دوستان من تازه عضوشدم من گوشي 6630 دارم حالا مي خوام يك گوشي بهتر بخرم اولش مي خواستم ان73 بخرم ولي ازبسكه دست اين و اون ديدم ديگه جوادي شده حالا به نظر شما من 5700 بخرم بهتره يا ان73 لطفا من و راهنمايي كنيد . ممنون از تمامي دوستان![]()
دوستان من تازه عضوشدم من گوشي 6630 دارم حالا مي خوام يك گوشي بهتر بخرم اولش مي خواستم ان73 بخرم ولي ازبسكه دست اين و اون ديدم ديگه جوادي شده حالا به نظر شما من 5700 بخرم بهتره يا ان73 لطفا من و راهنمايي كنيد . ممنون از تمامي دوستان![]()
جواد جان اگه دوربین برات مهمه N73 بگیر وگرنه رو 5700 شک نکن ...ازنظر سرعت و کیفیت صدا 5700 خیلی بالاتره
منم اول 6630 داشتم و الان 5700 .بخر خیالت راحت .پشیمون نمیشی
ممنون از نظرت مجيد جان من هم اول مي خواستم ان73 بخرم ولي اينقدر زياد شده كه اون هيبت اوليشو از دست داده بعدش هرچي كه باشه بازم 5700 از 6630 خودم بهتره
سلام من با یه مشکل مواجه شدم و اونم اینه که هر کاری میکنم گوشیم hard format نمیشه چه با کد *7370*# چه با بکاپ اولیه . حالا من باید چیکار کنم ؟ خواهشا هرکی که میدونه زود جواب بده .
ممنون از جواب هایی که دادین .بابا در این تاپیک همه 5700 دارن .یکی پیدا نشد به سوال ما جواب بده؟؟؟؟؟![]()
بچه ها فيمت اين گوشي چنده
270 تومن ....
ممنون از جواب هایی که دادین .بابا در این تاپیک همه 5700 دارن .یکی پیدا نشد به سوال ما جواب بده؟؟؟؟؟
(اینجا ایرانه هر نوع کپی آزاده حالا چه برسه به جمله !!!!!!!! )
جواب سوال اولت تو ایران هر گوشی رو که ظاهرش سالم باشه رو میتونن به عنوان یه گوشی آک بفروشن من گوشیم رو دست دوم خریدم ولی تمیز تمیز بود حتی نایلون روشم ، روش بود این گوشی ها پولمپ ندارن فقط گوشی هایی که یه گارانتی درست و حسابی دارن پولمپ دارن .
جواب سوال دومت تو چند صفحه قبل است حدود 50 صفحه برو عقب .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)