متشکر دوست عزیز . قیمت سایز 46 NX-720 تو بانه دور بر 2.200.000 هست .ارزش داره بخرم ؟
یه سوال دیگه : NX-720 مثل NX-700 پنل شیشه ای محافظ داره یا مثل EX-700 هست ؟
متشکر دوست عزیز . قیمت سایز 46 NX-720 تو بانه دور بر 2.200.000 هست .ارزش داره بخرم ؟
یه سوال دیگه : NX-720 مثل NX-700 پنل شیشه ای محافظ داره یا مثل EX-700 هست ؟
Last edited by A.N.A.P; 22-07-2011 at 19:25.
سلام
دوستان led خوب با کیفیت تا قیمت 1.600.000 چی سراغ دارید؟
ببخشید ایجا میپرسم ...چون اینجا فعالترن ....من تو این تابیک جاییو پیدا نمیکنم که بحث جامع راج به sumsong led 40c5550 داشته باشه میشه ادرسشو برام بزارید ممنون...باز ببخشید
سلام میخواستم ببینم این پلاسما های جدید بهترن یا lcdوled ها البت با توجه به قیمتشون.و پلاسما های 3d چه جورین؟
دوستان sam 40d585 یک و هفتاد چطوره؟بگیرم؟
بچه ها سلام راستی من C6960 C6900 رو گرفتم خیلی چیز تمیزی بید
ممنونم از راهنمایی هاتون بعد یک سوال داشتم می خواستم بدونم
این تلویزیون های سامسونگ تا چقدر هارد رو ساپورت میکنن خودشون می گنن یک ترا
ولی از کسی شنیدم هارد 2 ترا هم زده جواب داده ؟؟؟؟
توضیح می دید![]()
مبارک باشه مطمئن باش تو تصاویر2بعدی راضیت نگه میداره،من هارد بیشتر 1ترابایتی نداشتم که تست کنم.
یکی از مزایای c6960که بیشتر اوقات (ابی)tanhayam عزیز بیشتر اوقات اشاره میکرد:(precision dimming)
![]()
دوست عزيز اين كه ميفرماييد 720 كيفيت فوق العاده اي دارد آيا در اثر تجربه و تست شخصي به اين نتيجه رسيده ايد؟ چون هميشه كيفيت مسئله اي است نسبي است.
سئوال من اين است كه كيفيت nx720 در مقايسه با ex720 چگونه است.من اصلا به دنبال سه بعدي نيستم و برايم فقط كيفيت تصوري مهم است. و نميخوام 400 تومن بابت سه يعدي بودن و عينك پول بدم.ولي اگه بدونم كيفيت تصوير nx720 بهتر از ex720 است بدون شك همين يكي رو ميخرم.
آيا كسي كيفيت اين دو را عملا مقايسه كرده؟
ممنون
پس یک ترا رو بدون مشکل و کندی نشون می ده
پس می تونه بالا تر هم نشون بده
با سلام مجدد خدمت دوستان
ممکنه اگر کسی میدونه بگه 40nx720 سونی با usb چه فرمتهای ویدیو را پخش میکنه ؟ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)