فکر کنم یه پارتیشن باشه. توی عکس خودتون ببینید.
محتوای مخفی: عکس
فکر کنم یه پارتیشن باشه. توی عکس خودتون ببینید.
محتوای مخفی: عکس
عکست لود نمیشه که !!!
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یئ پاسپورتی میگرفتی راحت بودی
--------------------------------------
دوستان لینکهای جدید بازیهارو تو کلوپ گذاشتم برید ببینین
یک زنگ به شرکت گارانتی بزن ببین کمکی می کنن
عزیزان ps3 که تا به حال -- نشده و الان هم بازی های اورجینال داره run میکنه رو میشه -- کرد ؟؟؟
به چه روشی ؟؟
قیمت دانگل الان چنده ؟؟
اینو مطمئن نیستم ولی به امتحانش می ارزه. تا جایی که میدونم هاردت وقتی FAT32 فرمت میشه نباید بیشتر از 380'گیگ باشه اندازه پارتیشنش. البته هر سیستم عاملی فرق داره.مثلا Windows که نمیذاره بیشتر از 32768 مگ باشه اندازش موقع فرمت کردن با خود ویندوز.
هاردتو تقسیم کن به پارت 350 گیگ یا محض اطمینان کمتر ببین درست میشه یا نه. من یک هارد 500 دارم 2 تا پارتش کردم 270 گیگ FAT32 بقیه NTFS و مشکلی باهاش ندارم
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یک سوال:
من دیشب میخواستم هارد PS3 رو تغییر بدم. MGS4 داشتم و اونو با گایا کپی کردم تو External FAT32 که Split شد. بعدش وقتی خواستم برش گردونم به Internal خود گایا خیلی خوشگل Join کرد فایلهارو و اجرا هم شد. سوال من اینه که فقط اگه با گایا Split شده باشه میشه دوباره Join کرد یا با هر Maneger دیگه ای میشه. مثلاً با Multiman تقسیم شده باشه و با Gaia وصلشون کرد؟
اگه میشه که عالیه.
اگه نمیشه از کجا میشه فهمید فایلهای split شده با کدوم manager جدا شدند که با همون بشه Join کردشون؟
ممنون
Last edited by sony_W810i; 12-02-2011 at 08:21.
به هیچ وجه دنبال دانگ نرو.
خیلی راحت با CFW Kmeaw میشه کپی خورش کرد بی هیچ دردسر.
خوب من اينكارو كردم نشد ، حتي به پارتيشن هاي 100 گيگي هم تبديل كردم نشد !!
حالا من اون هارد رو رد كردم رفت ولي براي خريد هارد جديد مشكل دارم :
+ تو بازار به هركي ميگفتم هارد usb اكسترنال 7200 كف ميكردن و ميگفتن كه زماني كه usb هست ديگه سرعت هارد معنا نداره و اين جا usb 2 و usb3 هست كه سرعت بالا رو ساپورت ميكنه !!
كه يجورايي بي ربط هم نميگفتن ! +
اگر هارد اكسترنال داريد كه usb 3 باشه و دورش 7200 باشه و 100% امتحانش كرديد كه رو ps3 جواب ميده لطفا" معرفي كنيد برم همونو بگيرم
Last edited by ommolfesad; 12-02-2011 at 21:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)