جواب من رو هم بدید ثواب داره
جواب من رو هم بدید ثواب داره
سلام دوست من
راستش
خرید دوربین بیشتر یه امر سلیقه ایست و یا بهتر بگم بسته نوع کارت انتخاب متفاوتی میتونی داشته باشی
hs10 کانفیگ خوبه داری و تصورم اینه که عکاسی در شب و نور کمش از بقیه بهتر باید باشه (با توجه کانفیگ ) سوپر زوم داره 30x زوم بالاییه . اما وزن بالایی داره - و کیفیت فیلم برداریش فول اچ دی است . اما نمی دونم زوم اپتیکال فیلم برداری هم مثل Sx20 داره یا نه !محدوده سرعت شاتر پایینتری داره نسبت به گزینه های دیگه
من خودم شاید s200exr می خریدم
خوب ازش خوشم میاد ولی تا حالا باهاش کار نکردم . hx1 نمی خریدم !
sx20 دوربین عالی یست .
در حد سوادم بود ! شرمنده . امیدوارم دوستان دیگه بتونند بهتر کمکت کنند
Last edited by mm45; 04-06-2010 at 18:10.
Panasonic FZ35 و Canon SX20 تو کیفیت عکس خیلی شبیه هستند
Nikon P100 و Sony HX1 نویزشون یکم زیاده و بهتون توصیه نمی کنم
Fuji HS10 رو زیاد نمیشناسم ولی خیلی جالب به نظر میادممکنه بهترین گزینه همین باشه ولی بهتره اساتید دربارش نظر بدند
و البته به نظر من قضیه بیشتر علمی هست تا سلیقه ای![]()
نظر من panasonic fz35 هست چون در عکس و فیلم کیفیت خوبی ارائه میکنه
sony hx1 در فیلمبرداری کیفیت بهتری از fz35 داره اما در عکس fz35 خیلی بهتره
nikon p100 زیاد ازش تعریفی و ریویویی که تاییدش کرده باشه ندیدم کلا نیکون در اتوفوکوس یکم کند هست و کیفیت بالایی نداره
fuji hs10 هم با 30x زوم با توجه به نیازتون دوربین خوبی میتونه باشه اما مصرف باطری بالایی داره و نویر در ایزو بالاتر از 400 زیاد هست
........
خط رو خط شد با مهدی عزیز
درباره fuji hs10 کسی اطلاعات بیشتری نداره؟ از معایبش اگه صحبت کنید ممنون میشم.
اینم ۲ تا ریویوو از Fuji HS10 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدظاهرا مشکل باتری جدیه . تو ریویووی دوم تو مدت ۱۰-۱۵ دقیقه ۴ تا باتری ۲۷۰۰ میلی آمپر خالی شده .تو این مدت فقط ۲۲ تا عکس و ۳ تا کلیپ کوتاه 1080p باهاش گرفته بودندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی کیفیت عکس و فیلم خوبه
با این شرایط فکر می کنم Panasonic FZ35 یا Canon SX20 بهتر باشند
دوربین خودم FZ35 هست. اگه در موردش سوالی داشتی بپرس![]()
hs10 تو ایزوی بالا خیلی نویز میندازه. لطف کنید یک دوربین معرفی کنید که تو ایزوی بالاهم نویز نداشته باشه.
روی s200EXR هم فکر کن
sx20 نویز تصویر خیلی پایینی دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
SX20 دوربین خوبیه
فقط یکم بزرگه ،یکم رنگ ها اجتیاج به اصلاح داره (البته در نهایت رنگ ها خیلی بهتر از رقبا میشن) و فیلمبرداری HD هم نداره
ولی دوربین خیلی خوبیه)
سلام دوسته عزیز
من یه چیزی می خوام که قدرتش ( از نظر کیفیت،بزرگ نمایی و Option هایی که در اختیار عکاس می زاره ) با دوربینی مثل DSLR برابری کنه و یا حتی از اون سر تر باشه.DSLR کیفیت عکس رویایی داره که این کیفیت برروی LCD هایی با رزولوشن بالا واقعا قابل احساس هست.و من هم دنبال همچین گزینه هایی می گردم و که واقعا شعف عکاسی رو در انسان چند برابر می کنه.
از پیشنهاد هایی که کردید تشکر تام دارم ولی خواهشمندم چیزی رو بهم معرفی کنید که بتونم باهاش کیفیت رو احساس کنم.همونطور که گفتم قیمت چندان مهم نیست و من از DSLR دوستم واقعا راضی هستم هر چند سر رشته چندانی از درون دوربین ندارم ولی چیزی رو می خوام بهم پیشهاد کنید که چند سال دیگه با اومدن دوربین های جدید و مقایسه تفاوت های کیفیتی و حرفه ای بودن عکس احساس پشیمانی از خرید دوربینم نکنم.
با تشکر
Last edited by Farshid72; 04-06-2010 at 23:47.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)