تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 576 از 2403 اولاول ... 7647652656657257357457557657757857958058662667610761576 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,751 به 5,760 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال Phonix Live's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فکر کنم اندیشه هر بار یه منطقه رو ساپورت میکنه

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اعلام تعرفه‌هاي جديد اينترنت

معاون صدور پروانه سازمان تنظيم مقررات راديويي با اشاره به ابلاغ مصوبه کاهش 20درصدي قيمت اينترنت به شرکت ارتباطات زيرساخت، گفت: «با کاهش قيمت اينترنت از سوي زيرساخت، قيمت خرده‌فروشي مخابرات نيز کاهش پيدا مي‌کند.»
    لطف‌الله سبوحي در گفتگو با فارس با اشاره به ابلاغ مصوبه تخفيف 20درصدي پهناي باند، گفت: «بر اساس مصوبه کميسيون تنظيم مقررات کساني که مي‌خواهند از تخفيف استفاده کنند، بايد مدارک خود مبني بر اين‌که اين تخفيف را به چه نسبتي در خروجي سرويسي که مي‌فروشند اعمال مي‌کنند، به سازمان تنظيم ارائه کنند.»
    وي ادامه داد: «شرکت‌هايي که سرويس ارائه مي‌دهند تعرفه‌اي دارند و براي مثال مي‌گويند با اخذ اين تخفيف، x درصد قيمت نهايي خود را کاهش مي‌دهندکه مسلما 20 درصد نيست.»
    وي تاکيد کرد: «ميزان کاهش قيمت بايد با سازمان تنظيم هماهنگ شود و هر کسي که از سوي سازمان تاييد شد، شرکت زيرساخت به وي تخفيف مي‌دهد.»
    معاون صدور پروانه و بررسي‌هاي فني سازمان تنظيم خاطرنشان کرد: «اين مصوبه اواخر هفته گذشته ابلاغ شده و لازم است دستور‌العملي تهيه و به زيرساخت و مخابرات ابلاغ شود تا بر اساس آن گردش کار، تخفيف را ارائه کنند.»
    وي در خصوص ابلاغ مصوبه تخفيف پهناي باند به مخابرات با تاکيد بر اين‌که قيمت‌هاي توزيع را نيز کاهش داده‌ايم، گفت: «با کاهش قيمت اينترنت از سوي زيرساخت، طبيعتا قيمت خرده‌فروشي که مخابرات انجام مي‌دهد نيز کاهش پيدا مي‌کند و مخابرات نيز در اين قضيه دخيل است.»
    وي خاطر نشان کرد: «در ابتدا تصميم داشتيم پس از تهيه دستور‌العمل مصوبه را ابلاغ کنيم که در نهايت ابتدا مصوبه ابلاغ و سپس دستور‌العمل تهيه شد.»
    به‌گزارش فارس، پيش از اين سازمان تنظيم مقررات اعلام کرده بود مصوبه کاهش قيمت پهناي باند پس از تصويب در کميسيون تنظيم مقررات، بايد از سوي سازمان تنظيم ابلاغ ‌شود که بر همين اساس مصوبه مذکور به منظور ابلاغ به معاونت صدور پروانه و بررسي‌هاي فني رگولاتوري ارسال شد و ابلاغ آن نيازمند مقدمات و هماهنگي‌هايي است. بنابراين گزارش، جدول نرخ اينترنت مصوب جلسه شماره 26 کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات طبق جدول بالا کاهش يافته و اصلاح شده است.

منبع: کلیک (جام جم)
    .................................................. .......
    سرعت دانلود من (اندیشه): تو ساعات رایگانش از رپیدشر=10 از لینک مستقیم و...=40 و سرعت دانلودم (دیروز و در ساعات معمولی) از رپیدشر=140

من تا پائیز صبر میکنم ولی اگه اون موقع هم سرعت دانلود تو ساعات رایگانش همینطوری باشه ISPم رو عوض میکنم (نامحدود ندارم که, پس همه دانلودم تو ساعات رایگانش هست)
    Last edited by G.D.ragon.Ir; 23-08-2010 at 05:04.

3. 2 کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Phonix Live's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سرعت 100 مگ داریم مگه؟
    ضمنا قیمتا چرا اینقدر گرونند
    فکر کنم یه صفر بیشتر دارند
    یعد یه سؤال دیگه این که مثلا این 128 معلوم نیست حجمش چقدره؟
    Last edited by Phonix Live; 23-08-2010 at 06:29.

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

امشب با اینکه 1.5 ساعت تاخیر به علت خراب بودن یروری که ازش دانلود میکردم 1200 مگ دانلود کردم.
    Last edited by reza3600; 23-08-2010 at 07:06.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اعلام تعرفه‌هاي جديد اينترنت

معاون صدور پروانه سازمان تنظيم مقررات راديويي با اشاره به ابلاغ مصوبه کاهش 20درصدي قيمت اينترنت به شرکت ارتباطات زيرساخت، گفت: «با کاهش قيمت اينترنت از سوي زيرساخت، قيمت خرده‌فروشي مخابرات نيز کاهش پيدا مي‌کند.»
    لطف‌الله سبوحي در گفتگو با فارس با اشاره به ابلاغ مصوبه تخفيف 20درصدي پهناي باند، گفت: «بر اساس مصوبه کميسيون تنظيم مقررات کساني که مي‌خواهند از تخفيف استفاده کنند، بايد مدارک خود مبني بر اين‌که اين تخفيف را به چه نسبتي در خروجي سرويسي که مي‌فروشند اعمال مي‌کنند، به سازمان تنظيم ارائه کنند.»
    وي ادامه داد: «شرکت‌هايي که سرويس ارائه مي‌دهند تعرفه‌اي دارند و براي مثال مي‌گويند با اخذ اين تخفيف، x درصد قيمت نهايي خود را کاهش مي‌دهندکه مسلما 20 درصد نيست.»
    وي تاکيد کرد: «ميزان کاهش قيمت بايد با سازمان تنظيم هماهنگ شود و هر کسي که از سوي سازمان تاييد شد، شرکت زيرساخت به وي تخفيف مي‌دهد.»
    معاون صدور پروانه و بررسي‌هاي فني سازمان تنظيم خاطرنشان کرد: «اين مصوبه اواخر هفته گذشته ابلاغ شده و لازم است دستور‌العملي تهيه و به زيرساخت و مخابرات ابلاغ شود تا بر اساس آن گردش کار، تخفيف را ارائه کنند.»
    وي در خصوص ابلاغ مصوبه تخفيف پهناي باند به مخابرات با تاکيد بر اين‌که قيمت‌هاي توزيع را نيز کاهش داده‌ايم، گفت: «با کاهش قيمت اينترنت از سوي زيرساخت، طبيعتا قيمت خرده‌فروشي که مخابرات انجام مي‌دهد نيز کاهش پيدا مي‌کند و مخابرات نيز در اين قضيه دخيل است.»
    وي خاطر نشان کرد: «در ابتدا تصميم داشتيم پس از تهيه دستور‌العمل مصوبه را ابلاغ کنيم که در نهايت ابتدا مصوبه ابلاغ و سپس دستور‌العمل تهيه شد.»
    به‌گزارش فارس، پيش از اين سازمان تنظيم مقررات اعلام کرده بود مصوبه کاهش قيمت پهناي باند پس از تصويب در کميسيون تنظيم مقررات، بايد از سوي سازمان تنظيم ابلاغ ‌شود که بر همين اساس مصوبه مذکور به منظور ابلاغ به معاونت صدور پروانه و بررسي‌هاي فني رگولاتوري ارسال شد و ابلاغ آن نيازمند مقدمات و هماهنگي‌هايي است. بنابراين گزارش، جدول نرخ اينترنت مصوب جلسه شماره 26 کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات طبق جدول بالا کاهش يافته و اصلاح شده است.

منبع: کلیک (جام جم)
    .................................................. .......
    سرعت دانلود من (اندیشه): تو ساعات رایگانش از رپیدشر=10 از لینک مستقیم و...=40 و سرعت دانلودم (دیروز و در ساعات معمولی) از رپیدشر=140

من تا پائیز صبر میکنم ولی اگه اون موقع هم سرعت دانلود تو ساعات رایگانش همینطوری باشه ISPم رو عوض میکنم (نامحدود ندارم که, پس همه دانلودم تو ساعات رایگانش هست)
    این تعرفه ها هر کدوم چند گیگ میتونیم دانلود کنیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آره سرعت منم مثل شمال میخ شده روی 36 37 اصلا بالاتر نمیره نمی دونم امروز چش شده اعصابمو دیگه داره بهم میریزه

داره خودمونی میشه rahmank750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تا دیروز ظهر سرعت دانلود نامحدود 130 140 بود از دیروز تا حالا از 40 بیشتر نمیشه
    سرعت هارو کم کرد
    ask

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آره سرعت منم مثل شمال میخ شده روی 36 37 اصلا بالاتر نمیره نمی دونم امروز چش شده اعصابمو دیگه داره بهم میریزه
    حالا خوبه واسه شما میخ میشه . مال من سوزن هم نمیشه . همش نوسان . دیوانه شدم .

---------- Post added at 10:16 AM ---------- Previous post was at 10:13 AM ----------

سرعت 100 مگ داریم مگه؟
    ضمنا قیمتا چرا اینقدر گرونند
    فکر کنم یه صفر بیشتر دارند
    منظور از 100 مگ پهنای باند فروخته شده به ISP ها توسط شرکت ارتباطات زیرساخته که باید بین مشتری ها تقسیم بشه . صفرها هم درستن .

10. 3 کاربر از mazdak89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اره ماله منم همینجوری بود الان میپرسم جریان چیه

12. این کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rahmank750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من از ask نامحدود دارم تا دیروز ظهر سرعت 120 130 بود ولی از اون موقع تا الان 20 25 افتضاح شده
    جریان چیه ؟ سرعت ما رو کم کردن ؟

14. این کاربر از rahmank750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •