ای ولا به این انتخابت من هم با مگان موافقم.بسیار ماشین خوبیه![]()
ای ولا به این انتخابت من هم با مگان موافقم.بسیار ماشین خوبیه![]()
دوستان ماشینی میخواستم تا سقف 20 تمن با انتظارات زیر:
کم مصرف
جادار
کیفیت عالی و استاندارد بالا
مدرن و زیبا
اصلا همچین ماشینی هست؟
البته گزینه هایی هم خودم دارم مثله پارس ای ال ایکس و 206 وی 9 یا ...
ممنون
سیناد ماشین خوبی هستش ولی توصیه نمیکنم .چون تولید نمیشه تعمیرمارش کم هستش تو خیلی از شهرهای بزرگ هم قطعه یدکی براش پیدا نمیشه .
206 مدل 86 85 میتونید پیدا کنید
ولی در مورد سیلو هم میتونید فکر کنید مدل 81 تقریبا همین قیمت هستش البته تازگیا کمی کشیده بالاتر .
سلام دوست عزیز
به نظر من تو این رنج قیمت اگه ماشین صفر میخوای بخری بهترینش 206 اس دی وی 9 (۱۹۵۹۵۰۰۰تومن)هستش که دنده اتوماته و بعدشم میتونی به اس دی وی 8 (۱۷۱۲۵۰۰۰تومن)فکر کنی که تنها فرقش با وی 9 تو گیربکسشه . من خودم چند وقت پیش با همین شرایط یه ماشین میخواستم با راهنمایی های بچه ها همین وی 8 رو ثبت نام کردم . () البته شاید ماشینهای بهتری هم پیدا بشه اما به نظر من این 2 تا ماشین از بقیه سرترن........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خسته نباشین تا سقف ۳۰ ملیون پول دارم میخواستم یه ماشین صفر بخرم،لطفا کمک کنین چه ماشینی مناسبه
ترجیحا اتومات و مناسب برای خانواده باشه
ممنون
Last edited by nimajj; 12-07-2011 at 14:15.
ماشین تا سقف 12 تومن دانشجوییی خانوادگی می خوام
ماشين صفر اگه بخواهيد ، به نظر شخص بنده بهترين گزينه پژو 206 صندوقدار V9 هست ... لذت رانندگي باهاش واقعا يه چيزه ديگست!دوستان ماشینی میخواستم تا سقف 20 تمن با انتظارات زیر:
کم مصرف
جادار
کیفیت عالی و استاندارد بالا
مدرن و زیبا
اصلا همچین ماشینی هست؟
البته گزینه هایی هم خودم دارم مثله پارس ای ال ایکس و 206 وی 9 یا ...
ممنون
پارس ال ايكس چيز خاصي نداره به جز موتور پرقدرتش ( زانتيا موتور) ، من پارس معمولي دارم ، اصلا ارزشي نداره .... وقتي خريدم مثل سگ پشيمان بودم كه چرا پژو وي 8 نخريدم!! ( ال ايكس هم همون پارس هست فقط فرقش اينه كه موتورش زانتيا موتوره و كمي هم تغييرات جزيي داره)
خلاصه پژو وي 8 يا 9 الان خيلي تو بورسه و با موتور قدرتمند ( 1600 سي سي 16 سوپاپ و مصرف سوخت بسيار كم ) و راحتي بسيار زيباي ماشين ... در ضمن كيفيت قطعاتش هم فوق العاده هست و همچنين عايق بندي بسيار خوبي داره كه صداي موتور اصلا به درون ماشين نميياد ولي ال ايكس و پارس و اينا افتضاح! ... ( اگه بخريش 100 % درصد پشيمون نميشي )
بهر حال نظر بنده فقط روي اين ماشين هست نه ماشين ديگه ....
اگر هم دست دوم بخواهيد .. يه دو ميليون بزاريد روش ميتونيد مگان 1600 يا زانتيا تر و تميزش رو پيدا كنيد ... ولي نظر شخصي من اينه كه اگر با ماشين دست دوم ميتونيد كنار بياييد يه مگان 1600 بگيريد ... ماشين به صرفه اي هست ..
Last edited by Mojtabaf; 12-07-2011 at 12:54.
همونطور که دوستان هم گفتند 206 SD V9 برای شما مناسب هست اما خودروی زیاد جاداری نیست.اکثر قطعات این خودرو مثل گیرباکس هم کاملا فرانسوی هست و کیفیت خوبی دارد.
اگر هم کمی سطح توقع رو پایین بیارید (صرفه نظر از کیفیت عالی و استاندارد بالا اما جادار و فضای داخلی مناسب و کرم رنگ)سمند EF7 خودروی مناسبی در رنج پولی شما هست.
دوستای عزیز میشه لطفا کمک کنید،واقعا الان موندم چی میتونم بگیرم!!؟
فکر کنم مگان 2000 و هیوندایی آوانته ماشینایی خوبی تو این رنج قیمت باشن ، شما اگه راهنمایی دقیق تر میخوای میتونی صبر کنی تا آقا محمد (mohammad skystar) پیداشون بشه و کامل راهنماییتون کنه ! یه 2-3 روزیه که اصلا پیدا میدا نیستن ..............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)