؟؟؟
؟؟؟
کسی اینجا I OS 5 رو نصب کرده ؟! من که نصب کردم ! از امکاناتی که اضافه شده خوشم اومد !
دوستان کسی یه اسپیکر خوب پرتابل برا آی پاد سراغ نداره؟
اصن کدوم برند خوبه؟
من نصبیدم، طاقت نیاوردم، همین که موقع سینک دستگاه رو قفل نمی کنه و سینک با وای فای و OTA خودش خیلی حال داد.
کلا دیگه نیاز قطعی به کامپیوتر از بین رفته.
دستگاه که دفعه اول بالا میاد نیازی به اکتیو شدن با آیتیونز نداره، علاوه بر آیتیونز با آیکلاود هم می تونه سینک شه و بکاپ بگیره. از طریق اینترنت می تونه آپدیت شه ...
بگذریم از سایر امکانات اضافه شده ...
و یک چیز بدرد بخوری که اضافه شده آهنگ ها رو میشه همون از داخل آیپاد پاک کرد ! راحت شدیما !![]()
فقط نکته بدش که خیلی هم بده اینه که دیگه Multitasking Gestures کار نمی کنه، یعنی گزینش میاد ها ولی عمل نمی کنه. فقط رو آیپد 2، رو آیپد 1 هم مثل قبل می شه با یه دستکاری کوچیک فعالش کرد ولی رو آیپاد و آیفون کلا امکانش از رو فرمور حذف شده!
سلام .
کسی لینک دانلود ios5 مخصوص ipod touch 4g رو نداره؟
من میخواستم آپدیت کنم ولی دیدم itunes نمیخواد فایل اپدیت رو به من بده.برای همین گفتم فایلشو دانلود کنم و دستی اپدیت کنم.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.انجمن حمایت از کسانی که در کف ios5 هستن.
خیلی ممنون.
راستی جیلبریک انتترد شده یا تترد ؟
برای ویندوز هست برنامش یا فقط برای مک؟
Last edited by hosein ati; 20-10-2011 at 12:17.
تترد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و مثل همیشه هم رداسنو مشکلات جزیی داره. مثلا گاهی وقتا که سوییچر رو باز می کنید فریز می شه و باید ریستارت کنید، که خب اگه کامپیوتر و رداسنو دم دستتون نباشه مشکل ساز می شه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان فکر کنم اگر بخوام آیپاد رو جیلبریک نکنم تنها راه خرید برنامه ها همون گیفت کارت هست ، درسته؟
کسی از قیمت و اینکه از کجا بخرم بهتره خبری داره
من کلاً به 3 یا 4 تا برنامه نیاز دارم ، با توجه به اینکه آیپادم 3g (دیگه یکم برای سیستم عامل های روز اپل ، ضعیف شده) هست گفتم اگر جیلبریک نکنم بهتره و امکان هنگش پایین میاد ، برای همین توی فکر خرید برنامه ها هستم.
با سلام. دوستان میخواستم سورس های سیدیا به درد بخور رو معرفی کنید. مخصوصا اون هایی که I os ۵ رو ساپورت میکنن. خیلی ممنون.
راستی وقتی که تایپ میکنم ایپاد کلمه ها رو حدس میزنه، چطوری این قابلیتو خاموش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)