سلام دوستان
معافیت عرق زیاد کف دست و پا هنوز سرجاش هست؟ آخه چند روز پیش از یک نفر شنیدم که دیگه معافی نمیدن برای این مورد!
سلام دوستان
معافیت عرق زیاد کف دست و پا هنوز سرجاش هست؟ آخه چند روز پیش از یک نفر شنیدم که دیگه معافی نمیدن برای این مورد!
آره منم همینو شنیدم.
من کف پام بعضی از موقع ها زیاد عرق مییکنه.
روش حساب باز کرده بودم که دیگه برداشتنش
سلام دوستان من خرداد امسال پیش دانشگاهی رو تموم کردم و کنکور دادم، ولی در طول سال برای معافیت تحصیلی اقدام نکردم. چه مشکلی برای من پیش میاد؟ کی باید اقدام کنم؟ ممکنه یه کم توضیح بدید.
Last edited by Iloveu-ALL; 19-08-2014 at 20:19.
وقتی که به امید خدا دانشگاه قبول شدی اون وقت میری پلیس + 10 و برای معافیت تحصیلی اقدام می کنی.
سلام
من متولد شهریور ۱۳۷۰ هستم سال ۸۹ کنکور دادم رفتم دانشگاه الان درسم تموم شده برای تسفیه حساب که رفتم برگه ی نظام وظیفه تو پرونده نبود.
نظام وظیفه دانشگاه یه نامه نوشت گفت ببر پلیس +۱۰ الان که رفتم به من گفتن شنبه برو نظام وظیفه.
نفهمیدم تکلیفم چیه
کسی می تونه راهنمایی کنه؟
من دوماه پیش اقدام کردم واس عرق کف دست خیلی شدید عرق میکرد همه میگفتن معافی من روش خیلی حساب باز کردم
ولی معاف نشدم...دوسال پبش یکی ازاشناها ازمن کمتر عرق میکرد دستش ولی راحت معاف دائم شد....
عرق دست و پا سرجاشه داداش همیشه هم هست ولی من اعتقاد دارم اون کمسیون پزشکی شانسیه که میری
اعلام کردن سربازی دنیا رو سرم خراب شد شهریور هم اعزامم
اگه هم اقدام میکنی بکن ضرر نداره ولی یه چندماهی فقط وقتتو میگیره و رو معاف شدن خیلی دلتو خوش نکن
امتخانشم ضرر ندار ولی دوماهی علاف میشی
سلام
برید نظام وظیفه تا وضعیتتون رو معلوم کنن
سلام
يكي مراحل انجام كار براي اعزام به خدمت ميگه كه بايد كجاها برم و چه مداركي ميخواد؟
سلام
رفیقم ترم 8 دانشگاه کارشناسی انصراف داد و مدرک کاردانی گرفت.
امد یه دانشگاه دیگه کاردانی به کارشناسی ثبت نام کنه گفتن نمیشه باید بری سربازی!!!!!!!!!!!!
الان واقعا نمیتونه بره دانشگاه؟؟؟
سلام.
اول باید برید پلیس + 10 یا اداره پست شهرتون دفترچه نظام وظیفه رو بگیرید
فرم هایی که توش هست رو باید پر کنید و به همراه مدارکی که توی دفترچه خواسته ببرید پلیس +10 بدین ثبت کنن و یک رسید دریافت کنید و منتظر اعزام باشید
سلام
خیر نمیتونه ادامه تحصیل بده چون سنوات نداره دیگه باید بره خدمت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)