مدل گفتم دیگه
مدل گفتم دیگه
دوست عزیز هر لپتاپی کانفیگ متفاوتی داره! یعنی مثلا میتونه CPUش core i3 یا حتی core i7 extreme باشه!!
هیچوقت هیچ لپ تاپی رو نمیشه با صرف به دانستن مدل ارزیابی کرد. تمام لپ تاپ ها بنا به سفارش وارد کننده ها و تجار کانفیگ میشن، ممکنه یه شرکتی سیستم بالا سفارش بده چون مشتری هاش حرفه ای هستن، ممکنه یکی پایین سفارش بده چون توان مشتری هاش ضعیفه، ممکنه یکی چندجور متفاوت کانفیگ سفارش بده.
هروقت کانفیگ رو گفتید میشه درمورد اظهار نظر کرد و بسته به کاربردتون ارزیابی کرد.
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.2 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i3 2.53 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 2 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 4330 DDR3 512 MB UpTo 1970 MB
صفحه نمایش: 14.1" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
با سلام!
من دانشجوی معماری هستم .میخوام یک لپ تاپ جدید بخرم خیلی هم عجله دارم!
تحقیق زباد کردم این فوروم ها رو هم خوندم .اطلاعات خیلی مفیده اما هرچی بییشتر میخونم گیج تر می شم!!!
1.من یک لپ تاپ تا قیمت 1 میلیون میخوام که برای برنامه های معماری مناسب باشه و قابلیت رندرگیری سریع رو داشته باشه(3D Max,Autocad,photoshopو ......)
2.وزن لپ تاپ هم برام مهمه که سنگین نباشه.
اصراری به مارک خاصی ندارم فقط میخوام برا ی مقدار پولی که هزینه می کنم بهترین کیفیت رو بگیرم....
لطفا چند تا گزینه به من معرفی کنید و راهنماییم کنید از این سردر گمی در بیام!
(اگر با قیمت کمتر هم لپ تاپی جوابگوی کار من باشد هم از اطلاعاتتون متشکر میشم)
مرسی
ّبا سلام دوست من مدلي كه معرفي كردين.dell502 عاليه فقط يه مشكل تو مدل 501يكش داشت كه اگه بهش فشار بياري شديدااااااااا داغ ميكنه..بهت hp dv6t رو پيشنهاد ميكنم
پول بابا رو دور نریز
صد درصد ایسر گارانتی سازگار ارقام و اینکه قیمت سایت 50 تومن بالاتر است
شما 4750 که 14 اینچه و 5750 هم 15.6 اینچی هست شما هر کدوم بود بگیر 4750 بهتره برای شما
ایسر با گرافیک 540 بگیر خلاص
اگه کور آی تری داشت حدود 710 تومنه
اگر کور ای فایو داشت نزدیک 800
بعد هم موقع نصب برنامه ها دقت کن برو گزینه استفاده از گرافیک و قابلیت کودا رو تو اون برنامه های رندر گیری فعال کن
بعدشم ماچ ما یادت نره
بوس
بهترين لب تاپ با كارايي بالا hp dv6t
لپ تاپه ای،همچین، بدک نیست. اما شما که گرافیک میخوای نه، اصلا خوب نیست. اولا ATI سری4000 های اولیه هستش. الان سری 6000 داره تموم میشه!! حافظه خود گرافیک هم 512تا بیشتر نیس، و همینطور GDDR3 هستش؛ بماند که 2گیگ بیشتر نداره، با این وجود توی ویندوز 7 نمیشه انتظار زیادی برای اجرای گرافیک روون و بالایی داشت.
اگر استفاده تون بازی و گرافیک هستش اصلا بهتون پیشنهاد نمیکنم.
Last edited by resident; 06-05-2011 at 11:31.
آقا یک نفر نمیاد یک ریویو از این مدل 4750 بنویسه!؟ مثل مدل 5742 که فکر کنم آقای پامی نوشته بودن و فوق العاده بود! منتظریم
سلام دوستان
قصد خريد لپ تاپ با مشخصات زير رو دارم
CPU:inlet core2due/core i5
video card:1giga byte dedicate
h.d.d:320 up to 500 -7200rpm
resolution :1024 HD
ram: 4ddr3 up support 8gig
Wimax support technology
battery life:up to 4hourse
Usb 3 support\
دوستان بيشتر كارم هم براي كارهاي گرافيكي مانند فتوشاپ
لطفا حدود 1ميليون تومان
حتما تكنولوژي وايمكس رو ساپپورت كنه و كارتش رو داشته باشه
Last edited by shahabshajiratico; 06-05-2011 at 13:07. دليل: تغييرات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)