عزیز من شما وقتی این رو میریزید با PES Editor یک پرینت مجازی از روستر تیمها در میاری بعد فایل Edit رو پاک می کنی این ادیت فایل به هیچ دردی نمیخوره فقط به درد این می خوره که باهاش اسامی صحیح رو استخراج کنی و روی ادیت فایل خودت اعمال کنی
عزیز من شما وقتی این رو میریزید با PES Editor یک پرینت مجازی از روستر تیمها در میاری بعد فایل Edit رو پاک می کنی این ادیت فایل به هیچ دردی نمیخوره فقط به درد این می خوره که باهاش اسامی صحیح رو استخراج کنی و روی ادیت فایل خودت اعمال کنی
کسی راهی به ذهنش نمیرسه که یک کم سطح بازی توی مد مستر لیگ سختر بشه ؟اینجوری بازی ها خیلی یکنواخت شده .
بازیکنای قوی رو بفروش هر چی مستضعف و فوتبال نابلد هست بخر
درست میشه مثل اون اولین بازی مستر لیگ که ordaz اینا راه هم نمیتونن برن. بعد کم کم قوی میشن یه کم
یادگاری یکی دو تا از اینا رو توی تیمم نگه داشتم. باباالان این ordaz برا خودش ستاره ای شده یک تنه یک تیمو حریفه.
چرا کونامی لول سختری توی بازی قرار نمیده مثلا مستر پلیر یا مثلا فول اکسپرت . وضعیت فیفا 2009 از این نظر چطوره کسی اینجا فیفا باز هم هست؟
آره راست میگی .کسی راهی به ذهنش نمیرسه که یک کم سطح بازی توی مد مستر لیگ سختر بشه ؟اینجوری بازی ها خیلی یکنواخت شده .
کسی راهی بلد نیست ؟؟
من یک pes2009_edit01 جدید می خواستم
سلام دوستان این مستر لیگ کلا جریانش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2؟ مثلا من در مست لیگ یه تیم میسازم چجوری میتونم اسم بازیکنا شو تغییر بدم
یا چهرشونو بسازم
3> چجوری میشه یه تیم ساخت ؟ مثلا تو دسته دوم لیگ هستیم بعد
همنطور بازی کنیم و قهرمان لیگ دسته دوم بشیم و بعد به لیگ برتر سعود کنیم
همینطور روند سعودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by zadis; 20-01-2009 at 16:06.
با کیت سرور دیگه توی پوشه IMG که داخل پوشه کیت سرور هست یه فولدر به نام CV06.IMG میسازی اون فایل فیس رو میریزی توی اون پوشه
جریانش اینه یه تیم بر میداری از دسته 2 شروع می کنی میای بالا پول در میاری بازیکنان بزرگ تر و حرفه ای تر می خری بازیکن جوان و آینده دار هم گیر آوردی نگه میداری بازیش میدی تا رشد کنه حالت مربیگری مود bal هست اونجا بازیکنی اینجا مدیر کل و همه کاره
Last edited by Spaniuly; 20-01-2009 at 16:46.
کسی نیست جواب منو بده
راستی چرا کیت سرور جدید که برای pes 2009 درست شده دیگه مثل pes 2008 نیست که تو مستر لیگ یک منو مانند اون بالا درست کنه، تازه stadium هم نمی شه باش ایمپورت کرد؟
Last edited by ali_pes2008; 20-01-2009 at 16:57.
سلام من اين پچ 2.5 كامل gaming access رو دانلود كردم.428 مگ.اما setup در gakserver فعال نيست بعد از نصب پچ كه خودش مسير نصب رو پيدا ميكنه دقيقاً بايد چكار كرد.setup رو كه باز ميكنم گزينه game يك information نشون ميده و گزينه setting رو اصلاً پيدا نميكنه تو رو خدا كمك كنيد.اصلاً از اون succes خبري نيست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)