مال من شبانه دار بود تو جشنواره اردیبهشت گرفتم میتونم با خرید اکانت اینترانت به نت محدودیتو بردارم ولی اونجوری فایده نداره من از شاتل شدیدا راضیم در کل پینگ عالی با اروپا / قیمت پک گیگ مناسب و ... واسه من خوب بوده اما میدونم واسه خیلیا نبوده .
مال من شبانه دار بود تو جشنواره اردیبهشت گرفتم میتونم با خرید اکانت اینترانت به نت محدودیتو بردارم ولی اونجوری فایده نداره من از شاتل شدیدا راضیم در کل پینگ عالی با اروپا / قیمت پک گیگ مناسب و ... واسه من خوب بوده اما میدونم واسه خیلیا نبوده .
ماهی 6 هزار تومن داری میدی انتظار داری سرعت دانلود از سرورهای خارجی رو محدود هم نکنن ؟!!اگه به همین صورت بمونه و پایینتر نیاد مقرون به صرفه-ست این جشنواره لبخند پاییزی
![]()
چرا کسی جواب نمیده !
لبخند شاتل سرعتش از سرور داخی و خارجی چقدره؟
سلام کاربر masooyan همین سرویس جشنواره پاییز رو گویا گرفتن و صفحه قبل عکسی از سرعتشون گذاشتن.
با ایشان در ارتباط باشید .گویا ایشان فقط اینجا از این جشنواره استفاده میکنند.
شاتل فکر همه چیز رو کرده.شما اگه سرعتت کم هم باشه میگه من گفتم که حداقل سرعت 128 کیلوبیت میدم.
الان بقیه شرکت ها روی 2 مگ حداقل اعلام میکنند
و در قرارر داد ذکر میکنند ولی شاتل روی 128.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
همین مورد باعث تردید خریداران جشنواره لبخند پاییز میشه ! چون کل مبلغ باید پیش پرداخت بشه و در صورتی که سرعت پایین بیاد دستشون به جایی بند نیست![]()
Last edited by leo.unique; 25-10-2016 at 16:52.
من ماهیانه چیزی نمیدم 1 ساله گرفتم اولش 20 گیگ خریدم که تموم شده بعدش فقط گیگ اضافه کردم همه ش رو هم از جشنواره گیگ خریدم
رایتل دادبا مهلت3 روز که دیروز تموم شد[emoji53] [emoji53]
Sent from my LG-K500 using Tapatalk
برو خدا رو شکر کن.به ما ایرانسلی ها که همونم نداده :|
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
من سرویس جشنواره گرفتم سرعت از داخلی و خارجی فرق نداره جفتشون رو 8مگ هستن با توجه به شرایط نویز خط من
سرعت دانلود شبانه از سرورهای خارجی 8 مگه ؟؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)