چرا این آلبوم اینجوری شد![]()
چرا این آلبوم اینجوری شد![]()
البوم فوق العاده است فوق العاده و بی نقص
دست محسن درد نکنه .
اهنگ غلط کردم غلط اهنگش و تنظیمش کاور شده از اهنگ Seytanin birisin از خواننده ی ترکیه Ismayil YK مر بوط به البوم اخرش به اسم Metro pol 2012 هستش .![]()
یعنی همه بلاهایی که تا امروز به سر این آلبوم اومد یه طرف،
اینکه امروز، روز جمعه و در شرایطی که قرار بوده یکشنبه بیاد
یهو ریلیز میشه هم یه طرف
خاک بر سر شرکت TDH کنن با این پخشش! همین!
منکه فعلا دانلود نمیتونم بکنم
خرید هم نمیتونم بکنم
بره تا فردا...
اینو رو کاور آلبوم نوشته؟!!
نمی دونم نوشته یا نه با توجه به اینکه موسیقی کشور ترکیه و موسیقی خودمون رو به صورت حرفه ای دنبال می کنم در بار اول گوش دادن این مورد رو متوجه شدم
اما
این اصلا دلیل نمیشه که محسن زیر سوال بره چون بالاخره الان تو موسیقی دنیا این یه کار متداول هستش و کل البوم به قدری خوب کار شده که این توش گم هستش فقط کاش یه اهنگسازی و تنظیم مخصوص خودش رو داشت این اهنگ !تا فردا شاهد حرف و حدیثی نباشیم ( البته اگر روی کاور این مورد اشاره شده باشه که دیگه هیچ حرفی باقی نمی مونه )
یه ساعت هم نیست البوم اومده ملت کارشناس دست به کار شدن
اصلا این خواننده ای و اهنگی که گفتی رو گوش نکردم یه سرچ زدم گوگل البومش انگار ماله 3 ماه پیشه البوم من خود ان سیزدهم الان 5 ساله روش کار شده و گیرم یه سری تغییراتی هم روش انجام شده دیگه مهر و ابان تموم شد و کاراش و رفت دست تهیه کننده واسه البوم قبلی هم جوابم نکن یکی دو نفر مثه شما اومدن یه چیزی بگن گفتن کاوره بعد دیدن چه ربطی داره به هم
چاوشی یه کاور 40 درصد کرد اونم 4دیواری بود و تموم شد
صددرصد چاوشی رو با اون خواننده های که کل اهنگاشون کاور اهنگای یونانی و ترکی و ... هست اشتباه گرفتی
دوست عزیز حریص !!!
چند مدته محسن چاووشی رو میشناسی و گوش میدی اهنگ هاش رو ؟ خودم جوابش رو اینجوری بدم هر چند سال هم که باشه این رو به اضافه یک روز بیشترش کن که دارم با محسن و اهنگ هاش عمر میگذرونم ! این از این !
دوم مثل اینکه کامل نخوندی چی نوشتم پست قبلی رو ؟؟؟؟؟!!!!!! پس بازم چیزی نمیگم و فقط می گم اول برو اون اهنگ رو که گفتم برو دانلود کن گوش بده بعد بیا حرف بزنیم !!!
حالا نمی دونم یا احتمال داره این البوم 5 سال پیش تو ترکیه ریلیز شده و اونا از ما کاور کردنیا اینکه بالاخره بسته به نوع اهنگش به گوش محسن خوش اومده و یه تمی ازش برداشته و اصلا هم اشکال نداره!
برای حرف اخر اینکه قبل اینکه از روی هواداری کور کورانه بیای جبهه بگیری اول برو ببین اون اهنگ چی هستش بعد بیا بگو ! شاید من دروغ میگم و می خوام محسن رو خراب کنم پس برای اینکه این رو اثبات کنی برو اهنگ رو گوش کن بعد بیا به ظن خودت بقیه رو بکوب![]()
اره امروز پخش شده البته تو شهرستان فردا هم تهران
لینکاش ولی هست تو سایت ها
اوه اوه عجب البومیه ...
شاهکاره
بهترین البوم 1391![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)