دقیقا ، پینگ چیزی هست که الان بهش کم توجه میشه! 1/4 این سرعت داشته باشیم ولی پینگ زیر 100 باشه اصلا وبگردی حال دیگه ای میده
دقیقا ، پینگ چیزی هست که الان بهش کم توجه میشه! 1/4 این سرعت داشته باشیم ولی پینگ زیر 100 باشه اصلا وبگردی حال دیگه ای میده
هر کاری کردم نتونستم هیچ تستی بگیرم. سایت speedtest.net با سرعت 2 کیلوبایت نصفه لود میشه.
بطور کل قطع نیست.فقط مشکل سراری هستش که سرعت بالا پایین میشه با ویپی ان.
اگه قصد دارید از مبین نت سرویس بگیرید بهتره نام شهر و محلتون رو ذکر کنید تا نزدیکترین دوستان بهتر راهنماییتون کنند.چون کیفیتها متفاوته.
فکر کردم برا مبین نتهحالا پارس آنلاین چه ربطی به اینجا داشت؟
1.حتما شما همون اول سرویستون رو گرفتید.اگه هنوز سرویسی رو نمی گرفتید اکانت دمو تا پایان اعتبار حجمی یا زمانیش براتون باقی می موند.
2.خب فاصلتون چقدره؟اگه کم باشه با کابل شبکه بلندتر می تونید از همون وای فای استفاده کنید.
کسی میدونه چطوری میتونم پسورد وایرلس مودممو عوض کنم؟ رفتم تو 192.168.1.1 اما قسمتی ندیدم برای پسورد
شرمنده ولی منظورتونو از جواب اولی نفهمیدم
برا فاصله ام حدود 15، 20 متری هست
Last edited by meaho; 15-01-2012 at 23:55.
مودم واست نمیاره عزیزم
یه یو اس بی وایرلس هس که میزنی پشت کیست و بصورت وای فای اینترنتو استفاده میکنی
اونو واست چن حساب کردن؟
اگه آوردن میشه بگی چه برندی واست آوردن؟
کلانم میشه دوجور از این مودم اینترنتو گرفت دیگه
یا کابل لن و یا با وای فای که احتمالا چون فاصلتون خیلی زیاد بوده تا جای مودم،وای فای باید از اینترنت استفاده کنی
بچه ها این منبین نت دانلود رایگان هم داره؟
اگه داره چه ساعت هایی هستش؟
یکی از دوستام می گفت جمعه عا مجانیه . درسته؟
اونجا با یوزر و پس admin وارد بشید،(به جای user تایپ کنید admin)
تو قسمت WI-FI میتونید تمام تنظیمات و انجام بدید
بچه ها مودم indoor تو منطقه گیشا (تهران) جواب میده ؟
بابا این سوال ها رو بی خیال بشید همتون پاشید زنگ بزنید بهشون شکایت کنید,اصلا سرعت مبین نت شبها از دیال آپ هم بدتر میشه. من بدبخت 1 مگ دارم سرعتم از 15 بالاتر نمیره شبها,هی بهشون هم زنگ میزنم در میاد بهم میگه مودمتو خاموش کن ای پیت عوض بشه سرعت شاید خوب شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)