوقف کردن و منعه تردد خودروهایه کلاسیک دارایه معاینه فنی و حمل انها به پارکینگ و نگهداری انها در بدترین شرایط در این پارکینگها و در مواردی صدور برگه اسقاط برای ان ها به بهانه عمره بالایه 20 سال این خودرو ها هستیم.تاکنون هیچ راهکار عملی برای جلوگیری از این فاجعه تاریخی توسط راهور ناجا اعلام نگردیده.
    لطفا موضوع را پیگیری نموده تا بیش از این به این خودروها که قسمتی از تاریخ وتمدن کشور میباشند و با زحمات فراوان توسط عده ای از علاقه مندان حفظ شده اند صدمات جبران ناپذیر وارد نشود.
    با تشکر

از شما عزیزان هم هر کس میتونه این پیامک رو بفرسته تا بلکه اقدامی صورت بگیره.

16. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگر مشكل از وكيوم باشه، يا لوله هواي اون بايد نشتي داشته باشه و يا خود وكيوم خراب شده كه با يك تست مشخص ميشه.
    لوله هوا رو از انتهاي وكيوم جدا كنين و با يك وسيله باريك و بلند( مثل يك تكه سيم آهني) كه به راحتي بتونه وارد مجراي وكيوم بشه، داخل اون فرو برده و كمي بچرخانيد، بعد بيرون بكشيد.
    اگر سيم روغني شده بود( روغن گيربكس) يعني ديفراگم وكيوم خراب شده و نشتي داره و نميتونه به درستي عمل بكنه و همين عامل ماندن در دنده دو هست.
    براي تعويض، كافيه پيچ پايه اون رو باز كنين( پيچي كه الان در عكس تا حدي مشخصه اما روي اون رو گل و رسوب گرفته) بعد وكيوم رو بيرون بكشيد.
    يك لينك به انتهاي وكيوم وصل شده كه به داخل گيربكس و به يك لينك ديگه متصل هست. اون رو جدا كنين و وكيوم جديد رو به همين ترتيب سوار كنين و لوله رو هوا رو وصل كنين.
    من احتمال ميدم مشكل از همين باشه چون خيلي شايع هست. البته جناب
    هم كه تجربه خوبي در مورد گيربكس اتومات دارن، حتما راهنمايي بهتري ميتونن بكنند.

18. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

میتونه از تنظیم سیم سببقت هم باشه چون برای من هم این مشکل قبلا پیش اومده و سیم سبقت باید تنظیم بشه و اگر سفت شده باشه و با فشار دادن پدال گاز زودتر از موقع کشیده بشه عمل تعویض دنده دچار مشکل میشه و یه مسیر روغن که با سیم سبقت عمل میکنه اجازه تعویض به دنده سبک رو نمیده.سیم سبقت باید جوری باشه که وقتی پدال گاز رو تا ته چسبوندیم به کف ماشین سیم سبقت در اون لحظه کشیده شده باشه.اجالتا کمی شلش کنید و دوباره تست کنید.البته من از وضعیت گیربکس شما و میزان روغن و یا وضعیت صفحات و غیره اطلاعی ندارم.ولی اگر سطح روغن فول باشه و فیلتر ها پر نباشن و مشکل دیگه ای نباشه اول سیم سبقت رو تست کنید و اگر مشکل از اون نبود.اون وقت پیچ داخل وکیوم رو حدود 2 دور شل کنید(در جهت پادساعتگرد)و دوباره تست کنید و اگر حل نشد بعد وکیوم رو تعویض کنید.

20. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •