تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 576 از 942 اولاول ... 76476526566572573574575576577578579580586626676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,751 به 5,760 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض بر طرف کردن مشکل sms

یک مسئله مهم براتون میگم و میرم سره کار.

کسانی که مشکل ارسال sms دارن حتمان این 3 تا کد رو وارد گوشی کنن.

# 16 * 0000 * 330 #
    # 16 * 0000 * 33 #
    # 16 * 0000 * 35 #

باید پیغام بده که میدودیت پیام ها و تماس های خروجی برداشته شد.(غیر فعال شد)
    یا Inactive: Message

اگه نشد این کار رو حتماً بکنید.

از آنجایی که بسیاری از مشترکین تماس ها بین المللی شان مسدود است یا باید با ایرانسل تماس بگیرند و تقاضای رفع این مسدودیت رو بدهند و یا شماره مرکز پیام خودشون رو از:

00989350001400 ، 00989350001420 ، 989350001400+ یا 989350001420+
    به:

09350001400
    و
    09350001420
    تغییر بدهند.

اگه این راه رو درست بروید مطمئن باشید که 100% مشکل sms هاتون بر طرف میشه.

البته امروز چند ساعت مشکل sms بود که فعلا بر طرف شده.

این راهی که گفتم رو خودم تجربه کرم و اگه 100 بار در طول روز به ایرانسل زنگ بزنید می تونم به صراحت اعلام کنم که هیچ اپراتوری این رو به شما نخواهد گفت.

چون هیچ کس نمی دونه و قبول نمی کنه ، کسی که تماس های بین المللی خطش اگه قطع (مسدود , Barred) باشه دیگه با مرکز پیامی که با 0098 و 98+ شروع بشه نمی تونه sms بزنه

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

اینا گوشی های جدید رو توی لیستشون ندارن، برای من هم E65 تنظیماتش نبود، ولی شما برای تنظیم برو به :
    Menu > Tools > Settings > Connection > Access Point > New
    و توی قسمت Access Point Name بنویس : mtnirancell
    درست میشه !
    این کار رو کردم ولی درست نشد

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها امروز تو یه جاهایی از تهران انتن جدید اضافه شده و مشکل منطقه ی صادقیه و بلوار فردوس حل شده.
    only Irancell
    ايول راست مي گي ، BTS جناح هم روشن بود ؟ دم مترو چطور بود ؟ اونجا رو هم ديدي؟

راستي مازيار جان نامه رو چي كار كردي ؟ پس كي و چه جوري مي خواي بفرستي ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کار رو کردم ولی درست نشد
    ببين عزيز جان اگه با كد #6*3*140* (البته اگه دايمي داري به جاي 140 ، 130 بزار ) تنظيمات برات ارسال نشه

مشكل رجيستر گوشيته . يه تست كن ببين گوشيت رجيستره ؟ چون منم گوشي شما رو دارم و با هميت كد تنظيمات رو دريافت مي كنم و قشنگ كانكت مي شم
    آخرين بار هم همين امشب زدم و برام ظرف 1 دقيقه تنظيمات اومد . نمي دونم چرا با اينكه مخابرات رجيستر و

برداشت ايرانسل برا gprs هنوز رجيستر مي خواد . من 2 تا از رفيقام هم گوشياشون رجيستر نيستن اونا هم

تنظيمات براشون نمياد . ولي فكر كنم اگه گوشيت رجيستر نشده باشه شاهين جان بتونه برات كاري كنه .

البته برا يه چيز ديگه هم مي تونه باشه ، اگه ثبت نامت كامل نشده باشه نمي توني استفاده كني . اونم يه چك بكن

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ايول راست مي گي ، BTS جناح هم روشن بود ؟ دم مترو چطور بود ؟ اونجا رو هم ديدي؟

راستي مازيار جان نامه رو چي كار كردي ؟ پس كي و چه جوري مي خواي بفرستي ؟

جناح که بود ولی چنتا اسم جدید هم اومد که اینقدر پیچیده بود درست نتونستم اسمشونو بخونم. دم مترو هم درست تا زمانی که قطار زیر تونل نرفته آنتن میده !

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

سلام خدمت همه بچه های تاپیک

اولا من 2 هفته نبودم و دیدم نزدیک به 70 صفحه اضافه شده که نشون میده بحث ها هنوز داغه.

یک اتفقاق جالب دیروز افتاد من هر روز رادیو جوان گوش میدم تو محیط کار و برنامه های مختلف داره که بشون میشه اس ام اس زد.

و دیروز خیلی جال بود که رای اولین بار کلی اس ام اس گوینده میگفت که با 0935 شروع شده بود.روزهای قبل اصلا

سابقه نداشت حتی یک اس ام اس با شماره 0935 بده.از بچه ها میخاستم بپرسم شما به این شماره ها اس زدید

ی نه.متاسفانه من شماره اس برنامه رو نداشتم که خودم تست کنم اس ارسال میشه یا خیر.

داره خودمونی میشه A M I R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شما 14 هزار تومان طلبکار هستی و می تونی تا حد اکثر 60 هزار تومان مکالمه داشته باشی. بیشتر از این حد خط شما یکطفه میشه.

اون 50 هزار تومانت هم از بدهی قبض شهریور کسر میشه.

مثلا اگه 20 هزار تومان مکالمه داشته باشی برات قبض میاد 30- هزار تومان.
    پس یعنی بالأخره ماه قبل واسه یه نصفه ماه فعال بودن طرح طلایی دو تا 15 تومن از 50 تومن اعتبار اولیش کم کرده؟ اینکه میگم دوتا 15 تومن چون دفعه اول اس ام اس فعال شدنش نیومد دوباره فعالش کردم که گویا دوبار حسابش کرد

آقا شاهین ممنون از راهنماییت

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت همه بچه های تاپیک

اولا من 2 هفته نبودم و دیدم نزدیک به 70 صفحه اضافه شده که نشون میده بحث ها هنوز داغه.

یک اتفقاق جالب دیروز افتاد من هر روز رادیو جوان گوش میدم تو محیط کار و برنامه های مختلف داره که بشون میشه اس ام اس زد.

و دیروز خیلی جال بود که رای اولین بار کلی اس ام اس گوینده میگفت که با 0935 شروع شده بود.روزهای قبل اصلا

سابقه نداشت حتی یک اس ام اس با شماره 0935 بده.از بچه ها میخاستم بپرسم شما به این شماره ها اس زدید

ی نه.متاسفانه من شماره اس برنامه رو نداشتم که خودم تست کنم اس ارسال میشه یا خیر.
    پس معلوم شد 70 صفحه رو نخوندي ديگه ،

از ميسيج سنتر تاليا بايد استفاده كني ، آره مي شه فعلا كه ميشه ، شمارشم مي توني از صفحات قبل در بياري

کـاربـر بـاسـابـقـه mojtaba182003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    IRAN . YAZD

پيش فرض

Mtnirancell از من خواستي مدل گوشيم شمارمو واست ميل كنم ميل كه كردم هيچ تازه پيغام خصوصي هم واست فرستادم اما جواب منو ندادي ولي بدون اگه كمكم كني خيلي كار بزرگي واسه من كردي ممنون ميشم اگه كمكم كني

داره خودمونی میشه evil 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    HELL!!!!

پيش فرض

اقا من سيم كارت ايرانسل گرفتم هر كار ميكنم conect شه . نميشه همش مي نويسه you can conect to wlan بعد داخلم نميره ولي با همين گوشي با يه سيم كارت ديگه conect شدم . به نظر شما مشكل چيه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •