آلان اینا از مصوبه تخلف کردند که
8 مگ را با قیمت بالاتر دارن میفروشن (الیته توی بقیه سزعت ها هم هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلان اینا از مصوبه تخلف کردند که
8 مگ را با قیمت بالاتر دارن میفروشن (الیته توی بقیه سزعت ها هم هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by L05T; 04-12-2017 at 10:07.
اسناد منتشر شده توسط هایوب در سامانهی کدال نشان از این دارد که مبلغ توافق شده برای تصاحب پارس آنلاین ۸۸۲ میلیارد تومان است.
براساس اسناد منتشر شده توسط هایوب در سامانهی کدال که متعلق به سازمان بورس و اوراق بهادار است، اطلاعات بیشتری در رابطه با جزئیات تصاحب پارس آنلاین توسط هایوب منتشر شده است. در صورتی که به سامانهی کدال مراجعه کنید، مشاهده خواهید کرد که تاریخ انتشار این اسناد بعدازظهر یکشنبه، ۱۲ آذرماه است.
از جملهی مواردی که میتوان به آن اشاره کرد، مبلغ مورد توافق برای تصاحب چهار شرکت از مجموع شرکتهای متعلق به پارسان لین ارتباطات است. براساس نامهای که مهر و امضای سید ایمان میری، مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیرهی های وب را میتوان در پای آن دید، های وب مبلغی ۸٫۸۸۲ میلیارد ریالی را به سهامداران پارسان لین ارتباطات پرداخت خواهد کرد.
براساس این نامه، هایوب اعلام کرده با توجه به اینکه این شرکت خود دارای مجوز FCP است، از اینرو با موافقت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، پروانهی FCP شرکت پارسان لین متوقف شده و سرویسدهی به مشترکان فعلی پارسان لین با بهرهگیری از مجوز FCP هایوب ادامه خواهد یافت.
در این نامه پیشبینی شده که مجموعهی چهار شرکت خریداری شدهی پارس آنلاین طی سال ۱۳۹۶ سودی ۸۰ میلیارد تومانی را بهدست خواهند آورد که از اینرو میزان سود کسب شده توسط هایوب ۲۰ تومان به ازای هر سهم این کمپانی خواهد بود.
در بند ۹ نامهی مورد نظر نیز هایوب اعلام کرده که در حال حاضر برنامهای برای ارائهی پیشنهاد ادغام یا تملک به شرکتهای دیگر را ندارد، هرچند در ادامه به این نکته اشاره شده که پیشبینی قطعی این موضوع غیرممکن بوده و تصمیمگیری در این خصوص تابع نیاز بازار و متناسب با امکانات و شرایط خواهد بود. نکتهی جالب توجه در مورد آمار و ارقام ارائه شده در این سند این است که سود سالیانهی پیشبینی شده برای پارس آنلاین ۸۰ میلیارد تومان عنوان شده که تقریبا یک یازدهم مجموع ارزش این شرکت است.
زومیت
امروز کلی با انواع پشتیبانی صحبت کردم برای استفاده از تعرفه 80 تومانی...گفتن از دسترسشون خارجه
برای اینکه تعرفه 16 مگابیت داشته باشی باید اول زنگ بزنی پشتیبانی فنی بگی خط رو بزارن روی 16 مگ. اگه گفت نمیکشه بگو شما بزار میخوام تعرفه 16 مگ بزارم. اینا هم تیکت میکنن فردا پس فردا خط میره روی 16. بعد از اینکه تعرفه 16 مگ رو خریدی دوباره باید زنگ بزنی بگی بیارن پایین تر اگه خط نویز داشته باشه.
اما حتما برید 195 هم برای قیمت تعرفه ها و هم برای عدم ارائه خدمات ازشون شکایت کنید.
گفتمشون قبول نکردن .....
گفتن بعد اینکه ارتقا پیدا کنه باید مانیتورینگ بشه بعد سیستم دوباره خودش بر می گردونه
حتی اونا هم اگه بیارن روی 16 مگ و منطقه ی مخابراتیتون محدود باشه باز نمی تونید بخرید.
من خطم تا 6 مگ میکشید ولی توی صفحه م بیشتر از 2 مگ نمی تونستم سرویس بخرم. زنگ زدم گفتند منطقه مخابراتی بشتر از این نمیده.
Last edited by Mehran14233; 04-12-2017 at 15:59.
دوستانی که طرح جشنواره دارن باید از طریق قسمت تنظیمات سرویس ، طرح فعلی خودشون رو حذف کنن . البته قانون این هست که هیچ حجمی به طرح بعدی منتقل نمیشه ولی تنها راهی هست که بشه از بسته های جدید خریداری کرد. میتونین اول طرح مربوطه رو بخرید و بعد در این قسمت عبارت تمدید رو انتخاب کنید تا طرح قبلی حذف و جاش طرح ماهیانه یا سه ماهه ( هرکدوم که خریداری کردید) جاش بیاد.چیزی که وجود داره اینه که بسته های انرژی هم به طرح های جدی منتقل میشن ( واسه من شد )
قیمت حجم های اضافه هم تقریبا نصف شدن درسته که حجم بسته ها با توجه به شرکت های دیگه تقریبا کمترین هست ولی بودن تایم شبانه و بسته های انرژی نکته مثبتی هم هست.
درضمن . احتمالش زیاده که سرعت شما بالاتر بره. مثلا اگه سرویس 2 مگ رو خریداری کردین میتونین درخواست بدین که تا 6 مگ هم بالا ببرن ولی فکر میکنم بالاتر از 6 مگ نمی برن ( واسه من خطم نمیکشه )
سلام
برای تخلیه حتما باید بری نمایندگی؟
زنگ زدم نمایندگی به من این شکل گفت.![]()
عجب دزدهایی هستند اینا از همه گرونتر میدند تازه برای دادن بهونه هم میارن!
یکی بگه شماها که سرعت پهنای باند رو بین 8نفر تقسیم می کنید که 16مگ حداقلش میشه 2مگ
دوستان شرکت دیگه سراغ دارین که از نظر پینگ و کیفیت مثل پارس آنلاین باشه؟
آخه پارس نسبت به بقیه کمترین حجم ها رو داره ارئه میده، حیف که واسه گیم از نظر پینگ و پکت لاست و تایم اوت خیلی خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)