اشکالی نداره . امیدوارم بتونم کمکتون کنم.
اشکالی نداره . امیدوارم بتونم کمکتون کنم.
1- سوال اولتون را دقیقا متوجه نشدم چون عکس ها هم بالا نمی آمد حتی من هر چی سعی کردم با این مشکل توی 2007 بر نخوردم .
ولی راهی که به نظرم میاد اینه که تو قسمت format و insert shapes گزینه edit shape را انتخاب کنید. باز میگم دقیقا متوجه نشدم/
2- اول اینکه برای اضافه کردن حتما با کلیک روی فلش insert citation گزینه مورد نظر را اضافه کنید نه با bibiliography
دوم اینکه به کمک Style اطلاعاتی را که می خواهید نمایش دهید
سوم اینکه روی فلش کنار متن کلیک کنید به متن Static تبدیلش کنید تا هر نوع تغییری می خواهید بدهید
اول ممنون
دوم هم اینکهمن میخوام توی یه فایل ورد چند تا پاورقی بزارم. مطلب شما رو خوندم اما کامل متوجه نشدم.
مثلا این قسمت: سپس روي عدد پاورقي داخل پاراگراف دبل كليك كنيد.
عدد پاورقی چیه و داخل کدوم پاراگراف
اگه ساده تر توضیح بدیم ممنون میشم
منتظرم.
اگه ممکنه از اول توضیح بدید برای ایجاد پاورقی چیکار باید کرد
در ضمن توی ورد 2007 الان نگاه کردم توی view , گزینه normal وجود نداشت
برای ایجاد هدر و فوتر به صورت اینکه صفحات زوج و فرد با هم دیگه فرق داشته باشند آیا دستور]Inside , outside مثل دستوری که توی 2003 بود توی 2010 هم هست..ممنون؟
ممنون از پاسخ هاتون ؛ شکل ها رو یه جا دیگه آپ کردم.
من میخوام اون دستگیره ها اتومات قرمز شن تا بتونم خط رو بهشون Lock کنم.
-------------------
این فرمیه که میخوام رفرنس ها تو متن اینجوری بیافته:
و تو لیست رفرنس ها اینجوری:
ولی وقتی استایل های زیر رو انتخاب میکنم و بعد از لیست Bibliography اسم نویسنده رو انتخاب میکنم ، تو هیچ حالتی این مدلی که میخوام ، نشون نمیده. بلکه اول اسم نویسنده رو مینویسه و ...
امیدوارم این دفعه شکل ها اومده باشه ، اگه نبود ممنون میشم یه سایت آپلود عکس که تو ایران مشکل نداره رو بهم معرفی کنین. چون من از اینجا نمیتونم بفهمم !!
سلام
توی 2003 همه چی دم دست بود ، این 2007 و 2010 ادم رو پیر میکنن...
یه گزینه right to left برای زبانهای راست چین توی 2003 بود هرچی میگردم توی 2007 نیستش
موقعی که یه متن رو کپی میکنم توی 2007 تمام کلمات جابجا میشه
اون گزینه رو میشه بگین از کجا بیارم؟
تو 2007 هم همه چی دم دسته و کار کردن خیلی راحت تر و محیط شیک و کاربر پسندتری داره نسبت به 2003
شما منظورتون اینه که از سمت راست اطلاعاتتون رو بچینه دیگه درسته؟
عکس زیر رو ملاحظه کنید ببینید شما هم منظورتون این بوده؟
![]()
این کار را کردم اما متاسفانه باز هم مشکل وجود دارد![]()
با سلام به همه دوستان
من یه متن(فارسی) رو 3 ستونی کردم( در office 2007)، اما خطوط در ستونها خیلی نامرتب هستند خطوط تورفتگی ، جلو آمدگی دارند ، با ctrl +j) justify) این مشکل حل میشه اما یه مشکل دیگه پیش می یاد اونم اینکه تو خطوطی که تعداد کلمات اون کمتره ،فضای خالی تو چشم میزنه مثلا کلمه اول در اول خط و کلمه دوم در وسط خط و کلمه سوم در انتهای خط قرار میگیره و بین این کلمات فاصله خالیه.بقیه گزینه های justify باعث می شن این مشکل حل بشه اما کلمات رو کشیده می کنن
من این مشکلات رو چه جوری حل کنم؟
اصلا چه جوری میشه (مثل مجله ها) خطوط در ستونها مرتب باشند؟
Last edited by sanam.b; 08-02-2011 at 18:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)