دوست عزیز شما ابتدا به xbox live وصل شو و بعد فایلی رو که کنسولت نمیشناسه رو اجرا کن.زمانی که ارورر داد خودش پیغام دانلود آپدیت فایل رو میده.بقیش هم که دیگه خودت واردی
دوست عزیز شما ابتدا به xbox live وصل شو و بعد فایلی رو که کنسولت نمیشناسه رو اجرا کن.زمانی که ارورر داد خودش پیغام دانلود آپدیت فایل رو میده.بقیش هم که دیگه خودت واردی
update که خیلی وقته اومده
شما میتونی بدی بیرون 10 تومان واست update کنن
جاهایی مثل nextgen
یا بازی ها رو تبدیل کنی که رو همین firmware اجرا بشه
برای پخش فایل های divx باید update مربوط به اون رو به حجم 5 مگ از live بگیری
یک دیسک حاوی divx بزار تو کنسول
اجراش کن
بعد خودش پیغام update میده که update رو بزن
وجود یه Browser در نرم افزار کنسول چیزه زیادی یه حساب نمیاد !!!
الان کنسول xbox 360 یا ps3 تقریبا یه زیر مجموعه از کامپیوتر هستند.
وقتی کنسولی قابلیت کانکت با اینترنت رو داره باید یه بروزر هم داشته باشه.
دوستان من وقتی هارد 360 رو باز کردم ,فیشی که واسه وصل کردن هارد به کنسول بود اصلا شبیه sata نبود !!؟؟
شما فیش sata رو به کجای این هارد وصل میکنید ؟
-----------------------------------------------------------
بابا این چه وضعشه ؟؟!!! رفتم DVD9 با برند t-gate گرفتم وقتی داشتم رایت میکردم سره 12% ارورر داد و سوخت.
مدل رایترم20x sony هست و قابلیت DL رو هم داره.آیا مشکل از dvd9 بود یا از رایتر من؟ چون اولین بارم بود که داشتم رات میکردم .
Last edited by SamGun; 25-04-2009 at 00:18.
سلام
من رفتم تو قسمت
System Setting>Network Setting<Test Xbox Live Connection
کانکتش میکنم و بعد میرم بیرون و از قسمت video library یه فایل Divx از روی فلش (Portable Device) اجرا میکنم. ارورر میده ولی گزینه ای برای Update نمیاد
پایینش نوشته :
Status Code : 51-C00DF236
بگید اشکال از کجاست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من که همه جا شنیدم t-gate های 9 گیگ به درد نمیخورند!
نه پسره خوب !!! اون فقط واسه تست هست .شما واسه وصل شدن به live باید دکمه ی X وسط دسته رو بزنی بعد گزینه ی connection to live رو بزنی که در اون صورت به لایو وصل میشی .
راستی شاید شما یه فورمتی رو میزاری که از Support دستگاه خارجه.xbox360 فقط قادر به خوندن بعضی از فایلهای تصویری است نه همشون.
چون من فقط تونستم 2 تا از فیلم هایی رو که دستگاه نمیخوند اجرا کنم یکیش divx یکی دیگه هم avi ولی بازم بعضی از فرمت های دیگه رو اجرا نمیکرد و آپدیتی هم واسش وجود نداشت.
سلام
دکمه وسط رو زدم و نوشته بود Join Xbox Live . بعدش میره تا یه جایی که ایمیل و پسورد میخواد.
نمیدونم بعدش چکار کنم
گزینه ای به اسم connection to live نداره.
چکار کنم........
دوست عزيز اينجا كاملا توضيح داده شده::
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دیسک kodak گرفتم رایت زدم خیلی خوب بود فکر میکنم از تی گیت های امروزی بهتر باشه
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)