ادامه بده!یه چند شبه که نخندیدیم!بگو شاد شیم و این باخت رو فراموش کنیم!!: دیاقا تقصیر استکبار جهانیه و دسیسه هایی که بر علیه طرفداران مسلمان ( و البته ایرانی ) درست کردند و این ها همه و همه تهاجم فرهنگی هست !! :ذی
ادامه بده!یه چند شبه که نخندیدیم!بگو شاد شیم و این باخت رو فراموش کنیم!!: دیاقا تقصیر استکبار جهانیه و دسیسه هایی که بر علیه طرفداران مسلمان ( و البته ایرانی ) درست کردند و این ها همه و همه تهاجم فرهنگی هست !! :ذی
دیارا چه قدر بد بازی کرد !!! روی گل که اوول راموس توپ رو لو داد بعد اون !! اصلا دیارا خوب بازی نکرد !!! اصلا حال نکردم ! باید به جای دیارا گوتی رو می اوورد یا حداقل به جای روبن !!!
امکان نداره کالدرون مدیر باشه دوره بعد. محاله !
یا پرزه یا اون یکی یارو !
اشکال تیم کجاست به نظر شما ؟
من میگم مدیریت گند کالدرون گاو ! "ما به بازیکن نیاز نداریم !""فقط رونالدو !"و ....
این کالدرون باید آبدارچی بشه !
وسط فصل تغییر مربی بدیم؟!؟!؟!مشکل از خودمونه باید یه تغییر کادر فنی رو انجام بدیم.
مساوی برای رئال یعنی باخت اگه که در خانه یه تیم نه چندان خوب مث المریا باشه دیگه میشه سوپر باخت همین.
به نظر من که رئال اصلا نیمه دوم خوب بازی نکرد و کشیدن وسلی و هیگواین اشتباه محض بودش.
راستی اقا این په په برای چی بیرون کشیده شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
دقیقا ما الان از نظر مهره بهترین دفاع ها رو داریم !!! کاناووارو خودش یه خط دفاعه ! په په هم که توی بهترین مدافع های ام ملت ها بود ! راموس هم که درش شکی نیست بهترین دفاع راسته !! فقط یه ذره از دفاع چپ مشکل داریم !!نه جان ما بیایم با خودمون رو راست باشیم.
بازیکنا عالین خییلی خوبن اما معلومه که مشکل چیه تنها و تنها مشکل سیستم بازی ما هستش و اونم فقط از مربی سر منشا میگیره.
من نمیدونم چی بگم به نظر من تا شوستر هستش این مشکلات هم هستشو
داور یه اشتباه کنه اما رئال باید که مقابل تیمهای مث المریا و بیلبائو باید 5 تا 6 تابزنه که دیگه جای برای این حرفا نمونه مشکل از داوری نیس لا اقل در این بازی.
مشکل از خودمونه باید یه تغییر کادر فنی رو انجام بدیم.
از نظر تعداد گل هم موافقم ! الان بارسا میاد به اینا 5 تا 5 تا گل می زنه ! چرا ما نتونیم !! قربونش برم بارسا تاکتیک ماکتیک که یختی ! همش روی حرکت های فردی هست !! ما امشب همه از خود گذشته شده بودن !!! اون از رائول که اعصابم رو خورد کرد !! اون از روبن که اصلا دریبل نکرد !!
بابا حشن!: دیامکان نداره کالدرون مدیر باشه دوره بعد. محاله !
یا پرزه یا اون یکی یارو !
اشکال تیم کجاست به نظر شما ؟
من میگم مدیریت گند کالدرون گاو ! "ما به بازیکن نیاز نداریم !""فقط رونالدو !"و ....
این کالدرون باید آبدارچی بشه !
آبدارچی که داریم!الکی پول باشگاه رو دور نریز!
آقا من میگم همین حسین(سم فیشر) خودمون رو بزاریم مدیر خب!باور کن کارش رو بلده!تازه میتونه از امین(امین ی که مدیره..)کمک هم بگیره...تیم مدیریتی خوبی میشنااااا!: دی
به همون دلیلی که اشنایدر و هیگویین رو کشید بیرون 1!!!راستی اقا این په په برای چی بیرون کشیده شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
نگو شترها قهر می کنن مجبوریم از بیابون پیاده طی طریق کنیم !!! (ادب و کمالات رو دارین !!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)