تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 577 از 949 اولاول ... 77477527567573574575576577578579580581587627677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,761 به 5,770 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگه شما به شبی 3 گیگ میگی محدود من حاضرم شبی یه پارت سریال بگیرم کلامو بندازم هوا
    اما پارس انلاین میگه این طرح جدید قراره برای همه شرکتها عملی بشه.

2. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

[COLOR=#000080]خب میدونی خودت هم باید اصن به گفته یارو شک میکردی که گفته سرعت شبانه همون روزانه اس !
    آخه تو ایران همچین جمله ای خدایی خنده داره.. به جمله یکم فک کنی میفهمی
    شاید واسه شما خنده داره ولی واسه من که ۱ سال هست پارس آنلاین دارم و هر شب سرعتم دقیقا مثل روز هست و شبی ۱۵ گیگ رایگان دانلود کردم ماهی حدودا ۴۴۰ گیگ اصلا هم خنده دار نیست !!

دروغ که شاخ و دم نداره این شرکت فن آوا فقط دنبال پول هست و هر دروغی میگه تا بتونه سرویسش رو بندازه به کاربر ! از پر بودن پورت که الکی میگن فقط ۱ دونه مونده الان نگیری پر میشه ،، تا دروغ در مورد سرویس های ارزون تر که تو مرکز شما نمیشه داد و باید گرون تر هاشون رو بگیرید !! بعضا چند ماهه میکنن تو پاچه کاربرا !! جالبه که تا پشیمون بشی بگی نمیخوام سریع یه پله کوتاه میان از دروغشون با یه دروغ جدیدتر میخوان کاربر رو نگه دارن !!

کلا اصلا از عملکرد فروششون خوشم نیومد اکثرا دروغ میگن !! ولی پشتیبانیشون باز بهترن !

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. 4 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شاید واسه شما خنده داره ولی واسه من که ۱ سال هست پارس آنلاین دارم و هر شب سرعتم دقیقا مثل روز هست و شبی ۱۵ گیگ رایگان دانلود کردم ماهی حدودا ۴۴۰ گیگ اصلا هم خنده دار نیست !!

دروغ که شاخ و دم نداره این شرکت فن آوا فقط دنبال پول هست و هر دروغی میگه تا بتونه سرویسش رو بندازه به کاربر ! از پر بودن پورت که الکی میگن فقط ۱ دونه مونده الان نگیری پر میشه ،، تا دروغ در مورد سرویس های ارزون تر که تو مرکز شما نمیشه داد و باید گرون تر هاشون رو بگیرید !! بعضا چند ماهه میکنن تو پاچه کاربرا !! جالبه که تا پشیمون بشی بگی نمیخوام سریع یه پله کوتاه میان از دروغشون با یه دروغ جدیدتر میخوان کاربر رو نگه دارن !!

کلا اصلا از عملکرد فروششون خوشم نیومد اکثرا دروغ میگن !! ولی پشتیبانیشون باز بهترن !

اینو دقیقا به من گفت

6. این کاربر از Tenhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

اگه شما به شبی 3 گیگ میگی محدود من حاضرم شبی یه پارت سریال بگیرم کلامو بندازم هوا
    اما پارس انلاین میگه این طرح جدید قراره برای همه شرکتها عملی بشه.
    پارس دروغ میگه
    به هیچ عنوان این طور نیست و این قانون را فقط خود پارس و صبانت و چند شرکت دیگه گذاشتن ...

8. 4 کاربر از masoudboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ببین برای شبانه من یه راه باحال پیدا کردم، مقرون به صرفه هم هست خدایی
    قضیه بسته های ایرانسل رو که شنیدی؟ یه بسته داره 24 گیگ از ساعت 2 تا 8 اگه اشتباه نکنم ! اینو داشته باش واسه روزایی که دانلود بالا داری
    شبی میتونی حدود 7-8 گیگی داشته باشی؛ یکی از بچه ها با 1.5 مگ دانلود میکنه یکی هم با 700 کیلو

قیمتش هم خوبه، 10 تومن واسه 24 گیگ ! دیگه حالا تصمیم با خودت

محدود که آره از همون اول هستی
    اگه سرویس 1 مگ داشته باشی، شبی بین 3 تا 3.5 گیگ داری، اگه 512 داشته باشی بین 2 تا 2.5
    2 مگ هم قیمتش خیلی بالاس
    سلام دوست عزیز متاسفانه گوشی که الان بنده دارم خیلی سادس!به نظر شما حداقل چه گوشی و نرم افزاری لازمه که بتونه حداکثر سرعتو ساپورت کنه؟ممنون

10. این کاربر از claud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز متاسفانه گوشی که الان بنده دارم خیلی سادس!به نظر شما حداقل چه گوشی و نرم افزاری لازمه که بتونه حداکثر سرعتو ساپورت کنه؟ممنون
    اگه میخوای باتری گوشیت به فنا نره روی گوشیت حساب نکن به عنوان مودم اینترنت 4g یا 3g

یا مودم دانگل usb بگیر برای 4g که یکی از دوستان خریدن ۱۴۰ و خورده ای که میزنی به کامپیوتر و اینترنت میده یا از این مودم های همراه 4g بگیر که خود ایرانسل میفروشه ۳۲۰ تومن که بعدا ارزون ترم میشه ، راحت میتونی سیم کارت بزاری توش و با وای فای بهش وصل بشی بیرونم رفتی بزاری جیبت ببری

12. 4 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

معمولا با ری استارت کردن مودم عوض میشه
    ممنون
    راستش میخواستم روزی یک بار ip رو عوض کنم اما با ری استارت مودم فکر کنم هر دفعه نیاز به کانفیگ باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممنون
    راستش میخواستم روزی یک بار ip رو عوض کنم اما با ری استارت مودم فکر کنم هر دفعه نیاز به کانفیگ باشه
    عزیز منظورشون این بود که مودم رو خاموش روشن کنید آیپی جدید میگیره

نه اینکه ریست کنید مودم رو تنظیماتش بپره !!

15. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

کسی نظری نداشت ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. کسی براش پیش اومده که مودم قطع بشه زیاد ؟ پشتیباانی گفت خطت مشکل نداره ولی باید یک نگاه به مودم انداخت . نمی دونم به خاطر قطعی های اخیر هست یا چیز دیگه ای هست . من یک vps دارم که گاهی اوقات نمی تونم بهش وصل بشوم و باید مودم رو ریست بکنم . در مورد تنظیمات , تنها تنظیمات خاصش (8و35) بودن PVC هست دیگه ؟
    اگه مشکل نویز نداشته باشی مشکلتون بعید میدونم از مودم باشه یا تنظیماتش ، اون vci و vpi هم همونه که گفتید و فقط اون عدد 8 با بقیه شرکت ها فرق داره

مود adsl هم اگه میتونی بزار روی adsl2+ و بقیه حالت ها رو غیر فعال کن

18. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •