تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 577 از 800 اولاول ... 77477527567573574575576577578579580581587627677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,761 به 5,770 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

پروفشنال sajad_n90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خب پس با این حساب مرحله به مرحله واسه تون توضیح میدم.

شما هم پله به پله عمل کنید لطفا

هر آنتی ویروسی در حال حاضر نصب کردید، مهم نیست.

ابتدا سعی کنید System Restore رو خاموش کنید. که به احتمال خیلی زیاد براتون غیرفعال شده باشه. باشه مشکلی نداره.

فایل زیر رو دانلود کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    داخلش یه فایل اجرایی هست به نام Sality_off.

اونو بدون اینکه در هیچ پوشه ای باشه به درایو C کپی کنید. فقط درایو C .

دقت کنید که شما فقط یک بار میتونید فایل رو اجرا کنید. پس اگه یکی از مراحل رو اشتباه انجام بدید، باید از اول فایل رو دانلود کنید.

وقتی که فایل مذکور رو اجرا کردید، یه پنجره ای واسه تون باز میشه که شروع میکنه به اسکن کردن سیستم.

دقیقا همین پنجره:

وقتی اسکن این فایل تموم شد احتمالا باید بنویسه Press Any Key to Continue یا یه چیزی شبیه این.

یه دکمه از کیبورد رو فشار بدید تا پنجره مذکور بسته بشه.

بر روی پوشه Startup در مسیر Start --> All programs کلیک راست کرده و Open کنید.

حالا بر روی فضای خالی پوشه ، کلیک راست کنید و از منوی New --> Shortcut یک کلید میانبر ایجاد کنید.

پنجره ایجاد کلید میانبر بوجود آمده و با استفاده از گزینه Browse آدرس فایل Sality_off.exe را وارد کنید

در آخر آدرس فایل ، عبارت m- را با یک فاصله وارد کنید یعنی آدرس فایل باید اینطوری بشه C:\Sality_off.exe -m

سپس گزینه Next را انتخاب کرده و در آخر OK کنید.

حالا وقتشه که سیستم رو ریستارت کنید.

ولی به یاد داشته باشید که بعد از اینکه بار بعدی ویندوزتون بالا میاد، همون پنجره سیاه رنگی که کل سیستم رو اسکن کرد و من هم عکسش رو گذاشتم خواهد اومد.

منتها اینبار سیستم رو اسکن نمیکنه. اون فایل به عنوان یه آنتی ویروس موقت به کار میره تا ویروس رو به طور موقت غیر فعال نگه داره و شما بتونید یه آنتی ویروس خوب نصب کنید.

پس یادتون باشه تا زمانی که گفته نشده به هیچ وجه اون پنچره رو نبندید (منظورم همون Sality Off هست.) و هر برنامه ای هم که نصب کنید بازم اونو نبندید.

خب ظاهرا شما قبل از انجام این کارها Kaspersky نصب کرده بودید.

از استارت منو وارد پوشه Kaspersky بشید و Repair or Remove رو انتخاب کنید:

در صفحه بعدی Repair رو انتخاب کنید و آنتی ویروس رو Repair کنید. دقت کنید که این مرحله، با نصب مجدد خیلی تفاوت داره. یادتون هم باشه که در آخرین مرحله Repair ازتون میخواد آنتی ویروس رو آپدیت کنید. حتما اینکار رو انجام بدید. حتی اگه قبلا آپدیتش کرده باشید!!! (خیلی مهم)

از تنظیمات اسکن کسپراکسای، قدرت آنتی ویروس رو در حداکثر تنظیم کنید: (دقیقا مطابق عکس تنظیمات رو انجام بدید و تیک دو تا گزینه آخر رو بردارید.)

(این قسمت خیلی مهم هست)

حالا بذارید آنتی ویروس کل سیستم رو Full Scan کنه.

بدین ترتین آنتی ویروس یکی به یکی فایلهای ویروسی رو از سیستم تون ریشه کن خواهد کرد.

فقط بازهم دو تا تذکر میدم.

تا اتمام مراحل اسکن کامل و از بین رفتن تمام ویروس ها، Sality_off.exe رو نبندید.

و این وهم اضافه کنم که بهتره که بعد از ویروس یابی کامل، ویندوز رو عوش کنید.

البته یادتون باشه قبل از تعویض ویندوز، تمام فلش مموری ها و دیسکت ها و غیره رو که آلوده به ویروس شدند، اسکن کنید...

دوست عزیز، کار من ویروس یابی و عیب یابی نرم افزاری هست. و مطمئن هستم که مشکل شما مربوط به این ویروس هست. و از بین بردن این ویروس هم فقط و فقط یک راه داره که من در طی 45 دقیقه تایپ کردن و عکس گرفتن توضیح دادم خدمتتون.

امیدوارم شما هم حوصله به خرج بدید و مراحل گفته شده رو بدون اتکا به دانسته های قبلی، یکی به یکی از ابتدا اجرا کنید.

از همه دوستان هم به خاطر حجیم شدن صفحه و بزرگ بودن سایز عکسها معذرت میخوام.

موفق باشید

سلام
    فقط یه چیزی : تا حالا تو عمرتون از دست سیستمتون دق کردین؟؟؟؟؟ من الان همین حال رو دارم بعد از اون همه دردسر و بدبختی و کار و راه حل دوباره همون می و همون ساقی.
    امروز بعد از گذشت 3 روز دوباره سیستمم این دو پیغام رو داد و دوباره هنگ کرد.
    آنتی ویروس کاملاً آپدیت و قدرتش هم تا آخر هست . تو رو خدا تو رو هر کی دوست دارید یه راه حلی بدین.
    بازم ممنون.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    فقط یه چیزی : تا حالا تو عمرتون از دست سیستمتون دق کردین؟؟؟؟؟ من الان همین حال رو دارم بعد از اون همه دردسر و بدبختی و کار و راه حل دوباره همون می و همون ساقی.
    امروز بعد از گذشت 3 روز دوباره سیستمم این دو پیغام رو داد و دوباره هنگ کرد.
    آنتی ویروس کاملاً آپدیت و قدرتش هم تا آخر هست . تو رو خدا تو رو هر کی دوست دارید یه راه حلی بدین.
    بازم ممنون.

دوست عزیز، لطفا مشخصات دقیق ویندوزتونو بگید.

همچنین مشخصات CPU و Ram رو.

همچنین از منوی استارت و All Program یه عکس بذارید

احتمالا یه برنامه ای نصب میکنید که این بلا رو به سر سیستم میاره.

3. 3 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من ویندوزم یه مشکلی پیدا کرد که مجبور شدم اونو ریپر کنم حالا وقتی my computer رو باز میکنم حدود 7 الی 8 ثانیه طول میکشه تا درایوها رو نشون بده. دوستان راه حلی برای حل این مشکل دارند.
    مشخصات سیستم:
    cpu intel e7200
    mb asus p5q-e
    ram 2g 1066 ddr2 ocz
    hdd 320g*2
    power green 430w
    vga gforce xfx9600
    win xp sp3
    Last edited by mazda; 17-06-2010 at 22:12.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز، لطفا مشخصات دقیق ویندوزتونو بگید.

همچنین مشخصات CPU و Ram رو.

همچنین از منوی استارت و All Program یه عکس بذارید

احتمالا یه برنامه ای نصب میکنید که این بلا رو به سر سیستم میاره.
    سلام
    مشخصات ویندوز :

OS Name : Microsoft Windows XP Professional
    Version : 5.1.2600 Service Pack 3 Build 2600
    OS Manufacturer : Microsoft Corporation
    System Type : X86-based PC

مشخصات سیستم:

system info:

MOBO: JETWAY HA08-COMBO
    CPU: AMD PHENOM II X4 945 SOCKET AM3 938 ( FAN CPU THERMALTAKE CL-P0568)
    RAM: 2 GIG DDR3 TEAM GROUP
    VGA: SAPPHIRE ATI RADEON HD 4860 1GIG DDR5 256BIT
    MONITOR: ETIG LCD 19"
    PSU: NZXT 500W REIL
    DVD:R-W PLEXTOR 880SA

Last edited by sajad_n90; 18-06-2010 at 00:03. دليل: تایپ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چگونه می توانم با USB در نوت بوکم ویندوز نصب کنم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مشخصات ویندوز :

OS Name : Microsoft Windows XP Professional
    Version : 5.1.2600 Service Pack 3 Build 2600
    OS Manufacturer : Microsoft Corporation
    System Type : X86-based PC

مشخصات سیستم:

system info:

MOBO: JETWAY HA08-COMBO
    CPU: AMD PHENOM II X4 945 SOCKET AM3 938 ( FAN CPU THERMALTAKE CL-P0568)
    RAM: 2 GIG DDR3 TEAM GROUP
    VGA: SAPPHIRE ATI RADEON HD 4860 1GIG DDR5 256BIT
    MONITOR: ETIG LCD 19"
    PSU: NZXT 500W REIL
    DVD:R-W PLEXTOR 880SA

دوست عزیز، گاهی وقتا DEP با سایر برنامه هایی که Windows explorer رو فراخوانی می کنن مشکل درست می کنه.

این میتونه هم مربوط به برنامه خاص و هم مربوط به ویندوز باشه (و یا هر دوتاشون)

راستش تا اینجاش پیش اومدیم و ویروس ها رو هم پاک کردیم و .....

ولی باید اینو بگم که در این مورد دکتر سیستم، خودتون هستید.

احتمال میدم برنامه Privacy eraser pro با ویندوزتون سازگاری نداره. (در کل، برنامه هایی که مربوط به Browser هستند.)

راستی! اگه در ویندوز 7 هم این مشکل براتون پیش میاد، ببینید بعد از نصب برنامه خاصی هست؟

البته اینو هم اضافه کنم که با اینکه قطعات سیستم تون در حد عالی هست، شاید WinXP SP3 با یکی از اونا سازگاری نداره.

حالا اگه من جای شما بودم، یه بار برنامه ها رو تست میکردم و در مرحله آخر ویندوز رو. مثلا سرویس پک 2 نصب میکردم

راستی!

اینو هم ببینیدو انجامش بدید. بدک نیست:

کد:

8. 3 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز، گاهی وقتا DEP با سایر برنامه هایی که Windows explorer رو فراخوانی می کنن مشکل درست می کنه.

این میتونه هم مربوط به برنامه خاص و هم مربوط به ویندوز باشه (و یا هر دوتاشون)

راستش تا اینجاش پیش اومدیم و ویروس ها رو هم پاک کردیم و .....

ولی باید اینو بگم که در این مورد دکتر سیستم، خودتون هستید.

احتمال میدم برنامه Privacy eraser pro با ویندوزتون سازگاری نداره. (در کل، برنامه هایی که مربوط به Browser هستند.)

راستی! اگه در ویندوز 7 هم این مشکل براتون پیش میاد، ببینید بعد از نصب برنامه خاصی هست؟

البته اینو هم اضافه کنم که با اینکه قطعات سیستم تون در حد عالی هست، شاید WinXP SP3 با یکی از اونا سازگاری نداره.

حالا اگه من جای شما بودم، یه بار برنامه ها رو تست میکردم و در مرحله آخر ویندوز رو. مثلا سرویس پک 2 نصب میکردم

راستی!

اینو هم ببینیدو انجامش بدید. بدک نیست:

کد:
    سلام
    قبلاً هم که این مشکل رو داشتم Privacy eraser pro نصب نبود و اون رو تازه از اینترنت دانلود کردم و نصب کردم.
    ویندوز سون هم داشتم و این مشکل رو نداشتم در کل ویندوز سون قدرتش در مقابله با ویروس ها برای از کار افتادن ویندوز و هنگ کردن واقعاً عالیه .
    حیف که xp رو برای کار میکس لازم دارم والا مینداختمش تا اون جا که دستم میرسید.
    یه چیزی این ارور ها زمانی میان که من فولدر ها رو تند تند باز میکنم و به محض اینکه یه فایل و از داخل فولدر اجرا میکنم ارور میده.
    ویندوزی هم که نصب کردم از سری ویندوز های سافت گذر هستش ---------.com که به نظرم بهترین ها هستن و هر روز هم آپدیت میکنم چون مشکل اینترنتی برای آپدیت بالا ندارم.
    میخواستم تا میشه از فرمت کردن هاردم جلوگیری کنم مثل اینکه نمیشه و باید تمام اطلاعاتم رو بریزم رو هاردم و با یه برنامه از طریق بوت فرمتش کنم به نظرتون جواب میده؟؟؟؟
    راستی بهترین و قدرتمند ترین برنامه برای فرمت کامل از طریق بوت چیه ؟؟؟؟ تا اون رو دانلود کنم.
    به هر حال ممنون از اینکه برای من وقت گذاشتین.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    قبلاً هم که این مشکل رو داشتم Privacy eraser pro نصب نبود و اون رو تازه از اینترنت دانلود کردم و نصب کردم.
    ویندوز سون هم داشتم و این مشکل رو نداشتم در کل ویندوز سون قدرتش در مقابله با ویروس ها برای از کار افتادن ویندوز و هنگ کردن واقعاً عالیه .
    حیف که xp رو برای کار میکس لازم دارم والا مینداختمش تا اون جا که دستم میرسید.
    یه چیزی این ارور ها زمانی میان که من فولدر ها رو تند تند باز میکنم و به محض اینکه یه فایل و از داخل فولدر اجرا میکنم ارور میده.
    ویندوزی هم که نصب کردم از سری ویندوز های سافت گذر هستش ---------.com که به نظرم بهترین ها هستن و هر روز هم آپدیت میکنم چون مشکل اینترنتی برای آپدیت بالا ندارم.
    میخواستم تا میشه از فرمت کردن هاردم جلوگیری کنم مثل اینکه نمیشه و باید تمام اطلاعاتم رو بریزم رو هاردم و با یه برنامه از طریق بوت فرمتش کنم به نظرتون جواب میده؟؟؟؟
    راستی بهترین و قدرتمند ترین برنامه برای فرمت کامل از طریق بوت چیه ؟؟؟؟ تا اون رو دانلود کنم.
    به هر حال ممنون از اینکه برای من وقت گذاشتین.
    دوست عزیز، اگه از من بشنوید، با توجه به نشانه هایی که گفتید، میگم مشکل از ویندوز هست.

چون سرویس پک 3 از این مشکل ها زیاد داره.

به نطر من یه سرویس پک 2 معمولی بخرید قبل از اینکه هاردتون رو فرمت کنید.

یادتون هم باشه که هرگز اون سرویس پک 2 رو آپدیت نکنید!!!!! (بر حسب تجربه)

اگه بخواهید اطلاعات رو طوری فرمت کنید که دیگه قابل بازیابی نباشه از O&O Safe erase استفاده کنید. (این برنامه در ویندوز نصب میشه و وقتی که Delete entire Computer رو میزنید، خودبخود بعد از ریستارت شدن بوت میشه و همه هارد رو مثل روز اول سفید و غیر قابل بازیابی میکنه. (حدود 5 الی 8 ساعت برای این کار زمان لازم داره.)

ولی برای فرمت معمولی و کامل از Partition Magic استفاده کنید.

ولی بازم میگم که یه سرویس پک 2 معمولی نصب کنید تا خیالتون از این بابت راحت بشه. بعدش فرمت کنید/

موفق باشید

11. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز، اگه از من بشنوید، با توجه به نشانه هایی که گفتید، میگم مشکل از ویندوز هست.

چون سرویس پک 3 از این مشکل ها زیاد داره.

به نطر من یه سرویس پک 2 معمولی بخرید قبل از اینکه هاردتون رو فرمت کنید.

یادتون هم باشه که هرگز اون سرویس پک 2 رو آپدیت نکنید!!!!! (بر حسب تجربه)

اگه بخواهید اطلاعات رو طوری فرمت کنید که دیگه قابل بازیابی نباشه از O&O Safe erase استفاده کنید. (این برنامه در ویندوز نصب میشه و وقتی که Delete entire Computer رو میزنید، خودبخود بعد از ریستارت شدن بوت میشه و همه هارد رو مثل روز اول سفید و غیر قابل بازیابی میکنه. (حدود 5 الی 8 ساعت برای این کار زمان لازم داره.)

ولی برای فرمت معمولی و کامل از Partition Magic استفاده کنید.

ولی بازم میگم که یه سرویس پک 2 معمولی نصب کنید تا خیالتون از این بابت راحت بشه. بعدش فرمت کنید/

موفق باشید
    سلام
    به احتمال زیاد مشکل از ویندوز هستش . سرویس پک 2 خوب تو بازار گیر نمیاد همشون ه.ک شده و دستکاری شده هستن . یه مدت بی خیال xp میشم و سون نصب میکنم ( راستی لینک سرویس پک 2 خوبه و اورجینال سراغی ندارین؟؟؟)
    بازم ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    به احتمال زیاد مشکل از ویندوز هستش . سرویس پک 2 خوب تو بازار گیر نمیاد همشون ه.ک شده و دستکاری شده هستن . یه مدت بی خیال xp میشم و سون نصب میکنم ( راستی لینک سرویس پک 2 خوبه و اورجینال سراغی ندارین؟؟؟)
    بازم ممنون
    سلام.
    لینک سرویس پک 2 بدون دستکاری، فقط اینو پیدا کردم:

کد:
    شماره سریالش:

کد:

فکر کنم برای دانلودش باید اکانت رپید باز داشته باشید یا اینکه بدید دوستان واسه تون مستقیم کنند: (نوبتش زیاده فکر کنم)

درخواست مستقیم کردن لینک های رپیدشیر و 4Shares و مگاآپلود و تورنتو... فقط در این تاپیک
    کد:
    ولی مطمئنم که تو مغازه های نرم افزار فروشی انبوه، سی دی اش پیدا میشه

اینو هم بگم که اگه واقعا دستکاری نشده باشه، باید Windows Installer 3.1 رو نصب کنید.

موفق باشید

(پست 2200 ام : دی)

14. 2 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •