تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 576 از 905 اولاول ... 76476526566572573574575576577578579580586626676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,751 به 5,760 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام

من واقعا موندم چی کار کنم...

برای مصرف زیاد بنزینم رفتم دیاگ زدم...

طرف گفت منفولید باید شست و شو بشه با اسپری!

صافی بنزین باید عوض بشه!

شمع هم باید عوض بشه!!!!!!

میدونم چرت گفته..آخه فیلتر بنزین چه ربطی به مصرف زیاد بنزین داره؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تازه کثیف بشه باید کمتر بشه مصرف!!!

شمع ها رو میگم نمیشه تنظیف و تنظیم کرد؟؟ میگه نه عوض کن!

میگم چی بگیرم؟ میگه بوش!!!

میگم تقلبیه که!

میگه آره همه شمع های بازار تقلبیه!

چه غلطی بکنم من؟

شمع چی خوبه؟؟؟ اکیوم بهتر از بوش تقلبی نیست؟؟؟
    دنسو اصل شاید بشه گیر آورد ولی خیلی گرونه ارزش داره روی پراید؟؟؟؟
    سلام
    مصرف سوخت زياد به عوامل زيادى بستگى داره از جمله کثيف بودن ----- بنزين ----- هوا شمع و واير . کيفيت بنزين مصرفى و...
    فيلنر بنزين خودش به تنهايي نميتونه زياد باعث مصرف سوخت بشه و به اين و به اين صورتم نيست که کثيف بودنش باعت کمتر شدن سوخت بشه اين طرز فکر اشتباهه ----- بنزين اگه کثيف بشه و باعث ميشه که بنزين به درستى به موتور نرسه در نتيجه باعث لرزش در دور ارام و افت شتاب و کشش و در موار شديد تر باعت سوختن پمپ بنزين يا خاموش شدن ناگهانى خودرو هنگام حرکت به ويژه سر پيچ ها يا دست انداز ميشه
    مچرد بعدى مه خيلى تو مصرف سوخچ تاثير داره ----- هواو شمع هستش که بايد سر وقت تعويض بشه
    بله شمع قابله تميز کردن و تنظيم کردنه و بايد هر 10 هزار کيلومتر بازدىد و تنظيم و سر هو 20 هزار تا تعويض بشه
    سنسور مانيفولد هنگامى بايد شستشو بشه که از ماشين دود سىاه بياد بيرون يا اينکه ماشين خام سوزى يا احتراق ناقص داشته باشه که خود اين خام سوزى باعث افزايش مصرف سوخت ميشه
    تلبته تميز بشه بدک نيست
    بله شمع هاى بوش تقلبيش زياده و بهتره از شمع هاس توليد داخل و تحت ليسانس استفاده بشه مثل شمع نور تحت ليسانس بوش يا شمع اکيوم تحت ليسانس اتحاد موتور که هر دو کيفيت قابل قبولى داره
    شمع هاى دنسو علاوه بر قيمت بالا نسخه ى تقلبى هم داره که خريدش راسخت مى کنه
    به نظر اول ----- بنزين شمع و واير و ----- هوا اگه عو ض نکرديد عوض کنيد به احتمال زياد مصرف سوخت نرمال بشه

2. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

اقا این واشر سر سیلنر دقیقا چیکار میکنه؟؟

وظیفه اش چیه؟؟

خودم میتونم تعویضش کنم؟؟

ممنون میشم یه عکس هم ازش بزارید؟؟

قیمت و مارک خوب هم معرفی کنید ....ممن.ن
    سلام
    واشر سر سيلندر از اسمش معلومه واشرى هست که بين سيلندر و سر سيلندر قرار ميگىره
    و وظيفش جلو گيرى از ورود اب به داخل روغن و روغن به داخل اب هستش همچنين از ورود هوا فشرده شده توسط پيستون ( کمپرس ) به داخل اب راياتور جلو گيرى ميکنه
    که معمولا به دو دسته تقسيم ميشه واشر سر سيلندر استاندارد يا STD يا تعميرى
    که تعميرى خودش چند نمونه داره تعمير اول . تعمير دوم . تعمير سوم يا ( 1سوراخ .2سوراخ .3 سوارخ )
    تصويرش را هم تو گوگل سرچ کنيد مياد قيمتش بستگى به نوع ماشين داره که چقدره

4. 2 کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    مصرف سوخت زياد به عوامل زيادى بستگى داره از جمله کثيف بودن ----- بنزين ----- هوا شمع و واير . کيفيت بنزين مصرفى و...
    فيلنر بنزين خودش به تنهايي نميتونه زياد باعث مصرف سوخت بشه و به اين و به اين صورتم نيست که کثيف بودنش باعت کمتر شدن سوخت بشه اين طرز فکر اشتباهه ----- بنزين اگه کثيف بشه و باعث ميشه که بنزين به درستى به موتور نرسه در نتيجه باعث لرزش در دور ارام و افت شتاب و کشش و در موار شديد تر باعت سوختن پمپ بنزين يا خاموش شدن ناگهانى خودرو هنگام حرکت به ويژه سر پيچ ها يا دست انداز ميشه
    مچرد بعدى مه خيلى تو مصرف سوخچ تاثير داره ----- هواو شمع هستش که بايد سر وقت تعويض بشه
    بله شمع قابله تميز کردن و تنظيم کردنه و بايد هر 10 هزار کيلومتر بازدىد و تنظيم و سر هو 20 هزار تا تعويض بشه
    سنسور مانيفولد هنگامى بايد شستشو بشه که از ماشين دود سىاه بياد بيرون يا اينکه ماشين خام سوزى يا احتراق ناقص داشته باشه که خود اين خام سوزى باعث افزايش مصرف سوخت ميشه
    تلبته تميز بشه بدک نيست
    بله شمع هاى بوش تقلبيش زياده و بهتره از شمع هاس توليد داخل و تحت ليسانس استفاده بشه مثل شمع نور تحت ليسانس بوش يا شمع اکيوم تحت ليسانس اتحاد موتور که هر دو کيفيت قابل قبولى داره
    شمع هاى دنسو علاوه بر قيمت بالا نسخه ى تقلبى هم داره که خريدش راسخت مى کنه
    به نظر اول ----- بنزين شمع و واير و ----- هوا اگه عو ض نکرديد عوض کنيد به احتمال زياد مصرف سوخت نرمال بشه
    نمیدونم والا دوست عزیزمون آقای محمد استارتر تاپیک صرفه جویی در هزینه های خودرو تا سقف میلیونها تومان اینو نوشتن :

فیلتـر بنزین تاثیری در افزایش سوخت نداره . برعکس , اگر فیلتر خیلی خیلی کثیف بشه فشار سوخت در پشت انژکتورها کم میشه و باعث مصرف کم در شهر و دُک زدنِ ماشین در سرعت زیاد میشه .

فی / لتر هوا رو که تازه عوض کردم.....الان 16 تا کار کرده ماشین.....به نظرتون عوض کنم شمع ها رو یا تمیز و تنظیم؟؟؟

اکیوم تقلبی هم هست؟؟؟ یا همه اکیوم ها تحت لیسانس هستن؟

از اگزوز ماشین دود سیاه نمیاد!

فیل/ تر بنزین خوب در بازار چی هست؟؟؟ میخوام بنجل نندازم روی ماشین

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خدمت اساتید سلام
    تنر90 دارم مدل 91 مشکلی که اخیرا پیداکرده اینه که صبح وقتی ماشین استارت میزنم ماشین خود به خودگاز میخوره ودورموتور بالا وپایین میره بردم نمایندگی ایران خودرو کارشناس فنی گفت باید دیاگ بزنیم دوروز ماشین خوابید ودیاگ زده شدولی متاسفانه خوب نشد این هم بگم وقتی ماشین سرد هست این اتفاق می افته وقتی موتورگرم شد نرمال میشه وهنگام نرمال هم موتورلرزش داره لطفا راهنمایی کنید متشکرم .
    همه نمایندگی ها تخصص و دستگاههای کافی رو برای تست برقی و کامپیوتری ندارند ولی این رو نمی گند
    بعضی از نمایندگی ها و یا مرکز های تخصصی سیستم برقی ( نه تنظیم موتوری های فراوان در شهر) می تونند دیاگ ای سی یو کنند و اگر حتی مشکلی در یک فیش هم باشه اونو پیدا کنند
    دریچه گاز ماشینتون تست شده؟

7. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نمیدونم والا دوست عزیزمون آقای محمد استارتر تاپیک صرفه جویی در هزینه های خودرو تا سقف میلیونها تومان اینو نوشتن :

فیلتـر بنزین تاثیری در افزایش سوخت نداره . برعکس , اگر فیلتر خیلی خیلی کثیف بشه فشار سوخت در پشت انژکتورها کم میشه و باعث مصرف کم در شهر و دُک زدنِ ماشین در سرعت زیاد میشه .

فی / لتر هوا رو که تازه عوض کردم.....الان 16 تا کار کرده ماشین.....به نظرتون عوض کنم شمع ها رو یا تمیز و تنظیم؟؟؟

یکک دلیل نیمه نصفه می تونه کافی نبودن سوخت و انفجار ناقص که باعث بد کار کردن وتور بشه باشه
    همچنین فشاری که بر پمپ بنزین وارد می شه چون تحت فشار کار می کنه
    ولی این بالا بودن مصرف سوخت واقعن معضل عجیبی شده در ماشین ها
    از مدل بنزین تا شرایط استفاده و حتی فشار باد لاستیک گرفته تا مشکل انژکتور تنظیم نبودن فشار بنزین و مشکل برقی یا سنسور اکسیژن وو سیستم برگشت بخار بنزین

9. 3 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    ماشين شما قطعا مشکل داره که تا به اين کارکرد دو بار واشر سوزونده . اونم مدل 89 که اکثر قطعاتش خوب بود براى بار اول احتمال ميدم به نشتى در سيستم خنک کننده يا کيفت نامناسب مخلوط اب و ضد يخ داخل رادياتور يا ترموستات که احتمال داره درست باز نشده و امپر رفته بالا و واشر سوزونده
    براى بار دوم . کم کارى مکانيک و تراشکار و کيفيت بد واشر مورد استفاده
    بازم تاکيد مى کنم اين دفعه که باز شد هتم بوش ها را بررسى کنيد که در يک سطح باشند
    بنزینم رو زاپاس بود رفتم 30 لیتربنزین زدم مشکل سره صبح استارت زدنم که بد روشن میشد رفع شده الان فقط داخل رادیاتور اون مشکل کثیف بودن داخل رادیاتور رو دارم .حتی اب هم کم نمیکنه با این تفاصیر چی صلاح میدونید سامی جان ! بازکنم ؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

بنزینم رو زاپاس بود رفتم 30 لیتربنزین زدم مشکل سره صبح استارت زدنم که بد روشن میشد رفع شده الان فقط داخل رادیاتور اون مشکل کثیف بودن داخل رادیاتور رو دارم .حتی اب هم کم نمیکنه با این تفاصیر چی صلاح میدونید سامی جان ! بازکنم ؟؟
    سلام
    احتمالا ----- بنزين ماشين شما بيش از حد کثىف شده و براى همين بنزين درون باک که کم بوده بنزين به درستى نميرسيده به موتور و خاموش ميشده يا اينکه بنزين قبلى کيفيت خوبى نداشته و بنزين جديد کيفيت خوبى داشته کلا اين خاموش شدن ها يا بد روشن شدن ها در صبح ها يا هواي سرد جداى موتور به کيفيت بنزين مصرفى هم خيلى ربط داره .
    و اما در مورد سر سيلندر با توجه به عکس هايي که گذاشتيد قطعا واشر سر سيلندر ماشين شما ايراد داره (ترسونده ) و بايد هر چه سريتر سر سيلندر باز بشه و رفع عيب .
    البته گاهى وقتا واشر سر سيلندر که خراب ميشه نشانه هاى کوچيکى از خودش نشون ميده که شايد شخص متوجه نشه اصلا .
    پس هميشه کم نکردن اب يا جوش نياوردن دليل خوبى براى سلامت واشر سر سيلندر نيست ممکنه علامت ديگه اى داشته باشه مثل وجود گل داخل رادياتور يا وجود روغن داخل رادياتور

12. 2 کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام
    صحبت هاتون را تا حدودى قبول دارم .
    بنده هم عرض کردم که به تنهايى نميتونه باعث افزايش مصرف سوخت بشه بلکه ميتونه باعث مشکبات زياد ديگه اى بشه مثل سوختن پمپ بنزين يا لرزش و از شتاب و کشش افتادن ماشين .
    بر فرض مثال ماشين شما صافى بنزينش کثيفه و ماشين شتاب و کشش قبل را نداره و شما براى اينکه بتونيد اين کشش و شتاب را جبران کنيد ناچار بايد پدال گاز را بيشتر فشار دهيدتا به موتور سوخت بيترى برسه و چون صافى کتيف شده با فشار دادن بيش از حد گاز باعت ميشه بنزين مقدارى از اين جرم ها واشغال هاى داخلى صافى را بشوره و با خودش بياره پشت اژکتور ها و همين کار در مدت طولانى باعث گشادشدن سوزن انژکتور ها يا حتى تشتى از انژکتور ميشه که خودش باعث مصرف زياد سوخت ميشه پس در نگاه اول ممکنه که به نظر باعث کاهش مصرف سوخت بشه ولى در در مدت طولانى نتيجه ى عکس داره .
    شمع ها را تميز کنيد و فيلرشون را تنظيم کنيد . و حدود 20 هزار تعويض الته يه نکته ى ديگه ماشين شما تا حالت کارکرد زيادى نداره و ماشين مصرفش تا 20 هزار تا ممکنه زىاد باشه و بعد رفته رفته کم ميشه .
    تو صيه مى کتم از جايگاه هاى خوب بنزين بزنيد و تريحا يا ىورو 4 يا سوپر
    اکيوم نسخه ى تقلبى داره . معمولا تحت ليسانس ها روى جعبش علامت ستاندارد حک شده و نوشته by EMCO و بوش ها هم رو جعبش به فارسى نوشته نور
    ----- بنزين بوش اصلى يا پرفلکس . يا داخل بسته بندى سايپا يدک

14. 2 کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

استپر ماشین (پراید) اگر کثیف باشه با چی میشه اونو کامل تمیز کرد ؟

ممنونم

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

استپر ماشین (پراید) اگر کثیف باشه با چی میشه اونو کامل تمیز کرد ؟

ممنونم
    فقط با یک دستمال و بدون فشار آوردن به به هیچ قسمت حتی واشر آن
    و شاید در بعضی مواقع یک قطره روغن در یک سوراخ ریز مربوط دارهولی از ساییدن و روغنکاری خودداری کنید

17. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •