با سلام
خدمت در حفاظت اطلاعات ناجا سخته یا راحت؟
متشکرم
با سلام
خدمت در حفاظت اطلاعات ناجا سخته یا راحت؟
متشکرم
سلام.
بعضی دوستان در جریان بودن که من برای تمدید اقدام کرده بودم.
آخرین بار(چند روز پیش) که رفتم پرسیدم گفت که فعلاً تغییر ندادن.
یه نکته ای که بود این بود که مسول پلیس+10 گفت که معلوم نمیشه و برو آخرای ماه (یعنی نزدیکای اعزام) بیا شاید اوکی بشه!
حالا سوال من اینه که بعد از اومدن برگ سفید احتمال اینکه تمدید رو تایید کنن هست یا نه؟
بعدشم،من برگ سفیدم بیاد،بعد از اونجا تمدید بشه،بعد من با تاریخ قبلی که تو برگ سفید هست برم چی میشه؟!!
شما که هر جایی توی پادگان بود از یگان پاسداری تا حفاظت و عقیدتی رو پرسیدید و مثل اینکه هنوز جواب نگرفتی !
ببین توی خدمت ممکنه به آدم سخت نگذره ولی خوش هم نمیگذره پس دنبال این نباش که یه جایی بیفتی و از صبح تا ظهر خودت رو باد بزنی و بعد بری خونه تون.
خدمت توی نیرو انتظامی که کاملا معلومه . سخت و با ساعات کاری زیاد .با لیسانس و دپیلم و اینها هم فرقی نداره.حتی 24 ساعته ممکنه در خدمت یگانت باشی و در عوض ماهی 5-6 روز مرخصی داشته باشی. ولی ممکنه جایی بیفتی که جمعه ها رو بتونی بری خونه و در عوض ماهی 2.5 روز دقیقا برات مرخصی حساب کنند و نه بیشتر (مثل ارتش )
سپاه هم که جدیدا جای خوبی نیست برای خدمت و کسانی که پذیرش گرفتن الان به نظر پشیمون میان. مثل این دوستمون که گفت با لیسانس و فوق لیسانس دارن آبدارچی میشن.
امریه ادارات هم فکر نکنید خیلی دندون گیر هست.همون حقوق سربازی رو میدن و ساعت کاریش هم معمولا تا 5-6 بعد از ظهر هست و کلی هم کار اداری و اینها داره . و در عوض نگهبانی نداره و توی محیط پادگان هم نیستی.
اگر هم لب مرز خدمت کنی که شامل کسری خدمت مناطق محروم یا عملیاتی میشی و تا دو ماه کسری خدمت داری.
پس می بینی خیلی فرقی نداره .ممکنه جای راحتی خدمت کنی ولی بدون کسری و با مرخصی کم و ساعت زیاد و یا جای سخت خدمت کنی با مرخصی خوب (تا هر 4 ماه 25 روز) و کسر خدمت.
دوباره سلام دوست من.
ببینید باید پاپیچشون بشی. من دوستم پذیرش هم گرفته بود ولی کد ناجا خورد و الان تو ناجاست تونستی حضوری برو پیگیرش باش.
منم موافقم. کارت راحته الان خدمتو تمومش کن. معافیت پزشکی ممکنه بعدا پشیمونت کنه.
کلا تو ناجا مدرک ادم تاثیری تو کار نداره هرجا با هر مدرکی تو ناجا سخته و همیشه باید در خدمت یگان باشی.
سلام
توی دفترچه نوشته پیشنهاد برای یگان خدمتی !!
کلا بین ارتش وسپاه و ناجا و وزارت دفاع کدوم بهتره ؟؟
پیشنهاد تو دفترچه فایده داره یا نه ؟؟
خیلی موثره!!!در واقع این تاریخ و محل خدمت نقش کشک رو ایفا میکنند تو دفترچه!!!
![]()
دوره ما که از این چیز ها نبود
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
دوست عزیز هر جایی که شما تقسیم بشی خوب و بد داره و نمیشه گفت فلان جا خوبه یا بد ح.ا هم خیلی گیر بازاره اگه یه گوشی ازت بگیرن به .... میروید
دوستان شما برگه شماره 5 دفترچه رو پر کردید؟؟
(برگه شماره 5 - تعهدنامه اعلام آخرین مدرک تحصیلی به منظور پرداخت تعرفه قانونی)
باید ببرم دانشگاه پر کنن؟؟
همه باید پر کنن؟؟
مهر و امضای دفتر خانه داره !!
Last edited by m158; 27-11-2011 at 19:54.
قانون اینکه دو برادرت رفته باشن سربازی سومی نباید بره دوباره تصویب شد ؟
تا اونجایی که من میدونم اگر کد بخورید دیگه امکان تمدید و عقب انداختن وجود نداره .
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
والا من برگ سبز رو دادم به خود مسئولین سپاه شهرمون تا مستقیم از طریق تهران اقدام کنند . اشنا هم هستند زنگ میزنیم واسه پیگیری میگند انشالله درست میشه ! به امید خدا درست میشه !
شماره تلفن هم دادم هر موقع ردیف شد خودشون تماس بگیرند اما خوب دیگه کم کم موقع کد خوردن و من موندم که اخر کارمون چی میشه .
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)