تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 577 از 585 اولاول ... 77477527567573574575576577578579580581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,761 به 5,770 از 5841

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

سلام دوستان.امیدوارم که حالتون خوب باشه.
    می خواستم لطف کنید و بگید که به طور کل کارت گرافیکهای Radeon بهترن یا Geforce؟
    البته میدونم که جواب میدین که بستگی به نوع کارت و ..... داره ولی به طور کلی میخوام بدونم کدومشون بهترن؟
    لطف کنید و با دلیل بگید.
    ممنون از راهنمایتون.
    خرید کارتهای NVIDIA بخاطر کیفیت پایین تر نسبت به قیمت ، کار درستی نیست. کارتهای ATIدارای کیفیت بالا و قیمت ارزان هستن و خب عقل حکم میکنه بریم Ati بخریم دیگه.
    پروفسور جان اینجوری هم نیستش!

دوست عزیز ، در هر برهه ی زمانی با توجه به شرایط بازار ، نحوه ی قیمت گذاری، تکنولوژی ها مورد استفاده و البته استقبال عمومی از یک برند ، برند دیگه کم رنگ تر ظاهر میشه ولی در نظر داشته باشید که این اصلا به معنای خوب بودن یکی و بد بودن یک دیگه نیست .
    در حال حاضر در رده های قیمتی 250 تومن و 370 تومن دو کارت 4850 و 4870 از ATI به خاطر P/P (Price/Performance) یا همون کارایی/قیمت خوبی که دارند ترجیه داده میشن.
    ولی مثلا در رده ی 100 تومن کارت 8600 GT از nVidia کمی بهتر از 3650 عمل میکنه و اون رو میتونید انتخاب کنید. یا مثلا رده ی 130 تا 160-170 هزار تومان در اختیار کارت های 384 مگابایتی و 700 مگابایتی 9600 GSO هستند. همین طور با قیمت حدودی 180 تومان یا 190 تومان (در کارت های اورکلاک شده) بهترین انتخاب 9600 GT هستش.

نتیجه:
    برچسب زدن به این شرکت و آن شرکت با عنوان مقایسه ، نه کار درستی هستش و نه شما رو به نتیجه میرسونه. باید در هر برهه ی زمانی به شرایط بازار و مدل های موجود دقت کنید.

2. این کاربر از M659 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

پروفسور جان اینجوری هم نیستش!

دوست عزیز ، در هر برهه ی زمانی با توجه به شرایط بازار ، نحوه ی قیمت گذاری، تکنولوژی ها مورد استفاده و البته استقبال عمومی از یک برند ، برند دیگه کم رنگ تر ظاهر میشه ولی در نظر داشته باشید که این اصلا به معنای خوب بودن یکی و بد بودن یک دیگه نیست .
    در حال حاضر در رده های قیمتی 250 تومن و 370 تومن دو کارت 4850 و 4870 از ATI به خاطر P/P (Price/Performance) یا همون کارایی/قیمت خوبی که دارند ترجیه داده میشن.
    ولی مثلا در رده ی 100 تومن کارت 8600 GT از nVidia کمی بهتر از 3650 عمل میکنه و اون رو میتونید انتخاب کنید. یا مثلا رده ی 130 تا 160-170 هزار تومان در اختیار کارت های 384 مگابایتی و 700 مگابایتی 9600 GSO هستند. همین طور با قیمت حدودی 180 تومان یا 190 تومان (در کارت های اورکلاک شده) بهترین انتخاب 9600 GT هستش.

نتیجه:
    برچسب زدن به این شرکت و آن شرکت با عنوان مقایسه ، نه کار درستی هستش و نه شما رو به نتیجه میرسونه. باید در هر برهه ی زمانی به شرایط بازار و مدل های موجود دقت کنید.
    کاملا درسته . من نگفتم انویدیا بده ، گفتم در مورد کارتهای رده بالا یا HIGH END، به خاطر قیمتهای نجومی ، ارزش خرید نداره. اتفاقا خودم طرفدار انویدیا هستم.

4. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

Sapphire HD4870

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی اینقدر تفاوت قیمت هست ؟

الان 365 قیمت دارم.
    Last edited by FerineFast; 27-08-2008 at 21:15.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی اینقدر تفاوت قیمت هست ؟

الان 165 قیمت دارم.
    بابا دست خوش !!! الان قیمت 4870 حدود 360 تومنه . شما 165 قیمت داری ؟!!!!!! فکر نمیکنی همیشه قیمت های شما خیلی پایین تر از قیمت بازاره. دفعه پیش هم قیمت P5Q رو داده بودی 49 تومن !!! بگو اینها رو از کجا قیمت میکنی ما بریم از همونجا بخریم !!!

7. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

آقا من خیلی مشغولم شما رقم سومو خودتون درست کنید .
    شرمنده همه !!

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

بابا دست خوش !!! الان قیمت 4870 حدود 360 تومنه . شما 165 قیمت داری ؟!!!!!! فکر نمیکنی همیشه قیمت های شما خیلی پایین تر از قیمت بازاره. دفعه پیش هم قیمت P5Q رو داده بودی 49 تومن !!! بگو اینها رو از کجا قیمت میکنی ما بریم از همونجا بخریم !!!
    از همون جایی که اون اقا میرفت وقتی گوجه کیلو 3000 تومن بود میخرید 500 تومن

دوست من تو این رنج قییمت بهترین انتخاب 4870 و4850 هست

10. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان خوبم.ممنونم از اظهار نظراتتون.
    باور کنید که من اصلا قصد ندارم که بحث بی موردی رو اونهم بی هدف شروع کنم.ولی چون چند وقته که درباره خرید سیستم تحقیق میکنم و در ان میان انتخاب کارت گرافیک خوب اهمیت زیادی داره نظرات مخلف و متناقضی رو شنیدم.
    این بود که تصمیم گرفتم این موضوع رو با شما دوستان مطرح کنم و ببینم که از نظر شما کدام یک از این 2 نوع بهتر است.البته خواهشی که از شما اساتید گرامی دارم این است که این برتری را در زمینه خاص خودش ذکر کنید.بعنوان مثال اینکه کدامیک قابلیت اورکلاک بهتری دارد و یا کدامیک قدرت کولینگ برتری دارد و یا عملکرد کلی کدام بهتر است ویا در قیمتهای یکسان برتری از آن کدامیک است و..... که خود شما بهتر از من میدانید.
    امیدوارم که نتیجه این گفتگو کمکی باشد هم به من و هم به کسانی که برای مشاوره خرید کارت گرافیک به این تاپیک می آیند تا با ارجاع آنها به این مطالب بتوانند انتخاب راحتتر و بهتری داشته باشند.
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

باور کنید که من اصلا قصد ندارم که بحث بی موردی رو اونهم بی هدف شروع کنم.ولی چون چند وقته که درباره خرید سیستم تحقیق میکنم و در ان میان انتخاب کارت گرافیک خوب اهمیت زیادی داره نظرات مخلف و متناقضی رو شنیدم.
    این بود که تصمیم گرفتم این موضوع رو با شما دوستان مطرح کنم و ببینم که از نظر شما کدام یک از این 2 نوع بهتر است.البته خواهشی که از شما اساتید گرامی دارم این است که این برتری را در زمینه خاص خودش ذکر کنید.بعنوان مثال اینکه کدامیک قابلیت اورکلاک بهتری دارد و یا کدامیک قدرت کولینگ برتری دارد و یا عملکرد کلی کدام بهتر است ویا در قیمتهای یکسان برتری از آن کدامیک است و..... که خود شما بهتر از من میدانید.
    امیدوارم که نتیجه این گفتگو کمکی باشد هم به من و هم به کسانی که برای مشاوره خرید کارت گرافیک به این تاپیک می آیند تا با ارجاع آنها به این مطالب بتوانند انتخاب راحتتر و بهتری داشته باشند.
    ممنون.
    این بنچمارک رو با این که بارها گذاشتم بازم میذارم تا خود شما قضاوت کنی. وقتی قدرت خیلی از کارتهای جی فورس کمتره و قیمتشون بیشتره ، بهتره ati بخریم یا جی فورس ؟ خودتون قضاوت کنید و جایگاه 4870 رو در بین برترینها ببینید . در نظر داشته باشید که در حالت سینگل کارت ، 4870 سوم هست. و بعد از GTX280 و GX2 قرار گرفته.
    Last edited by Professor Massoud; 27-08-2008 at 22:29.

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

ممنون.
    آهان حالا شد...
    دوست عزیز ، چیزی که شما میگی عمده بر میگرده به کارخانه ی سازنده ی برد نه چیپ ست (که ان ویدیا و ای تی آی باشن).
    با این حال کارت های اولیه ی یک چیپست با راهنمایی این دو شرکت ساخته میشه که بهشون میگن مرجع (Reference)
    بعد از این کارت ها ، کارت های Customize شده به بازار عرضه میشه که معمولا هم اورکلاک شدن و سیستم تهویه ی بهتری روشون نصبه.
    عملکرد رو دوستمون بنچ مارک گذاشتن ولی از لحاظ بودجه ، پست قبلی همه ی اطلاعات رو دادم (دقت کنید)
    برای این که بدونید سیستم کولینگ کارت های مرجع سری 4850/4870 خیلی تعریفی نداره و دمای کارت من به عنوان مثال در حالت Default (خارج از محیط سیستم عامل) و در حالت Idle به 80 میرسه.(4850)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون.
    سلام دوست عزیز

شما بهتره اول بودجه رو مشخص کنی ویزگی های مورد نظرت و نوع استفادتو و سایر قطعاتت رو بگی بعد اینجا هر کسی که بدونه و بتونه راهنمایی می کنه و سعی می کنه بهترین انتخاب رو مشخص کنه این کار رو هم با دلیل و منطق انجام میده

شما اینهایی رو که گفتم مشخص کن تا بعدا بریم سر ای تی آی و انویدیا و دلایل و قیمت و برند و کولینگ و مقایسه و بنچ مارک!!!......
    Last edited by Kianoosh; 27-08-2008 at 23:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •