من همه رو منفی زدم این آزمون خسته بودم و حوصله نداشتم
فقط عمومی ها رو زدم و اختصاصیا رو همینجوری شانسی شانسی میزدم... که شانس هم نیوردم و همه منفی شدن![]()
من همه رو منفی زدم این آزمون خسته بودم و حوصله نداشتم
فقط عمومی ها رو زدم و اختصاصیا رو همینجوری شانسی شانسی میزدم... که شانس هم نیوردم و همه منفی شدن![]()
آره ،آزمون امروز سنجش خوب بود ،مخصوصا رياضيش چند تا سئوال خيلي باحال داشت ...
ولي يكي از بدترين آزمونهايي بود كه دادم ... !
سئوالات شيميش نسبت به قبلي ها خيلي بهتر و سخت تر و نزديك تر به كنكور بود ، رياضيش هم مثل هميشه عالي بود ،و دين و زندگيش هم خيلي سخت ... !
...
سلام.
از بچه هایی که سنجش دادن امروز کسی میتونه سوالای عربیشو اینجا بذاره؟
مرسی![]()
آزمون امروز سنجش به نظر منم بهترين بود.
درصدايي كه خودم حساب كردم:
ادبيات:58
عربي:75
معارف:78
زبان:75
رياضي:65
فيزيك:85
شيمي:80
خوب تبریک میگم به دوستایی که سنجش شرکت کردن و راضین !
فقط یه سوال ! چرا بعضیاتون شرکت نکردین ؟
در ضمن بچه ها ثبت نام آزاد کیه ؟ تموم نشده ؟ از کجا ثبت نام کنم ؟
ای بابا
اعصابم خورد شد...فیزیک چند تا سوال مفت از دست دادم به خاطر حواس پرتی
بابا تو سالن امتحان گرم بود عصبی شده بودم!
دیشب هم نخوابیده بودم...
فیزیک رو 38/8 میزنم!
شیمی هم که نخونده بودم...
ولی بقیه رو نسبتا خوب زدم ولی از آزمون قبلیم پایین تره!
انشالله ازمون جامع
ممنون/![]()
پس من بالاخره در بناعمرم 1بار شانس آوردم.......امروز مونده بودم گلمچ برم یا سنجش ،گفتم میرم سر خیابون مسیر امتحان و به تاکسی میگم هر کدوم و رفت همونو امتحان میدممارو برد سنجش .....
دمش گرم.....
منم خوب دادم.....
Last edited by mazg; 26-02-2010 at 13:57.
ثبت نام آزاد چندروزیه که شروع شده و تا 15 اسفند ادامه داره . آدرس سایتش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هزینه ثبت نام واسه کنکور آزاد چقدره؟
تقریبا بیشتر افراد از همون اول سرعتشون در حد ِ بنز نبوده! و قرارم نیست باشه! اصولا سرعت کم یا به خاطر تمرین ِ کم و یا تحلیلی تمرین نکردنه. تمرین ابتدائی همیشه باید اصولی باشه که نتیجه بده، من خودم ریاضی رو تقریبا از 0 شروع کردم چون وقتی با تست ها برخورد کردم سرعتم افتضاح بود!
اون 90 درصد رو احتمالا از بس حل کردی حفظ شدی! میگم "احتمالا"، اولا توی یه آزمون سوالای وقت گیر درجه بندی دارن، شاید یک سوال به دلیل اینکه قبلا نمونه شو ندیدی وقت گیر باشه، یا بخاطر اینکه روی راه حلش تمرکز نکردی. به نظر من، از الان خیلی روی زمان گیر نده و تمرکز نکن، تست هارو طوری تحلیل کن که یک دید پیدا کنی، فـرض کن مثلا داری می خونی یکبار برای همیشه!! اینطور که نیست واقعا اما مهم اینه که به انواع تیپ تست های یک مبحث تسلط پیدا کنی و اون مبحث بعدا دوباره برات مشکل ساز نشه. حل تست های متنوع، از تکراری خیلی بهتره.تقریبا 90 درصد سوال ها رو چون قبلا حل کردم بلدم ولی خیلی شده از یه سوال بخاطر وقت گیر بودن بگذرم !
باز هم موضوع اینه که احتمالا براش وقت کمتری میذاری!! توی آخرای سال سوم و بعد توی پیش من تازه به سرعتم دقت کردم. کاری که کردم این بود که هرشب 10 تا 15 تست ریاضی توی زمان میزدم. یعنی مثلا از ده تا 4 تا بزنم اما درست بزنم. بعد به مرور بیشتر، بعد زمان کمتر و این برای مسائل شیمی و فیزیک هم صدق می کنه. این آخرین کارها ست که برای افزایش سرعته، اول تسلط بعد سرعت.چطوری سرعت رو میشه بالا برد ؟ لازم به ذکره که این مشکل توی درس های دیگه مثل فیزیک هم خیلی اذیتم میکنه و شیمی هم که کلا تست های محاسباتیشو نخونده رد میشم![]()
یا استرس، یا عجله برای جواب دادن به همه ی سوالات و یا تمرکز کم. باید ببینی عامل و مانع چیه، من هم این مشکل رو داشتم و دلیلش اولی و دومی بود، باید بدونی که قرار نیست به همه ی سوال ها جواب بدی! باید به اونائی که داری جواب میدی درست پاسخ بدی. من کاری که کردم این بود که می گفتم مثلا توی 20 تا سوال ریاضی به 12 تا جواب میدم و فقط تمرکزم روی اونا میذاشتم، و برای شیمی و فیزیک، اگر وقت اضافه آوردم روی بقیه تمرکز می کنم. گاهی آدم می خواد سرعتش رو ببره بالا و اگه این با تمرین و تسلط نباشه، باعث بی دقتی های خوف ناک! میشه.جدا ازین مشکل دیگه ای هم که دارم غلط های مسخره در حد تیم ملی در سر جلسه هست ! مثلا دو به توان سه رو مینویسم 24 ! یا 1+1 رو صفر در میارم ! ساده کردن کسر ها و کلا عملیات جبری رو خیلی سوتی میدمکسی میدونه من چه مرگمه احیانا ؟
![]()
این مشکل رو وقتی متوجه شدم که امروز معلممون دقیقا سوالی رو که خودم دیشب به سادگی حل کرده بودم رو مطرح کرد و من مثل چی موندم توش اینبار ! چون با اینکه راه حل رو میدونستم همش تا وسطاش میرفتم یهو میدیدم اشتباه کردم و وقت هم داشت رد میشد و اضطراب و .....
ممنون از کمکتون پیشاپیش
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)