psp هایی که الان موجوده میکروفون نداره و باید یه وسیله جانبی بگیری تا میکروفون بهش اضافه شه.......باید منتظر موند و دید که 3000 با میکروفون چه میکنهتو بازی های PSP3000 مثل DS از میکروفون استفاده میشه، یا فقط برای skype؟
psp هایی که الان موجوده میکروفون نداره و باید یه وسیله جانبی بگیری تا میکروفون بهش اضافه شه.......باید منتظر موند و دید که 3000 با میکروفون چه میکنهتو بازی های PSP3000 مثل DS از میکروفون استفاده میشه، یا فقط برای skype؟
دوستان یک خبر بد.
برای psp یک مادر بورد جدید با اسم TA-088v3 اومده که متاسفانه کپی خور نمیشه.به احتمال زیاد توی psp 3000 هم از همین ورژن مادربورد استفاده بشه.
دوست بدبخت خودم رفته از دبی خریده که ارزون تر گیر بیاره بدبخت مادربوردش از این نوع بود.خودم نتونستم کپی خور کنم 3-4 جا هم دادم اونها هم با پاندورا نتونستن کپی خور کنن.
با sAsAn.K عزیز صحبت کردم گفت مادربورد های جدید با ورژن TA-088v3 کپی خور نمیشن.
پس فعلا سعی کنید از خارج از ایران نگیرید که این بلایی که سر دوست من اومد سر شما ها هم نیاد.
برنامه PSPident برای تشخیص نوع مادربورد Psp هست اما نمیدونم میشه این برنامه ها را با psp هایی که کپی خور نشده اجرا کرد یا نه.
طریقه نصب:
بعد از دانلود برنامه از لینک زیر فایل را توسطWinRAR یا هر برنامه ی فشرده ساز دیگه فایل رو Extract کنید .
پوشه ی PSPident_0-3 رو به درون شاخه ی PSP/GAME در مموری کارد کپی کنید و برنامه را از داخل psp اجرا کنید.
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by choory; 06-09-2008 at 14:22.
سلام
من یه سوالاتی در باره این کنسول داشتم که متشکر میشم جواب بدین
1 _ این کنسول زود خراب میشه یا نه ؟
2 _ بازیهاش چندن؟
3 _ از نظر شما xbpx360 بهتره یا psp ؟
سلام
-خیالت راحت باشه کنسول های سونی به این زودی ها خراب بشو نیستند.حتی اگه 24 ساعته باهاشون بازی کنی.
-بازی های کپی هم 1000 تومن اما 500 هم میتونی گیر بیاری.اگه adsl هم داشته باشی میتونی دانلود کنی.حجمه بیشترینش 1.8 گیگ هست
-این 2 تا کنسول اصلا با هم قابل مقایسه نیست.چون xbox یک کنسول خونگی هست اما این قابل حمل.باید ببینی خودت به کدوم بیشتر احتیاج داری.اگه بیشتر خونه ای همون xbox چون بازی های با گرافیکی داره.اما اگه دوست داری هر جا که میری سر گرم باشی psp باز باید خودت ببینی کدوم بیشتر نیازت را بر طرف میکنه.هر چند از نظر قیمت هم اختلاف زیادی دارند.
به نظر من هر دو عالی هستند.
خودمم میخوام اگه بشه یک xbox360 بخرم.
Last edited by choory; 06-09-2008 at 20:51.
سلام
بچه ها من با يكي از دوستام ميخواستم فيفا 08 دو نفره بازي كنيم همه ي كارارو انجام ميداديم
ولي وقتي ميرفت تو لوديگ كه وارد بازي بشه يه ارو ميداد
و نميتونستيم بازي كنيم مشكل از كجاست؟؟؟
یکی از فامیلامون frimware 4.05 ( که خبر نداشت کپی خور نشده ) رو ریخته رو psp ش ! بعد حالا هر کاری می کنه هیچ بازی و نرم افزاری ( به دلیل این که اصل نیست) نمیاره و هر نرم افزاری که برای کپی خور کردن می ریزه رو psp و ارور کپی بودن می ده ...
بدبختی اینه که frimware 4.01 رو به دلیل این که پایین تر از frimware4.05 هست ، دستگاه قبول نمی کنه ...
می خواستم ببینم باید چکار کنه ؟
فکر کنم با پاندورا کردن درست بشه ولی اگه نرم افزاری می شناسید ( مطمئنید عملی ه ) معرفی کنید .
هزینه پاندورا کردن چقدره ؟
تنها راه پاندوراست !
اصفهان پول خون باباشون رو میکیرن 20 تومان
البته مطمئن باش که به زودی همین frimware هک میشه و راحت میتونی کپی خور کنی !!! ولی اگه الان میخوای "-: پاندورا![]()
1- نه، نه به اون شکل. خب عمر هر کنسولی به طرز استفاده با اون کنسول ربط داره. این کنسول، کنسول نسبتا محکم و خوبیه. مشکلاتی که ممکنه براش پیش بیاد خیلی جزئی هستند که با مراقبت درست میشه ازشون پیشگیری کرد. ولی اگر نگران این موضوع هستی، میتونی براش از این قاب های محافظ هم بگیری.سلام
من یه سوالاتی در باره این کنسول داشتم که متشکر میشم جواب بدین
1 _ این کنسول زود خراب میشه یا نه ؟
2 _ بازیهاش چندن؟
3 _ از نظر شما xbpx360 بهتره یا psp ؟
2- تقریباً مجانی! اگه کپی خورش نکنی، 20 تا 40 یورو و اگه کپی خورش کنی، هر DVD اش که یک یا چند بازی داره با قیمتی حدود 1500 تومن گیر میاد. با یه خط پرسرعت هم میتونی مجانی از روی اینترنت دانلود کنی.
3-این مقایسه چندان جالب نیست. اول از همه، شما کنسول خانگی لازم داری یا دستی؟ باید به نوع بازی هایی که برای این دو کنسول میاد هم توجه کنی و ببینی عنوان های انحصاری سونی رو بیشتر دوست داری یا عنوان های بسیار زیاد 360 رو. البته گرافیک 360 بیشتر از PSP اِ ولی گرافیک PSP هم خوبه. در ضمن، بازی های 360 از PSP گرون تره و قیمتش هم بیشتره (البته به مدلش هم بستگی داره. elite گرون تره).
این هم عکسشون:
![]()
تنها راه پاندورا هست.به هیچ روش دیگه هم نمیتونی.
هزینه پاندورا هم 5 الی 10 تومن بستگی به انصاف فروشنده.
البته از روشی که توی تاپیک زیر هست هم میتونید برید.که خیلی راحته.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)