تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 576 از 848 اولاول ... 76476526566572573574575576577578579580586626676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,751 به 5,760 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه FAR FAR251's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

همه یوزر ها رو از بلاک در آورده ، اینستاگرام پارس ، ولی فایده نداره ، هفت ، هشت گیگ آخرم تموم شه ، تخلیه و یه اینترنت جدید

2. 2 کاربر از FAR FAR251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

واقعا حیف اینترنت با کیفیت پارس که با این سیاست ها و تعرفه ها دارن نابودش میکنن
    از پینگ و کیفیتش خیلی راضیم اما متاسفانه با این تعرفه ها مجبورم تخلیه کنم
    الان پارس با 50 هزار تومان بهم 32 گیگ ترافیک میده + شبانه
    شاتل با 65 هزار تومان بهم 80 گیگ میده + شبانه
    حداقل اگه پارس سرعت 16 مگ رو میداد قابل تحمل میشد اما با 4 مگ واقعا ارزشی نداره برام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

انتخاب واقعا واقعا سخت شده
    فقط کافیه برید تو اینستا شاتل که ببینید مشترکایی طرح های جدید خریدن چقدر از سرعت می نالن! در واقع شاتل داره هر سرعتی که میخری دقیقا همون سرع بهت میده و سرعت تشویقی وجود نداره اما از یک طرف حجمی که ارائه داده خوبه! شبانه هم داره ده هزارتومن میفروشه که با این سرعت اصلی مثلا دو مگ در حد 200 کیلوبایت اصلا خوب نیست!
    از یه طرف دیگه پارس آنلاین کم ترین میزان حجم داره میده اما قرار شده سرعت بالاتری ارائه بده که مثلا واسه من تا 9 مگ تو طرح های قدیمی دارم استفاده میکنم، شبانه پارس آنلاینم که 5 هزارتومنه و تا جایی که میدونم محدودیتی تو کارش نیست. حداقل واسه منی که از انرژی از 8تا 10 استفاده می کنم که عالی بوده!
    نمیدونم واسه حجم بیشتر اما سرعت خیلی کم تر برم یه شرکت دیگه؟
    یا اینکه با سرعت بیشتر اما حجم کم تر بمونم پارس آنلاین!
    دوستانی که مبخوان تخلیه کنن این ملاک در نظر بگیرن که شرکتای معروف دیگه دقیقا میخوان سرعت خریداری شده ارائه کنن!
    به نظر تقریبا یک ماهی منتظر بمونیم و عجله نکنیم تا ببینیم تکلیف شرکتای دیگه تو زمینه سرعت و دانلود شبانه چی میشه.
    (البته منظورم تو سرعتای زیر هشت مگه)
    Last edited by javidpolitic; 04-12-2017 at 21:53.

5. این کاربر از javidpolitic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

دوستان عزیز که فکر میکنن پارس ان لاین اگه حجمو کم داده عوضش میخواد سرعت رو بالا ببنده ، نگا کنید این عکسو بروز رسانی برنامه آپ اندروید تو گوگل پلی ، نوشته بروز رسانی برای پایداری بیشتر در سرعت پایین تر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از FAR FAR251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

همچین میخواد انتقام وزیر جدید رو بگیره که یوزر ها دیگه نتونن آپ خود پارس آنلاین رو باز کنند ، چه برسه برن به اینستاگرام و اونجا اعتراض کنن

9. این کاربر از FAR FAR251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]سلام دوستان الان رفتم قسمت تعرفه خدمات پارس انلاین این تعرفه ها رو گذاشته بود..میخواستم ببینم جریانش چی هست...در حالی که در سرعت 2 مگ ماهی 16 گیگ حجم میده برا سرویس یک ساله 2736 گیگ حجم گذاشته که میشه ماهی 228 گیگ و حتی تقسیم بر 2 ( اگه نصفش اینترنت بین المللی باشه البته)بازم میشه 114 گیگ در هر ماه که با 16 گیگ خیلی فاصله داره... برا سرویس 24 ماهه 12672 گیگ حجم گذاشته !!! .... واینکه اگه یک ساله خرید کنی بعد از اینکه به های وب ملحق بشه تکلیف این طرح های 12 ماهه و 24 ماهه چی میشه ؟
    Last edited by m123f; 04-12-2017 at 22:51.

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

الان داستان از این قراره
    یک زمانی مشترکین ترافیک زیادی مصرف میکردن و سرویس دهنده های اینترنت هم اومدن با قیمت بالا ترافیک فروختن و حسابی کیسه ها رو پر کردن .

بعد از یک مدت مردم دیگه باهوش شدن ، ترافیک هاشون رو هدفمند مصرف کردن و مصرف های اضافه رو حذف کردن و کلی در هزینه اینترنت صرفه جویی کردن.
    در نتیجه شرکت های اینترنت دوباره جیبشون خالی شد و دیدن اینجوری نمیتونن کیسه ها رو پر کنن

پس تصمیم گرفتن زوری ترافیک زیاد به مردم بفروشن و باز ماهیانه کلی جیب مردم رو خالی کنن و کیسه های خودشون رو پر ...

الان من ترافیک روزانه بطور مناسب استفاده میکنم و در زمان نیاز به مصرف زیاد نیز از سرویس شبانه استفاده میکنم در نتیجه در ماه حداکثر 25 گیگابایت مصرف دارم که تا قبل از این داستان ها حدود 50 هزارتومن هزینه سرویس اینترنت را پرداخت میکردم .
    الان بدون اینکه جای هیچ چونه زدنی باقی بگذارند برای هر ماه حدود 150 هزارتومن باید پرداخت کنم و زوری مقدار ترافیک 120گیگ را برای اون ماه خریداری کنم .
    که خوب قطعا این مقدار ترافیک که خریدم مصرف نخواهد شد و با پایان سرویس مابقی آن سوخت می شود .
    در نهایت من همان 25 گیگ یا با مصرف خیلی زیاد 40 گیگ ترافیک مصرف خواهم کرد و مابقی آن سوخت میشود.

اتفاقی که افتاده اینه که من همان 25 گیگ را مصرف خواهم کرد اما بجای ماهانه 50 هزارتومان ، ماهانه 150 هزارتومان پرداخت خواهم کرد.
    این میشود سرویس اینترنت نامحدود با استاندارد های جهانی .
    الان بسته سرویس های گیم(سرعت 4مگ) دقیقا چنین وضعیتی داره برای یک بسته سه ماهه چهارصد و خورده ای هزارتومن دریافت میکنن و ترافیک 360گیگا بایتی میدهند ، که اصلا قابل مصرف نیست ، اما مبلغ آن دریافت می شود.

حالا نمیدونم وزیر رو گول زدن یا خودش دوست داشته با کمی زیرمیزی گول بخوره و کلی نیز تبلیغ کنه که اینترنت با استاندارد جهانی ارائه میکنه و خیلی هوای جیب مردم رو داره

پیدا کنید پرتقال فروش را
    Last edited by shaahani; 04-12-2017 at 23:13.

12. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

لطفا دوستان بگن پارس آنلاین قراره سرعت تشویقی بده یا نه ؟
    چون تو اطلاعیه که گفتن میدن!
    از یک طرف گفته شده شرکتا مجاز نیستن سرعت بالا تر بدن!
    واسم مهم تو انتخاب شرکت!

اگه نباشه جاش خالی می مونه L05T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]سلام دوستان الان رفتم قسمت تعرفه خدمات پارس انلاین این تعرفه ها رو گذاشته بود..میخواستم ببینم جریانش چی هست...در حالی که در سرعت 2 مگ ماهی 16 گیگ حجم میده برا سرویس یک ساله 2736 گیگ حجم گذاشته که میشه ماهی 228 گیگ و حتی تقسیم بر 2 ( اگه نصفش اینترنت بین المللی باشه البته)بازم میشه 114 گیگ در هر ماه که با 16 گیگ خیلی فاصله داره... برا سرویس 24 ماهه 12672 گیگ حجم گذاشته !!! .... واینکه اگه یک ساله خرید کنی بعد از اینکه به های وب ملحق بشه تکلیف این طرح های 12 ماهه و 24 ماهه چی میشه ؟
    استباه نوشته تو نام سرویس نیگاه کتید 228 گیگ هست

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

استباه نوشته تو نام سرویس نیگاه کتید 228 گیگ هست
    اشتباه ننوشته
    در داخل نام سرویس ( 228گیگ در هر ماه) نوشته شده که اگر در 12 ضرب کنید همان عدد ثبت شده 2736 گیگ خواهید رسید
    برای سرویس 24 ماهه نیز داخل نام سرویس عدد 528گیگ (برای هر ماه) نوشته شده که اگر در 24 ضرب کنید ، مقدار کل ترافیک همان عدد است که جلوی آن دیده میشه.
    اون سرویس ماهانه 16 گیگ نیز بطور اجباری و زوری از وزارت خانه دیکته شده و تغییر خواهد کرد ، شک نکنید.

با سیاست های جدیدی که وزارت خانه دیکته کرده ، سرویس دهنده ها ترافیک های خیلی زیاد و نجومی خواهند فروخت تا درآمد خود را کسب کنند .
    و انتخاب دیگری برای مصرف کننده باقی نمیگذارند بجز خرید سرویس های گران قیمت با ترافیک نجومی غیرقابل استفاده.
    Last edited by shaahani; 04-12-2017 at 23:38.

16. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •