تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 576 از 4428 اولاول ... 7647652656657257357457557657757857958058662667610761576 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,751 به 5,760 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex * Delpiero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بورکینافاسو

پيش فرض

خط من نویز نداره. burst هم برقراره(به گفته پشتیبانی).ولی همچنان من با سرعت متغیر بین 15 تا 20 دانلود میکنم.
    مودم رو دیفالت کردم ، با یه مودم دیگه امتحان کردم ، بدون اسپلیتر هم امتحان کردم.فایده ای نداشت که نداشت!!!!!!!(سرویس 128)

نمیدونم جریان چیه!!!!!!!!!!!!!!
    من زمانی همین مشکل رو داشتم
    سرویستو عوض کن یه سرویس دیگه بگیر یا واسه اینکه ضرر نکنی از دوستان user pass بگیر تست کن

2. این کاربر از Alex * Delpiero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که رفتم مخابرات منطقه گفت باید بری امور مشترکین ، رفتم بهشون گفتم گفت اصلا مخابرات ADSL نمیبنده و باید بری از شرکت های خصوصی بگیری ، اگر هم داشته باشه واسه کارمندانشون هست ، داخل سایت خود مخابرات هم روی لینک ADSL کلیک میکنم لینک میشه به صفحه اصلی مخابرات ایران
    من که خیلی راحت از مخابرات گرفتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه fokonishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کلا اهواز رو جزو شهرها نباید حساب کرد
    بی صاحب ترین شهر ایرانه

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

الن دوباره snr رو نگاه کردم رفته رو ۲۳!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

شما تازه از مخابرات سرویس گرفتید؟اگه تازه سرویس گرفتید با چه مدرکی 512 گرفتید؟
    منم چند ماه پیش خط 2 مگ از مخابرات گرفتم و خیلی خیلی راضی بودم بعد شد512 بعد تمدید نکردن و شد 256 دم عید برای تمدید رفتم گفتن دیگه بیشتر از 128 به یوزر های خونگی نمیدیم منم مجبور شدم بیام پارس(من نامه از دانشگاه برده بودم)البته خیلی ها رو دیدم که حتی با نامه حوزه که 2مگ گرفته بودن دیگه دم عید بیشتر از 128 بهشون ندادن

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

داون استریم من ، با وجود 128 بودنم ، 2048ــه
    الان اینم :

دقیقا روی 1024 مگه...
    فکر می کنین اگه برم از مخابرات بگیرم ، ماهی 40 تومن ، نامحدود تقریبا با همین سرعت حالا شاید یه کمی پایین تر (البته پارس کارش مشخص نیس یه روز 10ـــم 2 هفته 100 ، 2 هفته 150 یه هفته 200 ) ، و با پینگ بهتر ، می صرفه؟؟؟
    1 مگ مخابرات از 128 پارس ارزون تره نامحدودش
    هنوز دارم حسرت اون یه ماهی که نامحدود داشتمو می خورم فک می کردم حدودای 200 تا دان کردم چند روز پیش از توی کنترل پنل دیدم 650 گیگ دان کردم =))) سرعت 250 ، نامحدود اون مدت فکر کنم کامپیوترم خاموش نشد بعدش هم پاورم ترکید

---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------

راستی SNR Margin من رو زده :
    Downstream : 33
    Upstream : 26
    یعنی خوب یا بد؟؟؟

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم چند ماه پیش خط 2 مگ از مخابرات گرفتم و خیلی خیلی راضی بودم بعد شد512 بعد تمدید نکردن و شد 256 دم عید برای تمدید رفتم گفتن دیگه بیشتر از 128 به یوزر های خونگی نمیدیم منم مجبور شدم بیام پارس(من نامه از دانشگاه برده بودم)البته خیلی ها رو دیدم که حتی با نامه حوزه که 2مگ گرفته بودن دیگه دم عید بیشتر از 128 بهشون ندادن
    با کارت جانبازی بابام. گرفتم. البته به سپاهی 50% تخفیف میدن و محدودیت هم ندارن.

---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------

در باره اینترنت ملی همش شعر و ور است

9. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من زمانی همین مشکل رو داشتم
    سرویستو عوض کن یه سرویس دیگه بگیر یا واسه اینکه ضرر نکنی از دوستان user pass بگیر تست کن
    شما سرویس رو عوض کردی خوب شد؟مگه میشه با user pass یکی دیگه کانکت شد؟

---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------

داون استریم من ، با وجود 128 بودنم ، 2048ــه
    الان اینم :

دقیقا روی 1024 مگه...
    فکر می کنین اگه برم از مخابرات بگیرم ، ماهی 40 تومن ، نامحدود تقریبا با همین سرعت حالا شاید یه کمی پایین تر (البته پارس کارش مشخص نیس یه روز 10ـــم 2 هفته 100 ، 2 هفته 150 یه هفته 200 ) ، و با پینگ بهتر ، می صرفه؟؟؟
    1 مگ مخابرات از 128 پارس ارزون تره نامحدودش
    هنوز دارم حسرت اون یه ماهی که نامحدود داشتمو می خورم فک می کردم حدودای 200 تا دان کردم چند روز پیش از توی کنترل پنل دیدم 650 گیگ دان کردم =))) سرعت 250 ، نامحدود اون مدت فکر کنم کامپیوترم خاموش نشد بعدش هم پاورم ترکید

---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------

راستی SNR Margin من رو زده :
    Downstream : 33
    Upstream : 26
    یعنی خوب یا بد؟؟؟
    ظاهرا این مقادیر نباید زیر 20 باشه.یعنی الآن خوبه.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دولته دیگه. اونم از نوع دهم هر جور دلش بخواد قراردادو عوض میکنه حرفی هم نمیشه زد. مثل ایران خودرو که سمند ثبت نام میکنی ۶ ماه بعد از زمان تحویل میگن سمند نداریم بیا ۲۰۶ ببر مثلا اینجا ایران است!

12. 2 کاربر از a.toraby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالم بد میشه وقتی میخوام با اینترنت کار کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •