دوست عزیز! ایراد پیش آمده از اونجا ناشی میشه که شما نسخه دزدی بازی به دستتون رسیده که 1 ماه قبل از انتشار رسمی بازی, پخش شده بود و در حقیقت نسخه فاینال نیست. شما مجبور به گرفتن نسخه فاینال هستید.
دوست عزیز! ایراد پیش آمده از اونجا ناشی میشه که شما نسخه دزدی بازی به دستتون رسیده که 1 ماه قبل از انتشار رسمی بازی, پخش شده بود و در حقیقت نسخه فاینال نیست. شما مجبور به گرفتن نسخه فاینال هستید.
من بازی را 5 روز پیش خریدم .نسخه اصلی الان تو بازار هست اگه هست مال کدوم شرکت و از کجا بفهمیم اصل . این بازی کرکش ایراد داره کرک جدیدی هست اگه هست از کجا پیدا کنم
سلام من در نصب بازی call of duty 2 به به مشکل برخوردم اول اینکه در پایان نصب یه ارور میده دوم موقع بالا اومدن بازی یه ارور دیگه هم میده که نمی دونم برای چیه؟ اگه میشه مراحل نصب این بازی رو کامل برام توضیح بدید بعد هم بگید این بازی چه چیزایی از قبیل دایرکس یا
ویندوز و.. میخواد؟ خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.
Last edited by kakbaz; 14-05-2008 at 23:31. دليل: کامل نبود
دوست عزیز از قراره معلوم شما از همون اول نصب مشکل داشتید !سلام من در نصب بازی call of duty 2 به به مشکل برخوردم اول اینکه در پایان نصب یه ارور میده دوم موقع بالا اومدن بازی یه ارور دیگه هم میده که نمی دونم برای چیه؟ اگه میشه مراحل نصب این بازی رو کامل برام توضیح بدید بعد هم بگید این بازی چه چیزایی از قبیل دایرکس یا
ویندوز و.. میخواد؟ خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.
به نظر من سیدی نصب بازی مشکل داره .
میشه از هر ارور یه عکس بزارید ؟
اینطوری بهتر معلوم میشه اشکال از کجاست .
سلام من میخوام gta3 و بازی کنم ولی بعد از چند ثانیه میپره بیرون تو read me هم نوشته با ورژن ویندوز من مشکل داره این مشکل رو چجوری حل کنم We have found a possible problem with Windows XP that manifests itself
as graphical problems both in the game menu and also during game play.
We have traced this problem to be a Windows XP problem.
Technically this problem is solved by the use of a newer version of
d3d8.dll than is shipped on CD with Windows XP. (The version on the
Windows XP CD that has problems is 5.1.26000.0 – versions tested
without error include 5.1.2600.15 and 5.1.2600.29)
Last edited by htotti2006; 15-05-2008 at 13:20. دليل: اشتباه در تایپ
دوست عزیز! این ایراد منظورم پریدن از بازی دقیقا در کدوم جای بازی اتفاق میفته؟ منظورم جا و وقتش ثابته؟
چون اگه این ایراد ثابت باشه براش پچ منتشر شده.
سلام من بازیRainbowSixVegas2را گرفتم ماله شرکت وست هست
این بازی دو نصبه هست و نصب اولش زیپ هست وقتی نصب اول را انجام میدهم
و فایلهای نصب اصلی به درون پوشه میریزه وقتی بر روی اتوران کلیک میکنم مینویسه
The System Cannot Find The File Specifiedچیکار کنم؟
دوست عزیز! به نظر میاد که بازی خریداری شده ایراد داشته باشه.
چون پیغام خطا به اون معنیه که سیستم قادر به پیدا کردن فایل یا فایلهای اجرایی (نصب) نیست.
نمیتونم جایی فایلها رو گیر بیارم فک کنم فایل های شروع به نصب مشکل دارند(data cab1 &2)هستن
سینا عزیز فایل های اصلی مشکل دارند !
اگه بخوای دانلود کنی انگار باید یه بار فایل های نصب بازی رو دانلود کنی !!!
پس بهتره بری و عوضش کنی .
البته قبلش برو روی یه سیستم دیگه امتحان کن که از خراب بودنش مطمئن بشی .
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)