درسته از ساعت 12 ديگه اس ام اس قطع شده منم تهران همين مشكل رو داشتم
ولي الان ديگه درست شده
درسته از ساعت 12 ديگه اس ام اس قطع شده منم تهران همين مشكل رو داشتم
ولي الان ديگه درست شده
اس ام اس تبریز ازحدود ساعت 12 تا 13:30 قطع بود![]()
ببينيد 150 تومن كه ميديد 100 تومنش سيم كارته 50 تومن وديعه يعني تا 50 كه حرف بزنيد و پول نديد اصلا بعدش ديگه كار سيم كارتت تمومه و جمعش مي كنن ؛ خوب 50 + 14 ميشه 64 ديگه![]()
![]()
آقا شاهین چی شد پس؟بابا سیم کارت من قطعه هنوز.تو رو خدا یه کاری بکنید.
اینا چه ربطی به سؤال من داشت؟ سیم کارت من از ایناست که 50 تومن اعتبار اولیه به عنوان جایزه توشه که باید تا آخر مهر مصرف بشه. فقط به اندازه 15 روز از ماه قبل طرح طلایی واسه من فعال بوده، حالا من می خوام بدونم که این جمله حد اعتبار شما 64 تومن و بدهی 14- تومن یعنی چی؟ یعنی از 50 تومن اعتباره چیزی کم نشده؟ یا اینکه کلش پریده 14 تومن هم بدهکار شدم؟ یا 14 تومن هم اومده روش شده 64 تومن؟ مورد الف و ب؟ هیچکدام؟![]()
این سیستم کلا چرت و پرت میگه ( آخر ماه نرم افزار اینا رو درست میکنه)
دوست خوبم
من چون اعتباریم باید به 140 زنگ بزنم اما به اونم که زنگ می زنم اپراتور می گه شبکه موقتاً با اشکال روبروست.
حالا نمی دونم چی کار باید بکنم
میلاد جان تا اونجایی که من می دونم برای استفاده از پیام گیر صوتی باید به یکی از شماره های 10 تا 107 زنگ زد حالا اگه من اشتباه می کنم به من بگین ممنون میشم
شما 14 هزار تومان طلبکار هستی و می تونی تا حد اکثر 60 هزار تومان مکالمه داشته باشی. بیشتر از این حد خط شما یکطفه میشه.
اون 50 هزار تومانت هم از بدهی قبض شهریور کسر میشه.
مثلا اگه 20 هزار تومان مکالمه داشته باشی برات قبض میاد 30- هزار تومان.
اون 50 كه من گفتم ربطي به 50 جايزه نداشت !
بچه ها امروز تو یه جاهایی از تهران انتن جدید اضافه شده و مشکل منطقه ی صادقیه و بلوار فردوس حل شده.
only Irancell![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)