سلام دوست عزیز بله من با نیک نیم هایه fashist pedasr sag G میام تو سرور ها
راستی خوشحال میشم با هم قرار بزاریم بریم تو سرور بازی کنیم البته به جز مستر گیم.! G هم nike اصلیمه.
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام دوست عزیز بله من با نیک نیم هایه fashist pedasr sag G میام تو سرور ها
راستی خوشحال میشم با هم قرار بزاریم بریم تو سرور بازی کنیم البته به جز مستر گیم.! G هم nike اصلیمه.
salam dost aziz man mikhastam beporsam ke bazi counter-strike 1.6 ra chetori online bazi konam
من همه روزه عصر ها 1.30 ساعت قبل از اذان تو سرور ها هستم فردا در این دو سرور هیکیشون هستم با همین نیک نیم khelane
Game Zone :
85.9.77.142:27015
85.9.77.142:27016
Cs P game Server :
85.9.77.134:27015
دوست عزیز مثل اینکه شما حتی صفحه قبل رو نخوندید یه دوست دیگه سوال شما رو پرسیدند بازم میگم چند صفحه قبل ولی یه اموزش درست میکنم دیکه اینقدر خسته نشیمsalam dost aziz man mikhastam beporsam ke bazi counter-strike 1.6 ra chetori online bazi konam
من وقتی میخوام کانکت بشم اینو مینویسه:
Invalid authentication typ
[QUOTE=teamdownload;3859218]ب[B][COLOR="Red"]ا سلام به همه ای دوستان عزیز
من عضو جدید این تایپک هستم
من یه سوال داشتم درمورد کانتر
man chtori mitavanam dar counter-strike 1.6 online bazi konam?
![]()
دوست عزیزشما ای پی ها رو کپی میکنید وقتی ایپ ها رو کپی میکندی دقت کنید قبل از کپی یه فاصله در اول ایپی هست ونو بردارید انیجوری اول ای پی جمع تر میشه به فرض زیر
83.115.23.10:27015
83.115.23.10:27015
اگه دقت کنی نوشته دومی یه زره از اولی جلوتر به این دلیل که من در حین کپی کردن نوشته یه خط اومدم جولوتر شما بازید بری عقب 83 و یه back space رو کیبورد بزنی همه چیز حل
ضمنا" دوستان همن حالا براتون یه اموزش جامع انلاین بازی کردن براتون درست کردم همه چیزش کامله تو راپید براتون اپلود نکردم تو 2شیرد و اسپید شیر برای راحتی ما اپلود کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
khelane جان من الان دارم بازی میکنممن از ساعت 12 شب تا 6 صبح هستم.
دوستان من می تونم یه سرور درست کنم و فقط من و یکی از رفقا توش با هم تک به تک بازی کنیم؟؟؟
اگه می شه چی کار باید بکنم؟
یکی رو هم که میزنم میگه:
Steam validation failed
من چون صبحها کاردارم زیاد نمیمونم بازیکنم تو ساعات دیر شب ولی بعضی وقتها هستم مثلا" امشب به احتمال زیاد هستم
دوست عزیز تو اینجا میتونی مشکلت رو رفع کنیدوستان من می تونم یه سرور درست کنم و فقط من و یکی از رفقا توش با هم تک به تک بازی کنیم؟؟؟
اگه می شه چی کار باید بکنم؟
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کدوم سرور اسمشو بگو این اخطار مبنی بر کرک دار بودند بازی سهت و نمیوتنی به سرور وصل شی فقط کسای میتونند به این سرورها وصل شند که نسخه اورجینال کانتر رو داشته باشندیکی رو هم که میزنم میگه:
Steam validation failed
ولی سرورهای ایرانی راحت میتونی وارد شی
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)