سلام به همگی
من یه سری رمز می خوام که بشه باش تم بازی رو عوض کرد.
یه سوال دیگه میشه تم آندد رو برای نایتلف گذاشت؟؟؟
سلام به همگی
من یه سری رمز می خوام که بشه باش تم بازی رو عوض کرد.
یه سوال دیگه میشه تم آندد رو برای نایتلف گذاشت؟؟؟
بابا من کی گفتم مانا طرف رو میسوزونه؟ گفتم یه مقدار ثابتی (یادم نمیاد چقدر) مانا کم میکنه نه اینکه هرچی dmg بیشتر باشه مانا هم بیشتر کم میکنه...
آقا واسه دیشب شرمنده من نتو نستم بییام
دفعه بعد حتما مییام
سلام دوستان ..من خیلی وقت بود سر نزده بودم ..راستی مگه این تیم MYM چه بلایی سرش اومده که یاراش رفتن تو تیم های دیگه راستی لیدرشون MYM | MAELK کجا رفته ..علتش چی بوده ؟..البته من خودم یه جایی خوندم که اسپانسرشون دیگه ساپورتشون نمی کزده !! ..این درسته ؟؟؟
من منظورت رو نفهمیدم: دی
یا شاید منظور خودم و خوب نگفتم!
اما در کل، لول 6 اش، یه درصدی داره، حالا وقتی شما اتک میدی، بالا سر طرف یه عددی میاد، که اونقدر اتک دادی و به همون میزان هم مانای خودت کم میشه! مثلا اگه طرف بهت چسبیده باشه، 40 تا، اگه خیلی دور باشه، من تا186 تا هم یادم میاد که کم کرده...
آره درست یک جورایی بر شکست شده
maelkهم رفته تو clan ravens
DotA Replay Manager 2.00
این برنامه میتونه بدون نیاز به نصب هیچ فایلی, ریپلی بازی شما رو بگیره و اطلاعات داخل اون رو به شما بده. ورژن جدید این برنامه فوق العاده, منتشر شده. این ورژن تا آخرین پچ و مپ کنونی (1.23a و 6.59d) را ساپورت می کنه.
قابلیت های برنامه:
- عدم نیاز به نصب
- مشاهده Game chat
- مشاهده نمودار xp-time و gold-time
- مشاهده تیم برنده، پچ بازی، مپ بازی، ward ها و sign ها و نقشه بازی به همراه آیکن هیروها بر روی آن (مکان هیرو ها در زمان های مختلف)
- مشاهده Level های گرفته شده و ترتیب آنها و آیتمهای خریداری شده
- مشاهده تعداد کلیک در بازی توسط بازیکن
- آنالیز هر بازیکن (درصورت یکسان بودن اسم بازیکن)
- و صد ها قابلیت دیگر
خودم این برنامه رو دانلود و استفاده کردم و باید بگم این برنامه برای آنالیز رپلی ها, فوق العادست. طرز کارش هم خیلی سادست, کافی روی ایکون برنامه دبل کلیک کنید و بعد رپلی مورد نظرتون رو انتخاب کنید و...
لینک دانلود:
صفحه مربوط به این برنامه در سایت رسمیش (برای دانلود میتونید از ادرس زیر هم استفاده کنید):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست من
دمت گرم خیلی به کارم اومد!!!
متاسفانه چون شمارش پستا خاموشه و نمیشه تشکر کرد مجبوریم واسه تشکر اسپم کنیم
کسیهم نیست رسیدگی کنه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)