تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 576 از 4105 اولاول ... 7647652656657257357457557657757857958058662667610761576 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,751 به 5,760 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام

خدمت در حفاظت اطلاعات ناجا سخته یا راحت؟

متشکرم

داره خودمونی میشه odise2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام.
    بعضی دوستان در جریان بودن که من برای تمدید اقدام کرده بودم.
    آخرین بار(چند روز پیش) که رفتم پرسیدم گفت که فعلاً تغییر ندادن.
    یه نکته ای که بود این بود که مسول پلیس+10 گفت که معلوم نمیشه و برو آخرای ماه (یعنی نزدیکای اعزام) بیا شاید اوکی بشه!
    حالا سوال من اینه که بعد از اومدن برگ سفید احتمال اینکه تمدید رو تایید کنن هست یا نه؟
    بعدشم،من برگ سفیدم بیاد،بعد از اونجا تمدید بشه،بعد من با تاریخ قبلی که تو برگ سفید هست برم چی میشه؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام

متشکرم
    شما که هر جایی توی پادگان بود از یگان پاسداری تا حفاظت و عقیدتی رو پرسیدید و مثل اینکه هنوز جواب نگرفتی !
    ببین توی خدمت ممکنه به آدم سخت نگذره ولی خوش هم نمیگذره پس دنبال این نباش که یه جایی بیفتی و از صبح تا ظهر خودت رو باد بزنی و بعد بری خونه تون.
    خدمت توی نیرو انتظامی که کاملا معلومه . سخت و با ساعات کاری زیاد .با لیسانس و دپیلم و اینها هم فرقی نداره.حتی 24 ساعته ممکنه در خدمت یگانت باشی و در عوض ماهی 5-6 روز مرخصی داشته باشی. ولی ممکنه جایی بیفتی که جمعه ها رو بتونی بری خونه و در عوض ماهی 2.5 روز دقیقا برات مرخصی حساب کنند و نه بیشتر (مثل ارتش )
    سپاه هم که جدیدا جای خوبی نیست برای خدمت و کسانی که پذیرش گرفتن الان به نظر پشیمون میان. مثل این دوستمون که گفت با لیسانس و فوق لیسانس دارن آبدارچی میشن.
    امریه ادارات هم فکر نکنید خیلی دندون گیر هست.همون حقوق سربازی رو میدن و ساعت کاریش هم معمولا تا 5-6 بعد از ظهر هست و کلی هم کار اداری و اینها داره . و در عوض نگهبانی نداره و توی محیط پادگان هم نیستی.
    اگر هم لب مرز خدمت کنی که شامل کسری خدمت مناطق محروم یا عملیاتی میشی و تا دو ماه کسری خدمت داری.
    پس می بینی خیلی فرقی نداره .ممکنه جای راحتی خدمت کنی ولی بدون کسری و با مرخصی کم و ساعت زیاد و یا جای سخت خدمت کنی با مرخصی خوب (تا هر 4 ماه 25 روز) و کسر خدمت.

4. این کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

زنگ میزنم سپاه ، هی میگه ان شالله درست میشه ! به یاری خدا درست میشه ! اشنا هستند ، شماره تلفن دادم هر وقت درست شد خبر بده ولی خوب ما 25 روز دیگه اعزامیم ، فرصت خیلی کمه
    دوباره سلام دوست من.
    ببینید باید پاپیچشون بشی. من دوستم پذیرش هم گرفته بود ولی کد ناجا خورد و الان تو ناجاست تونستی حضوری برو پیگیرش باش.

دوست عزیز به نظر من جایه خوبی داری خدمت میکنی . معاف پزشکی بعدا برات دردسر ساز میشه البته بعید میدونم معاف بشید
    در مورد راننده نیسان ابی هم بگم که جایی که ما داریم خدمت میکنیم فوق لیسانس با درجه ستوان دومی ابدارچی هست نمیدونستید بدونید !!!!
    منم موافقم. کارت راحته الان خدمتو تمومش کن. معافیت پزشکی ممکنه بعدا پشیمونت کنه.

کلا تو ناجا مدرک ادم تاثیری تو کار نداره هرجا با هر مدرکی تو ناجا سخته و همیشه باید در خدمت یگان باشی.

داره خودمونی میشه m158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام

توی دفترچه نوشته پیشنهاد برای یگان خدمتی !!

کلا بین ارتش وسپاه و ناجا و وزارت دفاع کدوم بهتره ؟؟

پیشنهاد تو دفترچه فایده داره یا نه ؟؟

داره خودمونی میشه odise2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

خیلی موثره!!! در واقع این تاریخ و محل خدمت نقش کشک رو ایفا میکنند تو دفترچه!!!

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

دوره ما که از این چیز ها نبود

---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------

با سلام

متشکرم
    دوست عزیز هر جایی که شما تقسیم بشی خوب و بد داره و نمیشه گفت فلان جا خوبه یا بد ح.ا هم خیلی گیر بازاره اگه یه گوشی ازت بگیرن به .... میروید

داره خودمونی میشه m158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان شما برگه شماره 5 دفترچه رو پر کردید؟؟

(برگه شماره 5 - تعهدنامه اعلام آخرین مدرک تحصیلی به منظور پرداخت تعرفه قانونی)

باید ببرم دانشگاه پر کنن؟؟

همه باید پر کنن؟؟

مهر و امضای دفتر خانه داره !!
    Last edited by m158; 27-11-2011 at 19:54.

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

قانون اینکه دو برادرت رفته باشن سربازی سومی نباید بره دوباره تصویب شد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام.
    بعضی دوستان در جریان بودن که من برای تمدید اقدام کرده بودم.
    آخرین بار(چند روز پیش) که رفتم پرسیدم گفت که فعلاً تغییر ندادن.
    یه نکته ای که بود این بود که مسول پلیس+10 گفت که معلوم نمیشه و برو آخرای ماه (یعنی نزدیکای اعزام) بیا شاید اوکی بشه!
    حالا سوال من اینه که بعد از اومدن برگ سفید احتمال اینکه تمدید رو تایید کنن هست یا نه؟
    بعدشم،من برگ سفیدم بیاد،بعد از اونجا تمدید بشه،بعد من با تاریخ قبلی که تو برگ سفید هست برم چی میشه؟!!
    تا اونجایی که من میدونم اگر کد بخورید دیگه امکان تمدید و عقب انداختن وجود نداره .

---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------

دوباره سلام دوست من.
    ببینید باید پاپیچشون بشی. من دوستم پذیرش هم گرفته بود ولی کد ناجا خورد و الان تو ناجاست تونستی حضوری برو پیگیرش باش.
    والا من برگ سبز رو دادم به خود مسئولین سپاه شهرمون تا مستقیم از طریق تهران اقدام کنند . اشنا هم هستند زنگ میزنیم واسه پیگیری میگند انشالله درست میشه ! به امید خدا درست میشه !
    شماره تلفن هم دادم هر موقع ردیف شد خودشون تماس بگیرند اما خوب دیگه کم کم موقع کد خوردن و من موندم که اخر کارمون چی میشه .

12. این کاربر از jujushow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •