بچه ها احتمالا همه ی پهنای باند شما رو گذاشتن رو خط من چون هر چی که شما اوضاتون خراب تر میشه بره من بهتر میشه دیشب سرعتم همش بالای 100 بود ولی فکر کنم نوبت منم میرسه فعلا تا اینا کاری نکردن من استفاده ببرم هر وقت خط منم خراب شد isp بعدی...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بچه ها احتمالا همه ی پهنای باند شما رو گذاشتن رو خط من چون هر چی که شما اوضاتون خراب تر میشه بره من بهتر میشه دیشب سرعتم همش بالای 100 بود ولی فکر کنم نوبت منم میرسه فعلا تا اینا کاری نکردن من استفاده ببرم هر وقت خط منم خراب شد isp بعدی...
چقدر جالب ینی میخاید بگید سرویس شبانه داره نوبتی میشه
مگه ابه که دارن جیره بندی میکنن اقا کسی کپون نداره ما ازاد بخریم؟
دیشب سرعت دانلود من با لینک مستقیم 60 بود ولی 4shared سرعتش 2 بود بعد هم 0 شد (ASK)
Last edited by sa2n; 23-08-2010 at 11:52.
فکر کنم اگه اوضاع با این سرعت پیش بره منم باید بساطم رو جمع کنم مثل طاعونشده داره سریع شیوع پیدا میکنه
میگم یه سری خالی کنیم بریم شاتل هم اوضاعمون خوب میشه هم مشترک ها ی اندیشه که کم شن دوباره اندیشه سرویس بهتری میده بعد اون موقع شاتل کاربراش زیاد میشه میشه مثل الان اندیشه دوباره ما جمع میکنیم میام اندیشه دوباره اندیشه سرورش میترکه و ما باز جمع میکنیم میریم به ...........
خوب بیاید تقسیم کنیم مثلا زوج یا فرد
![]()
پرسیدم
گفت در حال تست سیاست جدیدی هستیم
ظاهرا قراراه سقف سرعت نسبت مستقیمی از پهنای باند خریداری شده باشه
یعنی مثلا شبا سرعت کسی که 256 داره حتما از کسی که 128 گرفته بیشتر میشه حتی اگه پهنای باند کم بیاد.
یعنی اینجوری نیست که یکی بیاد 128 1 گیگ بگیره بعد که شب رایگان شد بیاد 1 مگ پهنای باند مصرف کنه اونوقت یکی که 512 گرفته سرعتش رو 20 کیلو بمونه.
گفت البته داریم اینکه سر چه سرعتهایی ثابت بشه تست و بررسی میکنیم
ظاهرا برای همین بود که من دیشب سرعتم سر 40 ثابت شد. دوستای دیگم که 256 داشتن سرعتشون بیشتر بود
البته گفت این سیاست داره تست میشه و اگه مشکلی نداشت تا زمانی که پهنای باند جدید بیاد اجرا میشه.
بعد دوباره سیاست جدیدی تدوین میشه
لااقل شما ها که رشت هستین قدرت انتخاب دارین !!! ... اینجا ( آستانه ) کلا سه تا شرکت ADSL میدن که اون 2 تای دیگه ... !!!
با این حساب که آقای mailer گفتن منی که نامحدود دارم دیگه سرعتم بالا نمیره
عجب بد بختیم من
اگه انجوری باشه این آخرین ماهه
من جمع آوری میکنم adsl رو
میرم جا دیگه
اندیشه مرکز 5
دیشب راس ساعت 1 بامداد اینترنت قطع شد و بعد از 10 دقیقه که ارور 678 میداد سرانجام وصل شد ولی سرعت به 30 رسیده بود
امروز صبح چراغ Status مودم تا ساعت 2 بعد از ظهر روشن نمیشد
میخواستم بدونم از دوستان خط 5 چنین مشکلی داشتند یا نه ؟
چون پشتیبانی مدعی بود مشکل از نویز خط هستش ولی من میگفتم اگه از نویز بود پس چرا خودبخود درست شده
گفتم پس نویز خط من رو چک کنید اونها گفتند ما نمی تونیم نویز خط رو چک کنیم !!!!!!!!!
قبلا پارس آنلاین بودم زنگ میزدیم تهران نویز خط رو چک میکردند و چنانچه این عدد از مرز 20 رد میشد ،
مشکل از خط بود در غیراینصورت مشکل از مرکز مخابراتی هستش
بهمین خاطر میخواستم بدونم سایر دوستان اگه چنین موردی داشتند پس مطمئن بشم مشکل از مرکز مخابراتیه یا نه
امروز رفتم اندیشه خراب شده : بهشون گفتم سرعت شبانه من داغونه 20 تا بشتر نمیره . گفت برو خدا را شکر کن که 4 کیلوبایت هم اضافه تره. گفتم قرار نیست بیشتر بشه ؟ گفت : نه !!! منم گفتم با این حساب ISP عوض میکنم . گفت بسلامت . شکم سیرن . دفع قبل که تلفنی صحبت کردم پشتیبانی گفت قراره یه کارایی بکنیم ولی این دفع حرفشون را تکذیب کردن .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)