تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 576 از 1291 اولاول ... 764765265665725735745755765775785795805866266761076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,751 به 5,760 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما خونمون طبقه سومه .. همیشه پنج تا و گاهی اوقات چهار تا آنتن پر داشتم .. اما الان سه چهار روز میشه که زور می زنه میشه سه تا ... زور می زنه هااااا!! ... والا اکثرا روی دوتا وایساده .. محدوده یوسف آبادیم ... کسی هست توی این محدوده باشه یا کلا این مشکل براش پیش اومده باشه؟ ... زنگ زدم ایرانسل گفت پیگیری می کنیم براتون ...

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نه برای من که خوبه چراغ سینگال هام فقط یه دونش روشنه الان چی تی ان هم روشنه و این نتیجه تستم هست
    مهدي جان نتيجه من از شما بهتره ولي خوب كلا رو يه سرعتي ثابت نيست مثلا 66 ميگيره ميره روي 40 ميره روي 35 ميره روي 21 دوباره ميره روي 30 ميرهر وي 57 ميدوني همش در حال بالا و پائين هست در صورتي كه 2 روز اول ثابت روي 66 الي 68 بود اصلا عوض نميشد. بخوام زنگ بزنم چطوري ثابت كنم به اينا. در ضمن من كلا ميخواستم بدونم از كجا بايد فهميد كه سرويس 512 دادن واقعا نيا 256 بدن؟؟ اين اصلا درست نيست كه نميشه فهميد مثل جنسي بخري ولي هيچي ندن بهت.

---------- Post added at 10:59 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------

برا من هم 512 هست اما اینجوری هست وضعیتم

شاید مودم از جایی پایین افتاده باشه یا . . . که باعث بشه قاطی کنه مودم همیشه آنتنش تا ته پر باشه تو دفترچه راهنما همراه مودم توضیح داده مشکلات رو که امکان داره پیش بیاد
    اگر هیچ کدوم نبود احتمالا مشکل از آنتن دهی وایمکس محلتون هست به 707 زنگ بزن بعد از 10 تا 20 دقیقه آهنگ گوش دادن جواب میدن
    شما هم يعني سرعتت همش متغير هست از 20 تا 60 بين اين اعداد بالا پائين ميشه؟؟؟
    مودم من كنار مانيتورم هست و كنار اسپيكرم و زمين هم نخورده و مشكلي نداره و سرعت من 2 روز اول ثابت روي 67 بود ولي الان اينجوري شده بعد از اون قطعي كه پيش اومد هفته پيش. مشكل از خود آنتن ايرانسله. ولي نبايد اينجوري بشه سرويس من يعني از 128 تا 512 هستش الان. بين اين 3 تا سرويس عوض ميشه

3. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pori.ya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما هم يعني سرعتت همش متغير هست از 20 تا 60 بين اين اعداد بالا پائين ميشه؟؟؟
    مودم من كنار مانيتورم هست و كنار اسپيكرم و زمين هم نخورده و مشكلي نداره و سرعت من 2 روز اول ثابت روي 67 بود ولي الان اينجوري شده بعد از اون قطعي كه پيش اومد هفته پيش. مشكل از خود آنتن ايرانسله. ولي نبايد اينجوري بشه سرويس من يعني از 128 تا 512 هستش الان. بين اين 3 تا سرويس عوض ميشه
    نه سرعت من از 60 کیلوبایت پایین تر نمیاد بالا تر هم میره بعضی اوقات
    مودمت رو یکم دور بذار از مانیتور و اسپیکر تو دفترچه راهنما گفته 20 سانتی متر فاصله از افراد داشته باشه نزدیک پنجره بذارش دیدی فایده نداره زنگ بزن ایرانسل پیگیری میکنن مشکلات رو

5. این کاربر از pori.ya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

مهدي جان نتيجه من از شما بهتره ولي خوب كلا رو يه سرعتي ثابت نيست مثلا 66 ميگيره ميره روي 40 ميره روي 35 ميره روي 21 دوباره ميره روي 30 ميرهر وي 57 ميدوني همش در حال بالا و پائين هست در صورتي كه 2 روز اول ثابت روي 66 الي 68 بود اصلا عوض نميشد. بخوام زنگ بزنم چطوري ثابت كنم به اينا. در ضمن من كلا ميخواستم بدونم از كجا بايد فهميد كه سرويس 512 دادن واقعا نيا 256 بدن؟؟ اين اصلا درست نيست كه نميشه فهميد مثل جنسي بخري ولي هيچي ندن بهت.
    من 256 دارم ها؟؟؟دیشب برای منم سرعت افتضاح شده بود از ساعت 9 شب به بعد واقعا روی اعصاب میرفت وضعیتم
    اخرش دیگه ساعت 11:30 خاموش کردم رفتم خوابیدم...دیگه نمیشد هیچ پیجی رو هم باز کرد

7. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pori.ya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من 256 دارم ها؟؟؟دیشب برای منم سرعت افتضاح شده بود از ساعت 9 شب به بعد واقعا روی اعصاب میرفت وضعیتم
    اخرش دیگه ساعت 11:30 خاموش کردم رفتم خوابیدم...دیگه نمیشد هیچ پیجی رو هم باز کرد
    دقیقا برای من هم از ساعت 10 اینجوری بود صفحه به زور باز میکرد اما سرعت دانلود بالا بود تا ساعت 12 دانلود میکردم سرعت بالا بود اما صفحه باز نمیشد

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نه سرعت من از 60 کیلوبایت پایین تر نمیاد بالا تر هم میره بعضی اوقات
    مودمت رو یکم دور بذار از مانیتور و اسپیکر تو دفترچه راهنما گفته 20 سانتی متر فاصله از افراد داشته باشه نزدیک پنجره بذارش دیدی فایده نداره زنگ بزن ایرانسل پیگیری میکنن مشکلات رو
    من بخوام ببرم نزديك پنجره بايد يه سه راهي و كابل رو هم بلد كنم از وسط اتاق رد ميشه چون من مودم واي فاي دارم و به كامپيوتر وصله. خود نصاب يعني اومد همونجا گذاشت ديگه موند.

---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------

پس شما كه 256 داري درسته ولي من كه 512 دارم مثل 256 هستش براي من.

الان اين براي اداره ما هستش:
    البته الان سرعت روي 120 هست ولي من با اينترنت اداره روي 6 مگابيت هم دانلود كردم خيلي سريع

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان وایمکس من امروز وصل شد بعد از دو روز
    مودم هم BM632 گرفتم نصفه قیمت
    فعلا که خوبه تا ببینیم بعدا چجوری میشه
    فقط یه سوال من از کجا باید ببینم چقدر از حجمم مونده؟
    این عددهائی که تو حساب هستن خیلی عجیب غریبن
    Last edited by ExoMars; 09-11-2011 at 14:35.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینا بی کارن بر میدارن صفحه حساب کاربری رو عوض می کنند ؟

الان دیگه اون عددی که از روش می شد فهمید چقدر حجم داری رو برداشتن و باید از کارکرد دوره ها ببینی چقدر حجمت مونده .

---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------

دوستان وایمکس من امروز وصل شد بعد از دو روز
    مودم هم BM632 گرفتم نصفه قیمت
    فعلا که خوبه تا ببینیم بعدا چجوری میشه
    فقط یه سوال من از کجا باید ببینم چقدر از حجمم مونده؟
    این عددهائی که تو حساب هستن خیلی عجیب غریبن
    مجموع کل استفاده ها در دوره جاری (کیلوبایت) > این مقدار استفاده رو نشون میده

کارکرد دوره های قبل هم کارکرد دوره های قبل رو نشون میده

فقط حواست باشه سعی کن هم حسابت تا آخر ماه تموم شه هم کم نیاری چون اگه بمونه می پره و نمیره واسه دوره بعد . اگر هم استفاده کنی تموم شه بقیهش از حساب آزادت کم میشه و دوبله میفته برات .

به عبارتی ر...ن با این سیستمشون

12. 2 کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اینا بی کارن بر میدارن صفحه حساب کاربری رو عوض می کنند ؟

الان دیگه اون عددی که از روش می شد فهمید چقدر حجم داری رو برداشتن و باید از کارکرد دوره ها ببینی چقدر حجمت مونده .

توی همون صفحه اطلاعات حساب، یه جدولی هست به اسم "اطلاعات حساب اختصاص داده شده" که یه ستون داره به اسم "موجودی حساب". اون رو تقسیم بر 100 کنین مقدار باقیمانده حساب شما بر حسب مگابایت بدست میاد.

14. این کاربر از mahdi_206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی همون صفحه اطلاعات حساب، یه جدولی هست به اسم "اطلاعات حساب اختصاص داده شده" که یه ستون داره به اسم "موجودی حساب". اون رو تقسیم بر 100 کنین مقدار باقیمانده حساب شما بر حسب مگابایت بدست میاد.
    الان دیدم . ولی ظهر نبود . الان اضافه شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •