یک مگ محدود، وضع سرعت : همین سرعت شما!
یک مگ محدود، وضع سرعت : همین سرعت شما!
من نمیفهمم این چه مشکلیه که نت وصله ولی سرعت دانلود 1مگ 8کیلوبایت سرعت 2مگ 15کیلوبایت!!!
واقعا ما اینقدر پیشرفتست کشورمون که مشکلات هم پیش میاد اینجوری قانونی! پیش میاد........
والا من تا پریروز 128 محدودم سرعتش 10-12 بود! 1مگ شد، بازم 10-12 بود!
لابد الان 128 همین حدود 8ه
ممنون بابت جوابتون
خداوکیلی باید چیکار کنیم ؟ درسته که اطلاع دادن به اون سایتها یا اس دادن ممکنه موثر باشه ولی باید اول مشکل رو از اینجا پیگیری کرد.من تو پست قبلیم اون شکلک خنده رو گذاشتم ولی واقعا گریه داره.خود من الان روزی دوهزار و خورده ای دارم بابت اینترنت پول میدم( ماهی 70 تومن) این ده روزه میشه بالای بیست و سه تومن از پولم رفته.برای مثال اون رییس مخابرات کرمانشاه یا زیر مجموعه اش مثل اون آقای پشتیبان که معلوم نیست چند وقته کجاست و پیداش نیست اینها میان پول منو بدن ؟ بحث بیست تومن نیست چون من کارم دانلود فیلم و فروختنشه ولی همه اش اینترنت که نیست.پول لیچر و dvd و برق و .. به کنار اعصاب خوردیش هم به کنار
یادمه یه نفر میگفت ما اگه پسته خراب داشته باشیم میگیم نخر از اونی بخر که بهتره ( بحث سرویس های یک به پنج و یک به ده).الان پسته و فندقتون که ریده چرا نمیاین بلبل زبونی کنین و جواب ملت رو بدین
به نظر من شما و بقیه کاربر ها هم برید تو سایت گزارش!
سخت نیست که....
اونایی که گزارش دادن اعلام کنن
من نمیدونم این همه بحث برای چیه؟ برای حل این قضیه دو راه دارید ... ساده تر اینه که از یه شرکت دیگه اینترنت بگیرید ... و راه مشکل تر اینه که اینقدر مشترکین به بالادستی هاشون شکایت کنند که یا کلا تعطیلش کنند یا به حالت اول برگردونند ... واقعا شما ها صبر ایوب دارید این همه مدت تحمل کردین ... من دو سال پیش دو سه روز مخابرات افت سرعت داشت کوچ کردم و کلا دورش رو خط کشیدم ... مخابرات باید به داشتن این چنین مشتری های وفاداری افتخار کنه ... اگه همه تون مثل من بودین که الان بدبخت ورشکست شده بود باید یک ماه پیش به خاطر از دست دادن مشتری هاش درشو گل میگرفت
مگه اینجا نتش از مرکز همدان نیست؟؟؟شهرای دیگم مشکل دارن یا فقط همین خراب شدست؟؟؟........پشتیبان میگفت نمیدونم از بالا مشکل داره اگه واقعا از بالا مشکل داشته باشه باید شهرای دیگه هم مشکل داشته باشن.
اگه فقط همین شهر خراب شده مشکل داره واقعا اخر بدبختیه که یه ماه نتونستن درستش کنن(((اگه البته واقعا مشکلی وجود داشته باشه!!!)))
الان وسط دورس! شارژم پس نمیدن! اخر دوره که درست میشه، دیگه کسی بیکار نیست پاشه بره
مخابرات تبریز ارومیه اراک مشهد تهران مشکل داره..... بقیه رو نمیدونم!
من خودم 3 تا شرکت عوض کردم از تابستان تا حالا .دیگه خسته شدم .مثلا پارس انلاین خراب بود رفتم صبانت یه مدت گذشت دیدم خراب شد صبانت اومدم پرسیدم اونای که پارس انلاین داشتند گفتند سرعت الان خوب شده اومدم مخابرات خوب بود الان خراب شده الان از کسای که صبانت دارند میگند سرعت بهتر شده..الانم دیگه بیشتر بخاطر پینگ که موندم مخابرات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)