دروود دوباره
دوستان امشب از آسیاتک مبنی بر شکایت من از ارم نت با من تما گرفته شد که تقریبا همه جزئیات رو گفتم!
خواهشمندم شما هم پیگیری بفرمایید به ویژه در مورد ترافیک هایی که به نادرست از ما کم شده است
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
دروود دوباره
دوستان امشب از آسیاتک مبنی بر شکایت من از ارم نت با من تما گرفته شد که تقریبا همه جزئیات رو گفتم!
خواهشمندم شما هم پیگیری بفرمایید به ویژه در مورد ترافیک هایی که به نادرست از ما کم شده است
بله.مرکز دستغیب...پینگ ماتریکس زده بالا؟! میخواستم از ماتریکس adsl بگیرم
شما مرکز دستغیب بودین؟
شما یه trace از گوگل بگیر ببین مشکل پینگ از مخابرات هست یا ماتریکس
کامندش اینه :
tracert -d google.com
نمیدونم خیلی بد شده.خوصله هم ندارم یه ماه بدون اینترنت باشم ... قبلا که از پارسآنلاین خواستم برم ماتریکس 1 ماه طول کشید ...
اینم ماتریکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من نیومده فعلا ...ماتریکس خیلی وقته فاتحش خونده شده دیگه
دیروز هم یک اسمس اومد مبنی بر اینکه از این به بعد تعرفه ها با 5درصد ارزش افزوده محاسبه میگردد
![]()
ماتریکس تایم اوتش زیاد شده ... من که این روزا دیگه همش از ارم استفاده میکنم.... مشکل از خود ماتریکس هس... چون با ارم که کانکت میشم سرعتم خوبه... تایم اوت هم ندارم...
حتی توو یاهو هم که سروراش قویتره صدا قطعو وصل میشه.... با ارم مشکلی نیست... ماتریکس سکته زده...
اولی ارم نت هست و دومی ماتریکس... واقعا تایم اوت کفر آدمو در میاره... حتی اگه 4 5 تا هم باشه... همین 4 5 تا هم باعث میشه دیتا ردو بدل نشه و کلی صدا قطع و وصل بشه و بره روو اعصاب آدم... دیگه توو بازی آنلاین که هیچ کاری نمیشه کرد... حاظرم پینگم 300 باشه ولی تایم اوت نداشته باشم... بزنم به تخته ارم چند روز اخیر حداقل واسه من خوب شده... ( مرکز فیاض بخش ) سیم مسی.
![]()
از زمانی که ISP ایم از INFORMATION TECHNOLOGY اومده روو ASIA TECH سرعتم خیلی بهتر شده
![]()
عجب بدبختی گیر کردم.
آخر نفهمیدم از کجا نت بگیرم که هم پینگش خوب باشه و هم سرعت قابل قبولی داشته باشه.
فکر کنم باید از مخابرات بگیرم یه تست بزنم ببینم چجوریه
کلا تو ایران بیخیال اینترنت خوب و بدون دردسر باشی از همه چی بهتره!!! اینترنت مخابرات که همون ارم نت هست...
پس یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون ارم نت هستش؟
دوستان ارم نت مدتی هست که سرعت شبانه خیلی کم شده
مثلا من به زور شبی 500 مگ دانلود می کنم - آخه این چه وضعیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)