تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 576 از 754 اولاول ... 76476526566572573574575576577578579580586626676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,751 به 5,760 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به دوستان
    من دو هفته پیش مودم معمولی تی پی لینک داشتم و بدون مشکل دانلود داشتم
    حتی مخابرات به من میگفت خطت دو مگ بیشتر ساپورت نمیکنه ولی من روی 5 مگ هم دانلود داشتم یعنی 512 کیلو بایت در ثانیه

خلاصه دو هفته پیش مودم ایسوس گرفتم مدل N14u B1
    از وقتی این مودمو گرفتم سرعتم افتضاح شده
    حتی بیشتر از 350 کیلو بایت نمیره یعنی نهایت رو 3 مگ قفل میشه
    اما بدتر از همه اینکه بدلیل نویز روی خط مدام سرعتم افت میکنه و حتی به زیر صد هم میرسه و مجبورم در روز چند بار ریستش کنم

اینطور که تو سایتها خوندم چند عامل میتونه مهم باشه
    یکی گزینه ماژولاسیون هست که برای من روی G.DMT هست و حتی روی ADSL2+ هم گذاشتم بهتر نشد

گزینه دیگه هم میگن SRA هست که بدلیل نویز سرعت رو کاهش میده تا خط قطع نشه.

خلاصه دوستان یه راهنمایی کنن چکار کنم مشکل افت سرعتم برطرف بشه
    خلاصه این مودم ایسوس با تمام گرونیش بدجوری به ما ضد حال زده

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
    با تشکر
    سلام خدمت شما
    دوست عزیز این تنظیمات رو اعمال کن و Stability Adjustment هم بر حسب نیازت تنظیم کن موفق باشی

2. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دستگاه POS هم نویز میندازه و باعث کاهش کیفیت نت میشه؟
    من دستگاه POS رو که به پریز وصل می کنم SNR Margin میاد روی 6 و Attainable Rate روی 3500
    ولی دستگاه POS رو که قطع می کنم SNR Margin میاد روی 30 و Attainable Rate روی 11000
    برای دستگاه POS هم لازمه اسپلیتر جدا بگیرم؟ درست میشه؟

===

در کل کیفیت خط مناسبه با توجه به عکس یا نه؟

دستگاه ای pos از طریق شماره گیری کار میکنن و میتونه یه اسپلیتر کمک کنه که شاید مشکل رفع بشه بهترین راه اینکه خط جدا داشته باشه

4. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خوشبختانه مدیر عامل مخابرات گفته که دیگه توسعه فیبر نوری بعلت فراهم نبودن زیر ساخت متوقف شده واریه خدمات بربستر کابل مسی انجام میشه تو گوگل سرچ کن مصاحبه کاملش هست اگر کابل فعلی شما خط خالی نداشته احتمال داره برات کابل مسی بکشن وزیر فناوری اطلاعات گفته انحصار ارایه اینترنت بر بستر فیبر نوری باید از انحصار مخابرات خارج بشه پس حتما یک خط رو فیبر نوری نگه دار چون اونوقت بر عکس الان همه آرزو میکنن خطشون فیبر نوری باشه من خودم برای یک خطمون در خواست فیبر دادم
    یچیز دیگه هم هست من شندیم بعضی مناطق که ظرفیت پر هست از داخل کافو یک سیم رو به دو خط وصل میکنن برای تلفن مشکلی ایجاد نمیکنه چون فقط از مقدار کمی از ظرفیت سیم استفاده میشه ولی بدشت نویز خط بالا میبره
    مخابراتی که ما میشناسیم انحصار طلبه و بعید میدونم بزار کنار البته خوبه فیبر کنه به شرطی که بزار همه شرکت ها روی فیبر هم سرویس بدن نه فقط خودش... این شکلی فایده نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

حدوداً دو هفتست که بعضی ساعات، SNR Margin شدیداً افت میکنه و زیر 6db میاد و لینک DSL قطع میشه.
    بازه خاصّی هم نداره. عصر، شب، نصف شب، صبح و ...
    پشتیبانی هم میگه «چیزی روی خطّتون نویز می ندازه»
    حالا نمی دونم چه نویزی هست که تا حالا نبوده و این 2 هفته به وجود اومده

دوستان راه حلّی سراغ دارید؟

پی نوشت 1: خونه آپارتمانیه و عیب یابی (مثل تست سر خط) راحت نیست.

پی نوشت 2: SNR Margin در حالت عادی هم تعریفی نداره (حدود 10db) و از همه ضایع تر این که DSLAM توی ساختمونه!

7. این کاربر از آرین 0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حدوداً دو هفتست که بعضی ساعات، SNR Margin شدیداً افت میکنه و زیر 6db میاد و لینک DSL قطع میشه.
    بازه خاصّی هم نداره. عصر، شب، نصف شب، صبح و ...
    پشتیبانی هم میگه «چیزی روی خطّتون نویز می ندازه»
    حالا نمی دونم چه نویزی هست که تا حالا نبوده و این 2 هفته به وجود اومده

دوستان راه حلّی سراغ دارید؟

پی نوشت 1: خونه آپارتمانیه و عیب یابی (مثل تست سر خط) راحت نیست.

پی نوشت 2: SNR Margin در حالت عادی هم تعریفی نداره (حدود 10db) و از همه ضایع تر این که DSLAM توی ساختمونه!
    منم مثل شمام دو هفتس وضعیت snr یهو داغون شد همه جوره دارم دنبال مشکلش میکرم پیدا نمیکنم یهو خوب میشه یهو افتضاح

اما راحل حل : از اونجایی که میگید تست سرخط براتون راحت نیست میتوانید از کارشناس حضوری شرکت استفاده کنید بلاخره مشکل رو بهتون میگه کجاست
    با این حال این موارد رو بررسی کن
    1- ببین کابل تلفن از کنار برق رد نشده یا از کنار اسانسور
    2-چک کن اسپلیتر و پریز تلفن خراب نشدن (پریز میتونه سولفاته هم بشه)
    3-چک کن ببین مودمت خراب نشده یا اگر قدیمه بر اثر کارکرد طولانی مشکلی پیش نیومده براش؟
    4-کابل تلفن بین راه وصله نخوده
    5-کشش خط و سرویسی که خریدیده اید متناسب هم هستن(مثلا کشش یک خط 12مگه نهایتن اما برید 16 مگ بخرید! که خودش مشکل ایجاد میکنه)
    6-اگر تلفنی روی خط هست از خط جداش کن ببین وضعیتت بهتر میشه در صورت بهتر شدن بررسی کن که ببین تلفن خراب نیست و یا مشکلی نداره
    7-از دوشاخه ضد برق استفاده نمیکنی؟
    8-و در اخر اینکه ممکنه پهنای باند شرکت پره که باعث نویز شدید میشه (پهنا که پر باشه خودکار نویز میندازه روی خطها)

امیدوارم بتونی مشکلت رو حل کنی ... موفق باشید
    Last edited by AVAVA; 01-02-2018 at 02:04.

9. 2 کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

منم مثل شمام دو هفتس وضعیت snr یهو داغون شد همه جوره دارم دنبال مشکلش میکرم پیدا نمیکنم یهو خوب میشه یهو افتضاح

اما راحل حل : از اونجایی که میگید تست سرخط براتون راحت نیست میتوانید از کارشناس حضوری شرکت استفاده کنید بلاخره مشکل رو بهتون میگه کجاست
    با این حال این موارد رو بررسی کن
    1- ببین کابل تلفن از کنار برق رد نشده یا از کنار اسانسور
    2-چک کن اسپلیتر و پریز تلفن خراب نشدن (پریز میتونه سولفاته هم بشه)
    3-چک کن ببین مودمت خراب نشده یا اگر قدیمه بر اثر کارکرد طولانی مشکلی پیش نیومده براش؟
    4-کابل تلفن بین راه وصله نخوده
    5-کشش خط و سرویسی که خریدیده اید متناسب هم هستن(مثلا کشش یک خط 12مگه نهایتن اما برید 16 مگ بخرید! که خودش مشکل ایجاد میکنه)
    6-اگر تلفنی روی خط هست از خط جداش کن ببین وضعیتت بهتر میشه در صورت بهتر شدن بررسی کن که ببین تلفن خراب نیست و یا مشکلی نداره
    7-از دوشاخه ضد برق استفاده نمیکنی؟
    8-و در اخر اینکه ممکنه پهنای باند شرکت پره که باعث نویز شدید میشه (پهنا که پر باشه خودکار نویز میندازه روی خطها)

امیدوارم بتونی مشکلت رو حل کنی ... موفق باشید
    بررسی این که کابل تلفن از کجا رد شده، طبیعتاً کار راحتی نیست در آپارتمان ... ولی به نظر میاد که از کنار برق رد شده.

پریز، اسپلیتر یا تلفن هم مشکلی ندارن.

بعیده علّت از این ها باشه ... چون تا 2 هفته پیش مشکلی نبود.

ضمن این که از معدود واحدهایی هستیم که بین 584 واحد، مشکل داریم. (اینترنت مرکزیه و DSLAM توی موتورخونست)

یه سرچ زدم انگار این وسیله به درد بخور بوده.

دوستان اطّلاعات/تجربه ای از این محصول دارن؟
    Last edited by آرین 0098; 01-02-2018 at 04:08.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بررسی این که کابل تلفن از کجا رد شده، طبیعتاً کار راحتی نیست در آپارتمان ... ولی به نظر میاد که از کنار برق رد شده.

پریز، اسپلیتر یا تلفن هم مشکلی ندارن.

بعیده علّت از این ها باشه ... چون تا 2 هفته پیش مشکلی نبود.

ضمن این که از معدود واحدهایی هستیم که بین 584 واحد، مشکل داریم. (اینترنت مرکزیه و DSLAM توی موتورخونست)

یه سرچ زدم انگار این وسیله به درد بخور بوده.

دوستان اطّلاعات/تجربه ای از این محصول دارن؟
    صبر کن گفتی ممکنه از کنار برق رد شده خو عزیز برق خوره تلفنه داغونش میکنه شما بهترین کاری که میتونید بکنید اینکه از پیش باکس تقسیم dslm خطتون رو پیدا کنید و ببنید وضعش چطوریه مطمئنن از کنار برق رد شده ، از کارشناس شرکت بخواید بیاد تست بگیره ببینه اوضاع چطوریه اگر اشکال از کابل کشیه ازش بخواید یک مسیر رو کار بهتون نشون بده سپس طبق همون مسیر کابل کشی کنید
    اون اسپلیتر مودم هست که تو کاره و به جای پریز تلفن ازش میشه استفاده کرد ...
    Last edited by AVAVA; 01-02-2018 at 04:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

صبر کن گفتی ممکنه از کنار برق رد شده خو عزیز برق خوره تلفنه داغونش میکنه شما بهترین کاری که میتونید بکنید اینکه از پیش باکس تقسیم dslm خطتون رو پیدا کنید و ببنید وضعش چطوریه مطمئنن از کنار برق رد شده ، از کارشناس شرکت بخواید بیاد تست بگیره ببینه اوضاع چطوریه اگر اشکال از کابل کشیه ازش بخواید یک مسیر رو کار بهتون نشون بده سپس طبق همون مسیر کابل کشی کنید
    اون اسپلیتر مودم هست که تو کاره و به جای پریز تلفن ازش میشه استفاده کرد ...
    ببینید همین 2 هفته نیست که کابل تلفن از کنار برق رد شده ... چند ساله ... در همه ی ساختمان ها هم به همین منواله.

در یه برج 25 طبقه هم به «سیم کشی روکار» نمیشه فکر کرد.

به نظرم تنها راه امیدبخش، همین پریز یوزه تا ببینیم دوستان تجربه ای دارن یا نه.

معلوم نیست چی شد که گند خورد تو خطّ ما ...
    Last edited by آرین 0098; 01-02-2018 at 04:27.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ببینید همین 2 هفته نیست که کابل تلفن از کنار برق رد شده ... چند ساله ... در همه ی ساختمان ها هم به همین منواله.

در یه برج 25 طبقه هم به «سیم کشی روکار» نمیشه فکر کرد.

به نظرم تنها راه امیدبخش، همین پریز یوزه تا ببینیم دوستان تجربه ای دارن یا نه.

معلوم نیست چی شد که گند خورد تو خطّ ما ...
    چرا اینترنت وایرلس نمیخرید؟ خودتون رو خلاص کنید دیگه یه رادیو باید بخرید و با یک روتر خوب اینم یه راهه ، می تونید td lte هم بخرید اگر دیدید مشکل حل نمیشه این دوتا راهکار هم در نظر بگیرید
    حالا طبقه چندم هستن ، من جات بودم یه اینترنت وایرلس میخریدم خودمو اذیت نمیکردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

چرا اینترنت وایرلس نمیخرید؟ خودتون رو خلاص کنید دیگه یه رادیو باید بخرید و با یک روتر خوب اینم یه راهه ، می تونید td lte هم بخرید اگر دیدید مشکل حل نمیشه این دوتا راهکار هم در نظر بگیرید
    حالا طبقه چندم هستن ، من جات بودم یه اینترنت وایرلس میخریدم خودمو اذیت نمیکردم
    اینم وایرلسه ... بالای یکی از برج ها دکل زدن، از طریق DSLAM و خطّ تلفن داخلی، بین واحدها توزیع کردن ...

حالا باز با پشتیبانی تماس می گیرم ببینم چی کار میشه کرد.

اون پریز هم شاید امتحان کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •