تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 575 از 752 اولاول ... 75475525565571572573574575576577578579585625675 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,741 به 5,750 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

در ادامه:
    هدفونهای مالتی درایوری معمولآ از نظر اندازه یا همون بدنه هدفون تا جای امکان سعی شده کوچک ساخته بشن و البته در این مورد بسیار موفق هم بودند مثلآ به راحتی شما می تونید هدفون مالتی درایوری رو پیدا کنید که 18 درایور داره ولی از نظر اندازه مساوی با هدفونی هست که فقط 6 درایور داره و همینطور برای بقیه
    معمولآ تعداد درایورها تعیین کننده جثه هدفون های تو گوشی نیست و مهمترین علت اندازه اینه که با ارگونومی لاله گوش انسان بالغ همخونی داشته باشه به همین خاطر ممکنه اون مدل انتخابی یک برند کاملآ برای کاربر متناسب و فیت و راحت نباشه ولی این احتمال هم هست که برای خیلی از مدلهای توگوشی از این دست معایب مثل بزرگی یا کوچکی هدفون تقریبآ قابل چشم پوشی باشه به این شرط که لاله گوش ما زیادی از نظر فورم با یک لاله معمولی گوش تفاوت نداشته باشه و این می شه جزو موارد استثنا که یک کاربر از هدفونش شکایت می کنه و یکی دیگه ازش راضی و به اون حتی لقب بهترین هدفونی که باهاش راحت بوده میده و این ممکنه تصمیم گیری صحیح ما رو دچار اشتباه بکنه

در آخر به نظرم بهتر قبل از خرید فیزیک گوش خودمون رو بهتر بشناسیم البته خیلی بیشتر از اینکه سیلیقه شنوایی خودمون رو میشناسیم تا بهترین انتخاب ممکن برای ما بدترین نباشه

شما هم موفق باشید.
    من کاملاً متوجه منظور شما هستم، و اونقدر هم ساده نیستم که به خاطر تجربۀ چند کاربر معدود، میام یک نتیجۀ کلی بگیرم
    من اولین بار این مسئله رو اینجا دیدم

head-fi.org/t/478568/multi-iem-review-216-iems-compared-koss-keb70-sunrise-i100-added-1-23-12

وقتی توی مقایسۀ وستون4 می گه:

Comfort (4/5) – As is the case with the W3, the shells of the W4 are quite ‘fat’ in comparison to those used by the Westone 1 and 2 and quite a bit heavier.
    و
    First, a note on the fit – while the W4 uses the same ergonomically-styled but somewhat tubby housings as the W3, it is far more forgiving of a less-than-perfect insertion angle.
    بعد در نهایت توی نقاط ضعفش مینویسه:
    Cons: Tubby shells may not be ergonomic for some
    بعد از این مقاله، من این یکی مقاله رو هم دیدم
    anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=15243

که توی قسمت ease of insert به وستون medium داده، در صورتی که به 530 درجه good داده
    در نهایت وقتی داشتم نظر عده ایی کاربرهای معمولی رو می خوندم، متوجه شدم بعضی هاشون از سایز وستون 4 زیاد راضی نیستن، نه اینکه ناراضی باشن

2. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با درود.
    burn in sony ex1000 after 15 hours
    فکر نکنم هیچ هدفونی تو دنیا باشه که اینقدر با burn in تغییر کنه.
    بعد از حدود 15 ساعت از burn in تغییرات وحشتناکی نسبت به اولش پیدا کرده.قشنگ لو رنجش فعال شده و بیس عمیق و نرمی پیدا کرده.از بیسش خیلی خیلی راضیم.
    های رنجش از همون اول نقطه قوت این هدفون بود.ولی هنوز خش داره و هارشیه ولی با این روند مطمئنم درست میشه.

از دوستان و عزیزان این فروم تقاضا دارم سبک ها و موزیک هایی که در ادامه برای BURN IN باید به کار ببرم را معرفی نمایند.
    در ضمن حجم صدا در تمامی این 15 ساعت نزدیک 90% بوده و افکتهای صدایی که در جت آئودیو روشن بوده به قرار زیر است:
    x surround
    BBE
    BBE viva
    x bass
    wide
    لطفا میزان ولوم صدا و تکنیکهایی که در ادامه BURN IN باید به کار ببرم را مشخص کنید.سبکهای موسیقی ای که در ادامه باید استغاده کنم هم معیین نمایید.
    پیشاپیش سپاسگزارم.
    درود بر شما

خیلی خوشحالم که به این زودی کیفیت صدای این هدفون اون چیزی شده که دنبالش بودید

اما:
    بهتره برای اینکه صدای حرفه ای از یک هدفون حرفه ای رو بشنویم از هیچ افکتی استفاده نکنیم هر چند که کلمه بهتره شاید به جاش از "باید" استفاده کرد

تکنیک های این مرحله خیلی مراحل پیچیده و غیر قابل درک و با جزییاتی نیستند بلکه خیلی چیزهای ساده ای هستند مثلآ بهترین اونها اینه که این مرحله رو 3 قسمت از نظر زمانی بکنید و برای مرحله اون از تراکهای با صداهای ساده مثل پاپ استفاده کنید مهم نیست که چه کیفیتی داشته باشند مهم اینه که ولوم در حداکثر 50 درصد قرار داشته باشه البته نه از شروع بلکه از اول وارد شدن به این مرحله بطور افزایشی ولوم رو افزایش بدیم به طوری که انتهای مرحله به نهایتآ 50 درصد برسه و برای مرحله وسط بهتر از تراکهای راک و انتهای این مرحله به هارد راک برسه البته ولوم از ابتدای این مرحله بهتره از 30 درصد باشه و انتهای این مرحله نهایتآ به 75 دردصد برسه و مرحله آخر بهترین سبک که همه چیز درایور رو زیرو رو می کنه و باعث میشه بیس و های اون به یکدستی خاصی برسن ، چیزی جزء سبک الکترونیک نیست به خصوص تراکهایی که بیس بسیار قوی و های تیز دارند و ولوم در این مرحله از 50 درصد شروع میشه و نهایتآ به همون 75 درصد ختم میشه ولی برای اینکه درایور هدفون کمی دچار شوک بشه تا از نظر مکانیکی هم بهتر Burn in بشه برای چند ثانیه با ولوم 100 درصد هم کمی بازی کنید ولی نگه ندارید و البته این مرحله چون فشار بسیار شدیدی به هدفون میاد سعی کنید این مرحله رو کمی کشدار تر از حالت طبیعی ادامه بدید نه اینکه به خاطر اون مثلآ 24 ساعت در این مرحله دقیقآ 24 ساعت پشت سر هم اینکار رو انجام بدید بلکه بهتره زمان بندی کمی طبیعی تر باشه مثلآ 3 تا 8 ساعت

در این مرحله کیفیت صدا اصلآ مهم نیست بلکه کمیت مهمه مثلآ ممکنه یک تراک واقعآ بی کیفیت باشه ولی برای هدفون چندان تفاوتی نمی کنه پس خودتون رو خسته کیفیت تراکها نکنید

امروز خیلی تایپ کردم البته به اضافه اینکه همین قدر هم توی پیغام خصوصی شما اضافه کرده بودم (: و فکر می کنم این توضیحات کافی باشه ولی بهتره توی همین تاپیک برای دریافت تجربه بیشتر کمی جستجو کنید به خصوص اینکه تقریبآ تمام مراحل انجام Burn in این هدفون قبلآ توضیح داده شده بود

شما هم موفق باشید.

4. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من کاملاً متوجه منظور شما هستم، و اونقدر هم ساده نیستم که به خاطر تجربۀ چند کاربر معدود، میام یک نتیجۀ کلی بگیرم
    دوست عزیز خیلی خیلی دوست دارم که شما بیشتر فعالیت کنید ولی با این پست و پست های قبل شما فقط یک نتیجه می شه گرفت که اسرارم به ادامه بحث و موشکافی بعضی مسائل با شما درباره صدا و هدفون شاید اشتباه باشه و به احتمال زیاد راه درست اون رو انتخاب نکردم و این باعث شده که شما برداشت احساسی از پست های من بکنید

به هر حال با اینکه اضافه کرده بود که اون پست صرفآ ادامه مطالب شما بود ولی به شما برخورده در حالیکه هدف این نبود و در نهایت از شما برای همیشه معذرت خواهی می کنم و برخلاف میل باطنی ، پست های شما رو کمتر دنبال میکنم تا شاید روزی فضای کافی و صمیمانه و بدون هیچ گونه احساس بد برای همه ما وجود داشته باشه، بی آنکه برداشت احساسی از نظر چه درست و چه غلط دیگران نسبت به نظر خودمون داشته باشیم

برای شما ارزویی بهتر از سلامتی و شادکامی در تمام مراحل زندگی سراغ ندارم

شما هم موفق باشید.

6. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز خیلی خیلی دوست دارم که شما بیشتر فعالیت کنید ولی با این پست و پست های قبل شما فقط یک نتیجه می شه گرفت که اسرارم به ادامه بحث و موشکافی بعضی مسائل با شما درباره صدا و هدفون شاید اشتباه باشه و به احتمال زیاد راه درست اون رو انتخاب نکردم و این باعث شده که شما برداشت احساسی از پست های من بکنید

به هر حال با اینکه اضافه کرده بود که اون پست صرفآ ادامه مطالب شما بود ولی به شما برخورده در حالیکه هدف این نبود و در نهایت از شما برای همیشه معذرت خواهی می کنم و برخلاف میل باطنی ، پست های شما رو کمتر دنبال میکنم تا شاید روزی فضای کافی و صمیمانه و بدون هیچ گونه احساس بد برای همه ما وجود داشته باشه، بی آنکه برداشت احساسی از نظر چه درست و چه غلط دیگران نسبت به نظر خودمون داشته باشیم

برای شما ارزویی بهتر از سلامتی و شادکامی در تمام مراحل زندگی سراغ ندارم

شما هم موفق باشید.
    جداً به خودم نگرفتم، قضیۀ بحث های قبلی با اینیکی کلاً فرق داشت
    من به هیچ وجه مسائل قدیمی رو در نظر نمی گیرم
    فکر نکردم چنین برداشتی بشه، من هر مسئله رو جدا از مسائل قدیمی بهش نگاه می کنم و مسائل حاشیه ایی قدیمی رو در نظر نمی گیرم
    من گفتم که منظوره شما رو فهمیدم، یعنی فهمیدم که شما می گی تعداد درایور به طور مستقیم به اندازۀ هدفون ربط نداره و این رو قبول دارم؛ نه اینکه خدایی نکرده منظور شما رو چیز دیگه ایی برداشت کرده باشم. من فقط همون چیز هایی رو برداشت می کنم که توی متن نوشتتون هست، و برداشت دیگه ایی سعی می کنم نداشته باشم. اون جمله که گفتم : "اونقدر هم ساده نیستم که به خاطر تجربۀ چند کاربر معدود، میام یک نتیجۀ کلی بگیرم" صرفاً شیوۀ نتیجه گیری های خودم رو بیان کردم، نه اینکه فکر کنم شما دارید به من می گید .....
    وگرنه، من حال و حوصلۀ بحثی که ارزش افزوده تولید نکنه، ندارم؛ بازم عذر می خوام از شما. منم مثل همۀ کاربرای دیگه از نوشته هاتون لذت بردم و می برم.

تازه من یکسری مسائل برام پیش اومده که دوست داشتم سر فرصت در موردش با شما صحبت کنم.
    Last edited by rave-87; 24-01-2012 at 21:49.

8. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

هدفونی که سر و صدای مزاحم بیرون رو خفه کنه چی پیشنهاد میکنید ؟ کوچیک و جمع و جور باشه و ترجیحا داخل گوشی هم نباشه .
    قیمت هم زیر 50 تومن .

سر و صدای ماشین و خیابون رو میخوام قطع کنه + با صدای بلند آهنگ گوش نمیدم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    يه مدتي هست كه قصد خريد يك هدفون بيسيم با كيفيت  و راحتي خوب رو دارم
    با توجه به آمار نسبي كه از اطلاعات دوستان در اين فروم و بخصوص آقاي rezaomido  و چند فروم خارجي من جمله avsforum و با توجه به موجودي بازار و هزينه اي كه برا خريد در نظر گرفتم، نتيجه به انتخاب از بين يكي از ٢ مدل sennheiser rs 170 وrs 180  رسيد.
    سوال اينه كه كدوم يكي از اين دو؟
    استفاده در اكثريت فيلم و در درجه دوم بازي است به اين دليل كه يك sennheiser ie7 از نظر كيفيت در موزيك كاملا توقع منو برآورد كرده..
    با توجه به اطلاعاتي كه من دستگيرم شده فرق كيفيتي rs 170 با نسخه با كيفيت تر rs 180  فاحش نيست اما با توجه به مباحثي كه از نوشته هاي بسيار مفيد آقاي rezaomido و فرومهاي ديگه بدست آوردم هدفونهاي open در مقايسه با close  كيفيت صوتي بسيار بهتري دارند,حالا اين مساله من رو در مقايسه و انتخاب بين اين دو مردد كرده با توجه به اينكه rs 170 يك هدفون  close وrs 180 يك هدفون open هست.اختلافات ديگه اين دو مثل برتري برد بيشتر rs 180 خيلي برام مهم نيست بيشتر همين نكته برتر بودن هدفونهاي open انتخاب رو سخت كرده كه اگه با توجه به استفاده اي كه دارم اختلاف بين اين دو از لحاظ كيفيت قابل توجه نيست rs 170 و در غير اينصورت rs 180 رو در اولويت بزارم.
    شرمنده اگه زياده گويي شد و ممنون ميشم كه راهنمايي كنيد. 
    كسي هيچ يك از اين دو مدل از sennheiser رو نداره كه حداقل يه نظر كلي از كيفيت و كاراييش بده؟

داره خودمونی میشه ali.cheguevara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض عکسهای درخواستی!!

با درود.
    مثل اینکه من مرحله های BURN IN رو دقیقا بر عکس عمل کردم.ترک های متال با صدای 90 % و 100 % !!!!!
    تازه اونایی که متال نبودند هم از متال بدتر بودند.ولی نمیدونم چرا جواب گرفتم.شاید هم صدای EX1000 تو این مرحله باید خیلی بهتر باشه (با BURN IN اصولی) و من گند زدم تو 600 تومن!!! البته مودبانش بود.
    خلاصه چند تا عکس هنری!!! واسه رضا جان گرفتم که حالشو ببره.عکس لپ تاپم هم باهاش انداختم چون بک گراند قشنگی بود.نیاین بگین چقدر ندید بدید بود ها!! عکس چند تا هدفون 9 میلی متری و 13.5 میلیمتری قدیم و جدید سونی و یه کلیپس هم بغلش انداختم که اندازه هدفون رو کاملا متوجه بشید.بازم نگین میخواسته هدفوناشو نشون بده و اینا.نخواستم مثل کتاب جغرافیا یه خودکار بیک بغلش بندازم.یه ریویو هم بعد میدم.

با سپاس از رضا جان که راهنمایی ایشان من رو به خرید EX1000 تشویق کرد.اگه نه الان داشتم عکسهای 10 pro triple.fi رو آپلود میکردم.البته مولتی درایو میگیرم ولی های اند.یه دو ماه دیگه.
    و با سپاس از بقیه عزیزان این فروم که با خواندن نظراتشان ؛ نقش یک معلم را برای من دااشتند.
    بدرود.

12. 8 کاربر از ali.cheguevara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با درود.
    مثل اینکه من مرحله های BURN IN رو دقیقا بر عکس عمل کردم.ترک های متال با صدای 90 % و 100 % !!!!!
    تازه اونایی که متال نبودند هم از متال بدتر بودند.ولی نمیدونم چرا جواب گرفتم.شاید هم صدای EX1000 تو این مرحله باید خیلی بهتر باشه (با BURN IN اصولی) و من گند زدم تو 600 تومن!!! البته مودبانش بود.
    خلاصه چند تا عکس هنری!!! واسه رضا جان گرفتم که حالشو ببره.عکس لپ تاپم هم باهاش انداختم چون بک گراند قشنگی بود.نیاین بگین چقدر ندید بدید بود ها!! عکس چند تا هدفون 9 میلی متری و 13.5 میلیمتری قدیم و جدید سونی و یه کلیپس هم بغلش انداختم که اندازه هدفون رو کاملا متوجه بشید.بازم نگین میخواسته هدفوناشو نشون بده و اینا.نخواستم مثل کتاب جغرافیا یه خودکار بیک بغلش بندازم.یه ریویو هم بعد میدم.

با سپاس از رضا جان که راهنمایی ایشان من رو به خرید EX1000 تشویق کرد.اگه نه الان داشتم عکسهای 10 pro triple.fi رو آپلود میکردم.البته مولتی درایو میگیرم ولی های اند.یه دو ماه دیگه.
    و با سپاس از بقیه عزیزان این فروم که با خواندن نظراتشان ؛ نقش یک معلم را برای من دااشتند.
    بدرود.
    بسیار مبارکتون باشه،امیدوارم خدا اینقدر بهت بده که نتونی بشماری

14. 2 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

هر چند مقایسه درست و عادلانه ای نیست چون برنده از پیش مشخصه و بازنده بدجوری کوچیک می شه در حالیکه اینطور ممکنه نباشه ولی:
    1. برنده این مشخصه 598 هست چون پاسخ بسیار بسیار سریعتری داره
    2. بی شک M50 ممکنه برنده باشه، هر چند که به هیچ عنوان نمیشه از دقت و کیفیت بسیار بالای Soundstage هدفون 598 چشم پوشی کرد نتیجه رو خودتون کشف کیند
    3. از نظر بیس برنده 50 ولی از نظر مید و های بدون شک 598
    4. با توجه به طراحی بدنه متفاوت دو هدفون به نظر هر کسی 598 راحت تر خواهد بود به خصوص در استفاده نه چندان طولانی مدت
    5. 598 تقریبآ مناسب تمام سبکهاست البته نه چندان موفق در الکترونیک و M50 هم مناسب الکترونیک و راک و چون تفاوت پشتیبانی از سبک ها به به حدی زیاد هست تصمیم گیری بهترین می مونه تا زمانی که کاربرد ما مشخص بشه یعنی نمی شه گفت 598 بهتر هست چون الکترونیک رو به خوبی M50 ساپورت نمی کنه
    6. با توجه به سطح متفاوت یا کلاس متفاوت این مقایسه دیگه کاملآ نا عادلانه هست چون بدنه پلاستیک و ABS و درجه دو M50 به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست با بدنه بسیار خوش ساخت و درجه یک و با کیفیت بالا از پلاستیک فشرده و سبک (من که از این مقایسه آخری خیلی زورم اومد شما رو نمی دونم)

شما هم موفق باشید.
    تشکر بسیار ویژه از دوست خوبم

با عرض شرمندگی و تشکر که برای پاسخ گویی وقت میزارید امکانش هست همین برسی رو که مجدد می گم درباره سنهایزر HD 598 , گرادو SR80,
    beyerdynamic DT880 ( 250 OHM(
    انجام بدید مطمئنا مورد استفاده خیلی ها خواهد بود آقا رضای عزیز

- از نظر وصوح صدا و شفافیت و کیفیت صدا ؟
    2- سوند استیج ؟
    3- بیس و مید و تریبل ؟
    4- راحتی ؟
    5- سبک هایی از موزیک که ساپورت می کنن ؟
    6- جنس ساخت و عمر مفید ؟
    7- کدوم ارزش خرید بیشتری داره مخصوصا بین دومدل سنهایزر و بیرداینامیک
    ممنون از شما
    Last edited by dooste.man83; 25-01-2012 at 02:21.

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

كسي هيچ يك از اين دو مدل از sennheiser رو نداره كه حداقل يه نظر كلي از كيفيت و كاراييش بده؟
    دوست گرامی یک نفر هست بسیار مشاوره خوبی میده و فقط تو کار فروش همه مدل هدفون های سنهایزر هست در سایت همسایه خواستید بگید لینک بدم در پیغام خصوصی
    اما در یک کلام این مدل ها هیس داره و شما با این موضوع مشکلی ندارین ؟ کیفیت سیمی هارو اصلا نمیده ... اما ارزش خرید داره خود من مدل 140 رو دارم و راضی ام و در ایران فقط 170 موجوده که بالای 400 هست الان فکر کنم و بیشتر از این نمی ارزه واسه هدفونی که هیس داره هزینه کنی( من جات بودم همون 140 رو می گرفتم نصف این قیمت )
    راستی باتری هاش اگر خراب شه جفتی 60 یا 70 تومن هست
    با تشکر
    Last edited by dooste.man83; 25-01-2012 at 02:36.

17. این کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •