داداش نمیگم این سرویس بدیه ولی من الان ماه دوم دارم استفاده میکنم همچین سرعتی ندیدم اگررسیدت به این سرعت راهی داره بگوماهم استفاده کنیم
داداش نمیگم این سرویس بدیه ولی من الان ماه دوم دارم استفاده میکنم همچین سرعتی ندیدم اگررسیدت به این سرعت راهی داره بگوماهم استفاده کنیم
سلام دوستان
در قسمت نظرات یه فروشگاه اینترنتی خوندم که گفتن مودمهای GP-2101 و GP-2101 Plus با سیمکارتهای 4G هم کار میکنن یعنی علاوه بر TD-LTE از FD-LTE هم پشتیبانی میکنن. این در حالیه که سایت ایرانسل زده TDD Only
میخواستم بدونم این موضوع که با سیمکارت 4G هم کار میکنه واقعیت داره؟
منظورشون اینه هردونوع سیم رو ازهمون باند ثابت فقط دیتامیگیره .نه مثل i60 که نست به هرنوع سیم خودکار به باند اصلیش وصل میشه
هم ثابت وهم همراه ساپورت میکنه.اینم توضبح به زبان ساده
پس اگر جایی آنتن TD-LTE نداشته باشه، این مودم بیفایده خواهد بود؟
بعضی از کاربرها میگفتن: "حجم بسته ثابت که تموم شد، میشه از بستههای 4G معمولی خرید و استفاده کرد." برای همین به شک افتادم.
فکر میکنم اشتباه میکردن. ممنون از جوابتون
بله درصورتی که توپوشش نت ثابت نباشید.نمیتونیدازسیم معمولی دیتا بگیرید
نه والا هیچ کاری نکردم فک کنم چون ترافیک منطقه کمه اینطوره!
- - - Updated - - -
سرعتم محدود شده و SMS هم اومد!!!!!!!
بله عزیز بنده GP-2101 دارم جواب میده با سیمکارت 4G ولی سرعتی که تو گوشی دریافت میکنم خیلی بیشتر هست در واقع سرعتش همون اندازه TDD هست
اینم اسکرین شات می بینید که حدود 37 گیگ مصرف شده و ترافیک منصفانه توی 512 ده گیگ هستش من فک کنم چون منطقه از لحاظ ترافیک TDD حلوته سرعتم زیاد مونده.
![]()
ایشون منظورشون اینه که بسته شما آیا واقعا 512 بوده یا نه؟ همین
بله 512 یا سقف 10 گیگ منصفانه و 90 گیگ سرعت 256 که توی 256 سرعتم پایین نیومده (گوش شیطون و ایرانسل کررر)![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)