سلام اقا من خیلی حال کردم با حاتون یه مشکلی هست که من fsx sp2 رو دانلود کردم ولی اجازه نصب نمیده میگه حتما باید ویندوز sp2 داشته باشید راه حلی وجود داره برای این مشکل در win 7 64 bit یا xp sp3 ???????????????//////
سلام اقا من خیلی حال کردم با حاتون یه مشکلی هست که من fsx sp2 رو دانلود کردم ولی اجازه نصب نمیده میگه حتما باید ویندوز sp2 داشته باشید راه حلی وجود داره برای این مشکل در win 7 64 bit یا xp sp3 ???????????????//////
سلام
خوب بهترین کار اینه که Acceleration رو نصب کنی.. کرکش هم تو صفحه اول هست
Acc مضایای خوبی داره 1 اینکه با نصبش سرویس پکها نصب میشه
2- امکان لندینگ روی ناو
3-بهبود راندمان برنامه و...
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
قبلا جناب TOOMY توی چند پست در مورد IVAO آموزش داده بودن سرچ کنید پیدا میشه.
پس یعنی می فرمایید ما تا الان مچل بودیم 2010 و 2009 خیار نبودن که محصول ماکروسافت بودن دیگه ! شما چیکار به شنیده ها داری ! مشخص بود که اینکاره نیستی
بازگشت خودمُ به خودم تبریک میگم شدیداًو به هوادارانم وعده می دهم که عنصر بدرد بخوری بشم به زودی
بچه ها واقعاً ترکوندینا !! امیر کجایی ؟ نکنه بازم امتحان ؟؟ بابا بیاین 4 تا پست بزنین آحاد فیض ببرن
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان چندتا سوال
اخرین ورژن این بازی چه سالی تولید شده
نسخه بعدی کی میاد
این بازی هواپیمای جنگنده هم داره؟![]()
اولا بازی نه شبیه ساز
هواپیما جنگی در نسخه Accelerator یک دونه هست بازم می خوای کلی تو اینترنت وجود داره میتونی دانلود کنی
نسخه بعدی قراره بازی بشه و مکروسافت هم هنوز نگفته کی میاد برای اطلاعات بیشتر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین نسخه همین آپدیت سال 2008 حدودا
سلام من ایرباس ایکس رو با تورنت دانلود کردم ولی در موقع پرواز throttle اصلا حرکت می کنه لطفا راهنمائیم کنید
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
سلام من ایرباس ایکس ایروساف رو با تورنت دانلود کردم ولی موقع تیک آف اصلا تراتلش حرکت نمی کنه ریورس رو انجام می ده ولی به جلو حرکت نمی کنه لطفا هر چه زودتر راهنمائیم کنید
دوستان سلام
خیلی وقت بود که اینجا نیوومدم. ولی دوباره اووومدم البته با کوله باری از سوال.
آقا ما یه بار یه گناه کبیره ای کردیم رفتیم تو چت با یه خلبان چت کردیم منم برای اینکه کم نیارم گفتم خلبانم. بعد ازم پرسید چه تایپی هستی؟
خدا وکیلی توش موندم. یه جوری پیچوندمشو اوومدم بیروون. حالا دوستان اگه زحمتی نیست یه توضیحی بدن که منظور از تایپ چی هستش ؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
یـــا عـــــلــــی
منظورش اینه که با چه هواپیمایی پرواز میکنی...فوکر...ایرباس یا...![]()
salam mishe active key bazi flight simulator x ro vasam beferestin?
man tazeh karam age mishe rahnaye farsi bazi ham bashe
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)