تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 576 از 686 اولاول ... 76476526566572573574575576577578579580586626676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,751 به 5,760 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تو سایت رایتل که نوشته "راه اندازی اولیه" و "تجاری" معنی اصلی اش اینه : راه اندازی اولیه یعنی ، تجهیزات 4g را روی دکل نصب کردیم راه اندازی شد . تجاری هم یعنی داریم به صورت تجاری میفروشیم به اپراتورهای مجازی ، سامان تل ، سامان بانک ، شلطر موبایل ، تالیا ، ثریا و غیره
    موبایلتون رو روی 4G قرار بدید و 1 دقیقه به حالت Air Mode بذارید و دوباره دربیارید،احتمالا باید وصل بشه، بعضی اوقات بدلیل ترافیک بالای آنتن این امکان وجود داره که وصل نشه،اما مطمئننا سرویسشو باید به مشترکین خودش بده... توی تهران هم در بعضی از مناطق اینطوری میشه...

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

من در شمال تهران و در بعضی دیگر از مناطق تهران به آنتن همراه اول تاحالا وصل شدم و تونستم از سرویس 3G و LTE استفاده کنم و اینم برای چند دقیقه پیش هستش.
    و در زمانیکه تماس میگیرم اسم آنتن از RighTel به IR-MCI تغییر میکنه و حتی توی تهران به IRN 20 هم وصل شدم ...
    الان تهران در خیابان بهشتی
    هم رایتل هم همراه اول آنتن ۴جی دارند
    من با سیم رایتل آنتن فول دارم اما وقتی به همراه اول وصل میشم به نسل ۲ وصل میشه

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

الان تهران در خیابان بهشتی
    هم رایتل هم همراه اول آنتن ۴جی دارند
    من با سیم رایتل آنتن فول دارم اما وقتی به همراه اول وصل میشم به نسل ۲ وصل میشه

شما درحوالی منطقه زعفرانیه میتونید این موضوع رو چک کنید.همینطور در حوالی منطقه زمزم.
    Last edited by pipo4713; 25-10-2017 at 17:46.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

شما درحوالی منطقه زعفرانیه میتونید این موضوع رو چک کنید.همینطور در حوالی منطقه زمزم.
    اونری برم حتما چک میکنم
    وای طرف جمشیدیه نیاوران هم تست کردم به نسل ۲ وصل شد
    حالا زمزم که نمیخوره مسیرم ولی زعفرانیه تست میکنم حتما

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اونری برم حتما چک میکنم
    وای طرف جمشیدیه نیاوران هم تست کردم به نسل ۲ وصل شد
    حالا زمزم که نمیخوره مسیرم ولی زعفرانیه تست میکنم حتما
    اگر نرم افزار opensignal رو داری CELL ID:190123540 LAC:29011 توی منطقه زعفرانیه آنتن LTE همراه اول وصل میشه.

6. این کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Iman799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

اگر نرم افزار opensignal رو داری CELL ID:190123540 LAC:29011 توی منطقه زعفرانیه آنتن LTE همراه اول وصل میشه.
    29011 خود رایتل هست

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

29011 خود رایتل هست

توی این نقشه 3تا آنتن رو نشون میده که در نزدیکیه همدیگه هستن و روی یکیش اسم رایتل هست و روی بقیشون نیست، روی آنتن رایتل نشون میده که 3نفر بهش وصل هستن،پس به نظر نمیاد که برای چنین محیط خلوتی این شرکت نیاز داشته 3تا آنتن بذاره و فقط اسم یکیشون رو بنویسه،من فکر میکنم این قرار داد و یا زدو بندی بین رایتل و همراه اول هست و فراموش کردن تا این موضوع رو در این منطقه حل کنن.
    اینم عکس (عکس فوق از لحاظ فیزیکی ادیت شده است)
    Last edited by pipo4713; 26-10-2017 at 00:38.

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

توی این نقشه 3تا آنتن رو نشون میده که در نزدیکیه همدیگه هستن و روی یکیش اسم رایتل هست و روی بقیشون نیست، روی آنتن رایتل نشون میده که 3نفر بهش وصل هستن،پس به نظر نمیاد که برای چنین محیط خلوتی این شرکت نیاز داشته 3تا آنتن بذاره و فقط اسم یکیشون رو بنویسه،من فکر میکنم این قرار داد و یا زدو بندی بین رایتل و همراه اول هست و فراموش کردن تا این موضوع رو در این منطقه حل کنن.
    اینم عکس (عکس فوق از لحاظ فیزیکی ادیت شده است)
    برنامه اپن سیگنال به هیچ وجه برنامه ی دقیقی نیست و نباید بهش استناد چندان کرد ولی اون lacمربوط به شبکه رایتل هست تو تهران

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

برنامه اپن سیگنال به هیچ وجه برنامه ی دقیقی نیست و نباید بهش استناد چندان کرد ولی اون lacمربوط به شبکه رایتل هست تو تهران

همین الان از طرف شرکت رایتل با توجه با اینکه دیروز درخواست کرده بودم برای بررسی آنتن فوق بهم زنگ بزنن ،تماس گرفتن و برعکس حرف شما سوپروایزر بخش پشیتبانی و آنتن شرکت رایتل اپن سیگنال رو تایید کرد و در مورد این موضوع هم صحبت کردم،و آنتن فوق رو برای شرکت همراه اول تایید کردن و قرار شده بررسی کنند،و اینطور که گفتن اگر به محل آنتن مراجعه بشه احتمالا آنتن فوق با 2 تا لایسنس همراه اول و رایتل هستش و برای تست و یکسری مسائل خاص توی این محل گذاشتن. من LAC رو هم باز تماس بگیرن میپرسم،اما گفتن زمانیکه اسم رایتل رو نمیاره آنتن فوق جزو پایلوت های همراه اول هستش که برای استفاده به رایتل هم اجازه داده شده.

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

همین الان از طرف شرکت رایتل با توجه با اینکه دیروز درخواست کرده بودم برای بررسی آنتن فوق بهم زنگ بزنن ،تماس گرفتن و برعکس حرف شما سوپروایزر بخش پشیتبانی و آنتن شرکت رایتل اپن سیگنال رو تایید کرد و در مورد این موضوع هم صحبت کردم،و آنتن فوق رو برای شرکت همراه اول تایید کردن و قرار شده بررسی کنند،و اینطور که گفتن اگر به محل آنتن مراجعه بشه احتمالا آنتن فوق با 2 تا لایسنس همراه اول و رایتل هستش و برای تست و یکسری مسائل خاص توی این محل گذاشتن. من LAC رو هم باز تماس بگیرن میپرسم،اما گفتن زمانیکه اسم رایتل رو نمیاره آنتن فوق جزو پایلوت های همراه اول هستش که برای استفاده به رایتل هم اجازه داده شده.
    بعضی از کارشناس هاشون هنوز نمی دونن cat 6 چی هست بعد می خوان از لحاظ فنی اپن سیگنال رو تایید کنند خنده داره.نرم افزار اپن سیگنال بر مبنای اطلاعاتی که کاربر ارسال می کنه کار می کنه و دیتا بیسش پر میشه الان شما خیلی از شهر ها و جاده ها رو که نگاه کنی تو این برنامه زده تحت پوشش رایتل در صورتی که رایتل اونجاها اصلا وجود خارجی نداره و همون رومینگ همراه اول رو نشون میده و از بابت مکان سایت ها هم مکان هر سکتور رو یک سلول جدید نشون میده بعضی اوقات مثلا الان من چک می کنم اطرافم ۱۰ تا سایت نشون میده در صورتی که ۴ تا کلا بیشتر نیست.در کل من هم ندیدم که رایتل به تیریجی و فورجی همراه اول وصل شه تو تهران بجز بعضی ایستگاه های مترو

12. این کاربر از Iman799 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •