GPS اين گوشي براي نشان دادن سرعت دقيق هست يا نه؟ مثلا تو ماشين سرعت رو دقيق نشون مي ده؟
GPS اين گوشي براي نشان دادن سرعت دقيق هست يا نه؟ مثلا تو ماشين سرعت رو دقيق نشون مي ده؟
با یه تاخیر چند ثانیه ایی نشون میده....
دوستان کسی رام 6.5 با لینک مستقیم نداره؟؟؟؟؟
از x1.5 خسته شدم... سرعتش بدجوری پایین اومده...
سرعت ماشین ها رو من شنیدم کمی بالاتر هست. البته میگن دقیقش GPS هست و ماشین بالاتر نشون میده.
برای مثال 1 ساعت پیش با ماشین حدود 140 تا که میرفتم GPS زده بود 125-126
حداکثر شتاب پراید هم 3 متر بر مجذور ثانیه تو کفی
برای من متصل شدنش از داخل ماشین 20-24 ثانیه طول میکشه و نسبت به تغییرات 6-7 ثانیه تاخیر داره.
تو موبایلستان بگردی هست.
گوشي رو روز اول كه بگيرم خودش برنامه واسه تعيين سرعت و مسافت GPS داره يا بايد نصب كنم؟ براي نقشه هم مي شه از تصاوير ذخيره شده گوگل ارت استفاده كرد؟ چون مي دونم كه نداره به خصوص شهرستان ها. با تشكر
چند سؤال ديگه هم داشتم:
1- اين گوشي قابليت ضبط مكالمات رو داره يا نه؟
2- ميشه برنامه اي براي پيغام گير براش نصب كرد؟
از همه مهتر اينكه فروشنده بهم گفت اين گوشي ساخت چين هست .راست گفته يا نه چون تا جايي كه مي دون HTC كه مال تايوان هست پس اين هم بايد تايوان باشه ديگه ؟
همچنان دنبال قيمت روزش هم هستم ها ؟
Last edited by ماتريكس; 14-02-2010 at 14:59.
1- ميشه براي GPS از تصاوير گوگل ارت كه به صورت JPEG ذخيره شدن استفاده كرد؟ چون نقشه شهرستان ها كه گير نمياد .
2- برنامه براي ضبط مكالمات و پيغام گير هست ؟
3- اصل گوشي ساخت كجاست ؟ الان تو بازار ساخت كجا پيدا مي شه ؟ فروشنده بهم گفته ساخت چينه راست گفته ؟تايوان گير مياد يا نه؟ الان اگه بخرم رم چند باهاش هست؟
با تشكر
اگه همه رو تو یه پست می گفتی بهتر بود
آره از گوگل مپ می تونی استفاده کنی
اصلش هم ساخت تایوانه که اکثرا چین هست با لیبل تایوان شما از نمایندگی بگیر تا خیالت راحت باشه
سلام.
بله برنامه های بسیاری هست اما به نظر من بهترین تو این زمینه Resco Audio recorder هست که تو تاپیک نرم افزارهای پاکت پی سی معرفی شده.![]()
این گوشی ساخت تایوان هست
دقت کنید 1 پست مفید بزنید بهتر از اینه که چند پست بزنید
کسی میدونه چطوری میشه نقشه های گوگل مپ رو دانلود کرد و بصورت آفلاین ازشون استفاده کرد؟؟؟؟؟
ممنون از دوستان ولي آخرش نفهميدم موقع خريد روي گوشي چي نوشته چين يا تايوان؟ بعد هم اينكه رم چند روشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)