بازم مرسی از شما که جوابمو دادین،حالا اگه دوستای بیشتری بیان نظر بدن ممنون میشم
بازم مرسی از شما که جوابمو دادین،حالا اگه دوستای بیشتری بیان نظر بدن ممنون میشم
با سلام
ببخشید دوستان بالاخره بعد از سالیان دراز میخوایم ماشین رو عوض کنیم و پیکان خسته دهه 50 رو با یه 206SD یا پرشیا عوض کنیم
قیمت هارو خودم دارم دوستان ولی یه چند تا سوال دارم ممنو ن میشم کمک کنید من کلاً هیچی راجع ماشین نمیدونم
ولی مثلاً وقتی به نمایندگی میریم و سفارش پرشیا سال رو میدیم موقع تحویل خودرو چه نکاتی رو حواسمون باشه
مثلاً کل در بها رو دری داشته باشن و همه درها پلمپ ایران خودرو باشن راستی باید کیلومتر 0 باشه یا مثلاً 40 یا 50 هم بود مشکلی نیست
کلاً من هیچی نمی دونم هر کمکی کنید ممنون میشم
اگه سوتی دادم بخشید
سلام
موقع تحویل خودرو اگر تهران هستین(تو تهران بهتر رعایت میکنن) یه برگه بهتون میدن که یکسری موارد هست باید چک کنید و در نهایت امضا! بعضی از این نمایندگی ها قبل از دیدن ماشین توسط شما میگن اینرو امضا کنید و شما هرگز تا ماشین رو بازدید نکردین امضا نکنید!
سلامت همه چراغ هارو تست کنید! سلامت شیشه برقی هارو چک کنید که همه با یک سرعت بالا پایین بشن!
ماشین رو باید شسته شده تحویل بدن پس تمام بدنرو همشو چک کنید که فرو رفتگی غیر عادی نداشته باشه جاهایه مشکوک رو با کف دست لمس کنید! همچنین رنگ ماشین رو چک کنید!
اگر دقت کنید یکسری خطوط از عقب ماشین تا گلگیر جلو بویژه روی پارس هست چک کنید ماله همه درها به موازات هم باشن و بالا پایین نباشن!
درها ممکنه اول کار کمی سفت بسته بشن که مهم نیست کمی کار کنن بهتر میشه!
ماشین رو روشن کنید نباید صدایه غیر معمولی بده! بزنید دنده و درست جا رفتن دنده هارو چک کنید بویژه دنده یک و عقب باید راحت جا برن!
برف پاک کن کولر و بخاری رو چک کنید سلامت باشن!
از وجود جعبه اچار زاپاس و جک و آنتن ماشین مطمعن بشین!
کارکرد ماشین یه مقداری هست همون حدود 20 تا 40 کیلومترو صفر نیست!درها هم پلمپ نیستن!
در صورت امکان هر ماشینی رو که میخواین بگیرین با یه فرد با اطلاع نسبت به اون ماشین برین خیلی بهتر هست!
راستی مبارک باشه![]()
سلام دوستان
در زمینه رنگ ماشین نیاز به راهنمایی دارم. بین سمند سفید روغنی و خاکستری متالیک میخوام انتخاب کنم. شنیدم رنگ های متالیک رو اگر جایی بخوره و جزئی رنگش بره دیگه نمیشه درستش کرد و معلوم میشه در حالی که رنگ معمولی (سفید روغنی) رو به راحتی با قلم و رنگ میشه درست کرد و معلوم هم نمیشه.
این حرف درست هست؟ متالیک رو نمیشه کاری کرد؟
فروش یا پیش فروش مزدا 2 کی آغاز میشه؟
به نظرتون یه خورده مصرفش برای کلاسی که توشه زیاد نیست؟ شهری=8.4، جاده=6.9 . موتور 1500 سی سی، 100 اسب بخار
(البته دقیقا برابر میزان مصرف اعلامی یاریسه.)
Last edited by shahab_f; 14-07-2011 at 10:58.
من یه امکان برام پیش اومده که یه پاجرو 1993 با موتور 6 سیلندر اتوماتیک بگیرم. میخواستم ببینم مصرف این ماشین تو شهر و جاده بدون کولر و با کولر چقدره؟ دیگه اینکه موتور این ماشین ها بعد از چند کیلومتر کارکرد باید تعمییر شوند؟ و دیگه اینکه من با چه قیمتی اینو بخرم منصفانه هست؟ ماشین تمیز هست و فروشندشو میشناسیم و میدونیم زیاد باهاش بد تا نکرده.
سلام
داداشم میخواد ماشین بخره
قیمت : زیر 20 تومن
نظر خودش روی 206 SD و L90 هست که البته الآن میگه L90 میخرم
خودروی دیگه ای تو این رنج قیمت هست ؟
405 و پارس رو هم که اصلا دوست نداره!
ممنون میشم یه راهنمایی کنین
مرسی
سلام داداش گلم
تو صفحه ی قبل دقیقا یه نفر دیگه هم همین سوالو پرسیده بودن و دوستان هم راهنماییشون کردن ، اگه یه صفحه برگردی عقب حلّه !
---------- Post added at 10:21 AM ---------- Previous post was at 10:19 AM ----------
سلام
من چند وقت پیش از طرف ایرانخودرو واسم دعوتنامه اومد رفتم مابه التفاوت رو پرداخت کردم الان حدود 25 روزی میشه ! برای این که بفهمم ماشینم الان تو چه وضعیتی قرار داره باید چیکار کنم؟(206 اس دی وی 8)
سلام دوستان
به نظر شما تا 18 تومن چه ماشيني بخرم بهتره اروزنتر باشه بهتر كه هست
گاز سوز باشه بهتره با سهميه بنزين مشكل دارم هميشه كم ميارم اصلا به نظر شما ماشين گاز سوز مقرون به صرفه هست يا نه؟
حداقل تا 4 و5 سال خرجي نداشته باشه
زياد اهل ماشين بازي و سرعت نيستم بيشتر راحت بودن و امنيت برام مهمه
واسه فروشش هم زياد اذيت نشم
خرابي نداشتن و كم مصرف بودن خيلي برام مهمه
Last edited by tarasabz; 15-07-2011 at 10:59.
سلام
به نظرم با این بودجه بهترین 206 اس دی وی 8(17125000 تومن) هستش(یه سر به صفحه قبل بزن ) ! از من میشنوی زیاد سمت گازسوز نرو ، اصلا معلوم نیست ، شاید چند وقت دیگه قیمتشو از بنزینم گرونتر کنن ! تازه مگه نمیبینی چقدر صف های گاز طولانیه ! انصافا خودت کلافه نمیشی هر دفعه 30-40 دقیقه تو صف گاز بمونی ؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ahshokouhy; 15-07-2011 at 11:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)